Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyor😅 Muhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum🤦🏻‍♀️Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944
Galiba regl oldum 😢

Kizlar yazditan sonra ben testi unuttum simdi baktim ikinci cizgi cikmis sizce gebelik var mi erken gebelik testi degil normal test bat4 aralik
Canım benim eğer test bozuk değilse bence var bi de normal gebelik testi yapmışsın ona rağmen çıkmış çizgi adetin kaç gün geçti istersen bi yarın kan ver

Daha açık ama pembe değil, zamanla koyulaşır tahminen
Normal geliyorsa adet olmuşsundur ben çok yaşadım anlıyorum seni üzülme bi dahaki aya artık inşallah bebiş haberlerimizi alırız benim de pembe damla damla gelip devamı geldi artık o yüzden o akıntıya yerleşme diyemiyorum ben malesef

• Üzgünüm
Reactions: RAU
İnşallah öyledir, epey moralim bozuldu
Bozma morelini canım ya bekle biraz yarın ola hayrola umarım yerleşmedir.. aynısını kaç defa yaşadım sonu hep hüzündü anlıyabiliyorum seni umarım düşündüğün gibi değil de yerleşmedir ve canını sıkmanla kalırsın.. eğer kahverengimse bekle yarın koyulaşıyormu diye adetin geçti mi?

Kızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum

Kızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum
Korkuların varsa neden test yapmadın bu zamana kadar

Zaten nedenini yazdım kimyasal gebelik geçirdiğim için hamileliği öğrenir yine hasta olursam hevesim kırılacak o yüzden bekliyorum biraz daha
Burda ki insanlar doktor değil korkusu ve endişesi olan bi insana burda söylenecek en ufak bişey vebal altına girmek demek olur..Sız en iyisi bi doktordan yardım alın sizin için daha sağlikli olur..

Pembe akıntın adete dönecek mi bi bak ona göre test yap bazen adete dönüyor çünkü ama normalde açık pembe ve pedi doldurmuyorsa yerleşme deniliyor 1 hafta da gecikmişsin dedim gibi akıntının devamı gelcek mi bi bak sen ona göre test yaparsın ams bu sadece terimsek bildiğim başka bi şey olmaz da diyemem o yüzden doktora görünün bence yine de kimyasal da geçirmişsiniz o yüzden çok da bi şey diyemem

Aralık ayına hosgeldiniz... okadar bekleyip gelince de elin kolun bağlı oturmak.. esim kovid oldu ayri odalardayiz 😔
Kasimi degerlendirmedik, 29 kasim regl tarihim fakat bugun 1 Aralık ve halen regl olmadım.. bilemiyorum..

X