Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buldum valla 369 tl ye satılıyor.. şaka gibi resmen ne kadar pahalı bizde:KK70:
Neee😱 369 ne ya yuh!! Yani burda da pahalı ama hani diğer testlerin iki üç katı kadar, 10 euro civarıydı sanırım mesela. Korkunç korkunç allah kolaylık ve sabır versin cidden hayat çok pahalı türkiyede ya😣

Benim de bat 4 Aralık 4 gün var ama hiç
Bir şey hissetmiyorum sadece göğüs uçlarımda yanma var sanırım bu ayda bebeto beni es geçecek gibi duruyor 😮‍💨

Neee😱 369 ne ya yuh!! Yani burda da pahalı ama hani diğer testlerin iki üç katı kadar, 10 euro civarıydı sanırım mesela. Korkunç korkunç allah kolaylık ve sabır versin cidden hayat çok pahalı türkiyede ya😣
Sorma canım biz burda 10 birim paraya anca kaset test alabiliyoruz eczaneden🤷🏼‍♀️ Ne olcak halimiz bilmiyorum.

• Üzgünüm
Reactions: RAU
seni okadar iyi anlıyorum kiii biz normalde daha düşünmüyorduk sonra bu covid/aşı muhabbetine ben korunmayı bıraktım. Orası biraz karışık :KK70: sonra dedik olsun bari. olmayınca buseferdoğamız gereği beklentiye gridk falan :KK70: şansıma yıllardır cocuk yapmayan herkes cocuk yaptı elimi sallasam gebeye vuruyor. Olsun ama bizimde bebişimiz gelicek en güzel zaman da inanıyorum ben

Rabbim fazla bekletmesin inşallah 🤲

Kuzu bende şimdi aynılarını yaptırıyorum. Bunlar 2 günlk testler. Aile hekimi de yapıyor. Direk aile hekimine giderek yaptırabilirsin. Benim eşim bugün yaptırdı. Ben bahtsız bedevi gidip özelde yapıcam. DEvletteki doktor yapmadı, aile hekimine gittim bugün. Fırtına nedeni ile kurye gelmeyecek kan alımı yapılmıyor dediler.. Doktor yakındaki devlet hastanesine yazı yazdı. Bu yağmurda yürüyüp oraya gittim. Hastane hasta alımına kapatılmış :KK70: Eşime dedim para vermek farz oldu :KK70: Çektiğim çile bile isyan edecek artık :KK70:
=))) aynen doktorda aile hekiminde yaptır dedi
Bi amh var yaptırılmayan
Oda yaptıralı bi sene olduğu için tekrarlamak istedi
Onuda yaptırıcam orda
Diğerlerini eşimle ikimiz aile hekiminde yaptırırs
Bu plan beni rahatlattı valla ne yalan söylim

Canım tüp bebeği deneyelim dediyse yine o iyi bişey benim kocam bi oğlumuz var düşük de yaşadım kimyasal da ama 2. İçin sperm testine bile gitmiyor spermlerine güveniyormuş
Kuzu Allah a şükür bu süreçte eşim olmasa muhtemelen dHa fazla zorlanırdım ben
Eşim daha bi sene dolmadan ben üzülmeye başladım diye gidip başlayalım hemen tüp bebek işlemlerine dedi
Ben sebepsiz diye beklemek istedim
Bu arada vitamin ilaç ot macun bilmem ne ne verdiysem yedi içti hiç hayır demedi
Çok şükür
Bu süreç içinde eşlerin anlayışlı olması birbirine destek olması çok önemli, tek basına idare edilcek bi durum değil

Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Kafam çok karışık ya😒 günümden 9gün geçti. Test yapmaya hiç elim gelmiyor bilmiyorum niye😣 bıktım bu kist olayından. Yarın doktora gitcem yine kist derse deliricem🤦🏻‍♀️ Evlenmeden önce bu sorunla yılda bir iki kere karşılaşırdım. Şimdi korkulu gecelerime döndü🤦🏻‍♀️ Siz benim yerimde olsanız naparsınız?
aynı durumdayım canım kistlerle boğuşuyorum öncesinde de sonrasında da aynı devam ediyor şuan yine 7cmlik bi tane var gebeliğe engel değil diyor doktor ama gecikmesi felan sinir bozucu bütün vücut maf oluyor artık...

aynı durumdayım canım kistlerle boğuşuyorum öncesinde de sonrasında da aynı devam ediyor şuan yine 7cmlik bi tane var gebeliğe engel değil diyor doktor ama gecikmesi felan sinir bozucu bütün vücut maf oluyor artık...
Sizde ne kisti? Yumurta çatlamıyor kistmi oluyor? Bende öyle🤦🏻‍♀️ Of yarın gidicem bakalım ne diyecek

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
RAU RAU 1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@35kvk1 ARALIK👼😊👼
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@ELIF70072 ARALIK
@Denizkumsal352 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Yesilkahverengi3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
ayyuk ayyuk 4 ARALIK
A Aslim asli 4 ARALIK👼😊👼
@Monarosa014 ARALIK
@Noonameee4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
B beyzosh 4 ARALIK👼😊👼
@imobessed4 ARALIK
@zeynobt4 ARALIK
@Hasret_2064 ARALIK👼😊👼
@usengecpirenses5 ARALIK👼😊👼
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK👼😊👼
@greengirl16 ARALIK
@Ozlmerva6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@zngnsglm7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
@Brs169110 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@hummy10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
Pandolfini Pandolfini 11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@melikebekliyor14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Uykucupandaa15 ARALIK
- Janna - - Janna - 15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
@jajinda15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@Selizay16 ARALIK
@Bulut0616 ARALIK
@kzlaryardm16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Ebruszrr17 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
@umutlu_17 ARALIK
C csemlis 17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@Papatya386618 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@kivircikkuala20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@turuncu_girl21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@Mavis1623 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@senalidya24 ARALIK
@Dogayikoru24 ARALIK
@Salihefeninannesi24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@Random3324 ARALIK
@Hopeful34524 ARALIK
@dua644124 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@Zennep26 ARALIK
RAU RAU 29 ARALIK
@Lavinya5829 ARALIK
@Sina763629 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
@Ballgrill31 ARALIK
13 Aralık 🥺heyecanla bekliyorum

Ama onun da negatifi çok sert ya, çat diye hamile değil yazıyo ekrana çizgi bari nazik bi yöntem yani😅
ayy ben de denemiştim onları 1-2 kez direk nicht schwanger yazıyor ve aşırı pahalı almanyaya göre de pahalı sen şimdi almışsın ama uzun süre deneyenler her sefer onu alamıyor amazondan uyguna alıyorlar.. biz de işte türkiye de laborquick alıyoruz uyguna napalım.. ama bende bi çizgi gördüm canım bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap kadın dr gidip yap desem bir farkı olmayacak almanya da 10 Euro kadın doktorunun testi elinde ki testi değerlendir daha iyi :-)

• Beğen
Reactions: RAU
X