Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizinki de baya olmuş en azından aşılama yapmışsınız.inşallahta tutmuştur ben doktor değiştirmeden bi türlü ilerleyemedik.3yıla doğru gidiyorum benimki de sebebsiz doktora da gitmiyorum artık olursa olur olmazsa da artık menopoza girerim heralde ilk çocuk mu olacak
Evet iki yıla yakın istiyoruz sebebsiz infertilite. Aynen ilaçlar zaten hormon ilacı yani illaki bi hasar bırakıyor bence vücutta. İnşaallah dediğin gibi tedaviye gerek kalmaz ama ben geçen ay aşılama denedim şimdi bu ay olmazsa sonraki ay da tüp bebek düşünüyorum. Çok şükür bi sebeb görünmüyor ama bu kadar zaman olmaması da bi sorun. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?

Buda testimin kurumuş halı zaten kızlar 🤦🏼‍♀️
IMG_20211228_172328.jpg

Banada öyle geliyordu bazen yoruluyor insan sürekli aynı döngüden ama işte zamanı var herşeyinde.herseye düzgünce baktirdiysaniz eğer amh sperm testi hsg hepsi temizse ve rahimde bir sikinti yoksa vardır bir vakti bence.benim amh 1.30 du.ogrenince OMEGA 3 ve kuenzim q10 takviyesine başladım takviyelerin 3.ayi hsg nin de 4.ayinda gebe kaldım.birinden birinin vesile oldu belkide onu bilemiyorum.
Hepsine bakıldı çok şükür hiçbir çıkmadı üstelik İlk çocuğumda olmayacak neden diyorum daha önce oldu şimdi niye olmuyor.folik asit kullanıyordum onu bile bıraktım hiç umudum kalmadı

Hepsine bakıldı çok şükür hiçbir çıkmadı üstelik İlk çocuğumda olmayacak neden diyorum daha önce oldu şimdi niye olmuyor.folik asit kullanıyordum onu bile bıraktım hiç umudum kalmadı
Umutsuz olmak yok canım hiç bir zaman tamam mı hepimiz için vakit saat var sadece inan ama ❤️❤️❤️

Aynı test canım durunca böle oldu freely marka öncesinde atmıştım ya sabah o
Valla geçen ay yaptım gittim geldim baktım yine çizgi oluşmadı.ama böyle çıkan sonra negatif olan vardı bir kaç kişi senin durumun da çok ne sevinebiliyorsun ne üzülebiliyorsun.inşallah sonunda sevinirim.yarın Bir daha yap koyulaşma olmazsa yoktur bence

Yaşta biraz faktör açıkçası biraz ben tüpe baslayacgim için çok gezdim tüp bebek sayfalarinda.benim yaşım 31 ama gorunen sayım iyiydi, 11 folikul falan görünüyordu ve FSH da hiç bir fazlalık yokdu 5 6 civarlariydi.normalde amh düşünce FSH çıkarmış görünen sayı azalirmis vs.ama belkide kalite sorunum vardı bilmiyorum sadece düşünce.ve bu düşüncemi tüp bebek doktoruda onaylamisdi.yasla birlikte sorun görünmese de yumurtalıklar yaşlanıyor ve kalitede sorunlar olabiliyor diye.sahsen ben kendi adima vitaminlerin iyi geldiğini düşünüyorum.omega 3 ve quenzim q10 bunlar kaliteye fayda edebiliyormus.tup sayfalarında okuyup doktoruma da sormusdum faydası olabilir demisdi.ben kromozom testleri pıhtılaşma testlerine varana kadar yaptirmisdim hepsi temiz geldi.bence bişey kaybetmezsiniz araştırın derim.yine siz bilirsiniz tabiki.

Valla geçen ay yaptım gittim geldim baktım yine çizgi oluşmadı.ama böyle çıkan sonra negatif olan vardı bir kaç kişi senin durumun da çok ne sevinebiliyorsun ne üzülebiliyorsun.inşallah sonunda sevinirim.yarın Bir daha yap koyulaşma olmazsa yoktur bence
Bende ümitli değilim ama böle çıkınca kafamı karıştırıyor yani ne bilim geç döllenme vs diolar ya değişikmis bu işler ya vallahi 😂

