- 4 Kasım 2021
- 12
- 8
- 31
Ay çok güzel olmuş protez tırnak mıBuyrunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzel olmuş protez tırnak mıBuyrunuz
Regl bugün olması gerekiyordu ama bazen 27 bazen 28 oluyor döngüm o nedenle bat bugün ya da yarın.Canım ben görüyorum çizgiyi, vardır ve sağlıklıdır inşallah. Regl geçti mi?
Buldum valla 369 tl ye satılıyor.. şaka gibi resmen ne kadar pahalı bizdeAma onun da negatifi çok sert ya, çat diye hamile değil yazıyo ekrana çizgi bari nazik bi yöntem yani
Hayır kuzum kendi tırnağıma kalıcı oje teşekkür ederimAy çok güzel olmuş protez tırnak mı
Neee 369 ne ya yuh!! Yani burda da pahalı ama hani diğer testlerin iki üç katı kadar, 10 euro civarıydı sanırım mesela. Korkunç korkunç allah kolaylık ve sabır versin cidden hayat çok pahalı türkiyede yaBuldum valla 369 tl ye satılıyor.. şaka gibi resmen ne kadar pahalı bizde
Alırım kaset testimi köşeme çekilirim çok pahalıymış buBuldum valla 369 tl ye satılıyor.. şaka gibi resmen ne kadar pahalı bizde
Sorma canım biz burda 10 birim paraya anca kaset test alabiliyoruz eczaneden Ne olcak halimiz bilmiyorum.Neee 369 ne ya yuh!! Yani burda da pahalı ama hani diğer testlerin iki üç katı kadar, 10 euro civarıydı sanırım mesela. Korkunç korkunç allah kolaylık ve sabır versin cidden hayat çok pahalı türkiyede ya
750 tl de ekstra kargo ücreti var 1119 tl ye gebelik testi alıp bide üstüne negatif görürsem yakarım o siteyiAlırım kaset testimi köşeme çekilirim çok pahalıymış bu
seni okadar iyi anlıyorum kiii biz normalde daha düşünmüyorduk sonra bu covid/aşı muhabbetine ben korunmayı bıraktım. Orası biraz karışık sonra dedik olsun bari. olmayınca buseferdoğamız gereği beklentiye gridk falan şansıma yıllardır cocuk yapmayan herkes cocuk yaptı elimi sallasam gebeye vuruyor. Olsun ama bizimde bebişimiz gelicek en güzel zaman da inanıyorum ben
=))) aynen doktorda aile hekiminde yaptır dediKuzu bende şimdi aynılarını yaptırıyorum. Bunlar 2 günlk testler. Aile hekimi de yapıyor. Direk aile hekimine giderek yaptırabilirsin. Benim eşim bugün yaptırdı. Ben bahtsız bedevi gidip özelde yapıcam. DEvletteki doktor yapmadı, aile hekimine gittim bugün. Fırtına nedeni ile kurye gelmeyecek kan alımı yapılmıyor dediler.. Doktor yakındaki devlet hastanesine yazı yazdı. Bu yağmurda yürüyüp oraya gittim. Hastane hasta alımına kapatılmış Eşime dedim para vermek farz oldu Çektiğim çile bile isyan edecek artık
Valla mı =)Benimde fiyatlar aynı.. Benimkine yeni zam gelmiş. Seninki de aslında yeni zamlı fiyatı olabilir. Ben formlarda görünce anladım
Kuzu Allah a şükür bu süreçte eşim olmasa muhtemelen dHa fazla zorlanırdım benCanım tüp bebeği deneyelim dediyse yine o iyi bişey benim kocam bi oğlumuz var düşük de yaşadım kimyasal da ama 2. İçin sperm testine bile gitmiyor spermlerine güveniyormuş
Benimde 4 aralıktı hamileyim canım sen de hamilesin tebrikleerrr kan verdin mi?
aynı durumdayım canım kistlerle boğuşuyorum öncesinde de sonrasında da aynı devam ediyor şuan yine 7cmlik bi tane var gebeliğe engel değil diyor doktor ama gecikmesi felan sinir bozucu bütün vücut maf oluyor artık...Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Kafam çok karışık ya günümden 9gün geçti. Test yapmaya hiç elim gelmiyor bilmiyorum niye bıktım bu kist olayından. Yarın doktora gitcem yine kist derse deliricem Evlenmeden önce bu sorunla yılda bir iki kere karşılaşırdım. Şimdi korkulu gecelerime döndü Siz benim yerimde olsanız naparsınız?
Sizde ne kisti? Yumurta çatlamıyor kistmi oluyor? Bende öyle Of yarın gidicem bakalım ne diyecekaynı durumdayım canım kistlerle boğuşuyorum öncesinde de sonrasında da aynı devam ediyor şuan yine 7cmlik bi tane var gebeliğe engel değil diyor doktor ama gecikmesi felan sinir bozucu bütün vücut maf oluyor artık...
Kan verdinmiYok canim doktorum adet günün geçince gel dedi bekliyorum şuan
13 Aralık heyecanla bekliyorumKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
ayy ben de denemiştim onları 1-2 kez direk nicht schwanger yazıyor ve aşırı pahalı almanyaya göre de pahalı sen şimdi almışsın ama uzun süre deneyenler her sefer onu alamıyor amazondan uyguna alıyorlar.. biz de işte türkiye de laborquick alıyoruz uyguna napalım.. ama bende bi çizgi gördüm canım bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap kadın dr gidip yap desem bir farkı olmayacak almanya da 10 Euro kadın doktorunun testi elinde ki testi değerlendir daha iyiAma onun da negatifi çok sert ya, çat diye hamile değil yazıyo ekrana çizgi bari nazik bi yöntem yani