Yaşta biraz faktör açıkçası biraz ben tüpe baslayacgim için çok gezdim tüp bebek sayfalarinda.benim yaşım 31 ama gorunen sayım iyiydi, 11 folikul falan görünüyordu ve FSH da hiç bir fazlalık yokdu 5 6 civarlariydi.normalde amh düşünce FSH çıkarmış görünen sayı azalirmis vs.ama belkide kalite sorunum vardı bilmiyorum sadece düşünce.ve bu düşüncemi tüp bebek doktoruda onaylamisdi.yasla birlikte sorun görünmese de yumurtalıklar yaşlanıyor ve kalitede sorunlar olabiliyor diye.sahsen ben kendi adima vitaminlerin iyi geldiğini düşünüyorum.omega 3 ve quenzim q10 bunlar kaliteye fayda edebiliyormus.tup sayfalarında okuyup doktoruma da sormusdum faydası olabilir demisdi.ben kromozom testleri pıhtılaşma testlerine varana kadar yaptirmisdim hepsi temiz geldi.bence bişey kaybetmezsiniz araştırın derim.yine siz bilirsiniz tabiki.
Kaç tane doktora gittiysem amh hiç bakmadılar.hepsi yumurtaların çok güzel çok iyiymiş dediler.diğer değerler de bişey yok dediler.kromozon ve pıhtılaşma testleride üst üste düşüklerde yapılmıyor mu bu takviyeleri nerden aldın ikisi birmi ayrı ayrı mı

Kaç tane doktora gittiysem amh hiç bakmadılar.hepsi yumurtaların çok güzel çok iyiymiş dediler.diğer değerler de bişey yok dediler.kromozon ve pıhtılaşma testleride üst üste düşüklerde yapılmıyor mu bu takviyeleri nerden aldın ikisi birmi ayrı ayrı mı
Banada bakmadılar aynı senin gibi.gorunen iyi diye sonrada 1 e yakın tüp bebek yapalım dediler aşılamanın şansı düşük diye.yani kimseye güvenme gerekirse özelde yaptır amh testini.ve görünen yumurta sayıni muhakkak sor adetken bakılan.bunlardan bağımsız da kalite için dediğim takviyeleri araştır istersen.pihtilasma vs testlerini ben genetik doktoruna randevu alıp kendim gttim israr ettim yapsınlar diye öyle yaptırdım.dusuk vs geçmişim yok hiç hamile kalmamisdim zaten.ikisi ayrı ayrı krilom omega 3 aldım.venatura markanın da q10 unu 200 mg olandan almalısın.gunde 1 q10 günde 2 krilom omega 3.

İnşallah vardır seninki canım yok benimki ilk değil olduğu halde neden olmuyor onu anlamıyorum işte 12yıl oldu ara vereli
Allah size bağışlasın 12 yıl bayağı olmuş evet ama olmuş ya 1 tane olur tekrardan öle derler ya hep hayirlisi olsun hakkında seninde canım tez zamanda gönlünce olsun ❤️

Arkadaşlar bugün hala pik 4 tane falan havuç yemiştim aslında dün akşam 😂 çatlaması için ne yapmalıyım bide dün ilişki oldu bugün de olmuşa mi daha iyi yoksa 1 gun ara verip yarın olması mi

Eklentiler

• 20211228_175006.jpg
    20211228_175006.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 20211228_175419.jpg
    20211228_175419.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 63
Banada bakmadılar aynı senin gibi.gorunen iyi diye sonrada 1 e yakın tüp bebek yapalım dediler aşılamanın şansı düşük diye.yani kimseye güvenme gerekirse özelde yaptır amh testini.ve görünen yumurta sayıni muhakkak sor adetken bakılan.bunlardan bağımsız da kalite için dediğim takviyeleri araştır istersen.pihtilasma vs testlerini ben genetik doktoruna randevu alıp kendim gttim israr ettim yapsınlar diye öyle yaptırdım.dusuk vs geçmişim yok hiç hamile kalmamisdim zaten.ikisi ayrı ayrı krilom omega 3 aldım.venatura markanın da q10 unu 200 mg olandan almalısın.gunde 1 q10 günde 2 krilom omega 3.
Canım benim değerlerim bir bakabilir misin senin kullandığını bende kullanabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_20211228_180749.jpg
    IMG_20211228_180749.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 77
Allah size bağışlasın 12 yıl bayağı olmuş evet ama olmuş ya 1 tane olur tekrardan öle derler ya hep hayirlisi olsun hakkında seninde canım tez zamanda gönlünce olsun ❤️
Amin canım inşallah seninkide vardır bu ay beni etiketle mutlaka bir süre girmemeyi düşünüyorum buralara insanı gerçekten strese sokuyor sanki

Canım benim değerlerim bir bakabilir misin senin kullandığını bende kullanabilirmiyim
Değerlerinde bir sorun yok bu vitaminlerin zaten hormon değerlerinle çok ilgisi yok vitamin yani tüp yaptıran insanlar da kullanıyor onca hormon sıkıntısı çeken kişiler.fakat bir yerde duymusdum pıhtılaşması olan insanlar da bazı vitaminler etkileşime girebiliyormus falan detayını çok iyi bilmiyorum.ben bunu bilmeden kullanmisdim sonrada pıhtılaşma çıkmamıştı gerçi bende.hani öyle bir sorun varsa bilemiyorum.doktoruna danış yinede ne olur ne olmaz.hani varsa sorun yaratır mı diye bile danissan kafi.

X