Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün geciktin

Benimde 22 aralıktı bat im. Ama regl olmadım test yaptım 2. Çizgi çıktı gibi başta silikti sonra koyulaştı faln. Bende bekliyorm cımartesiye kdar bakalm. Karnımın altında ağrılar oluyo böle kendimi çok zorlarsam uzanmaya kalkışırsam o karım altı kısmım geriliyo ağrı oluyo değişk şeyler şuan

En son 1 buçuk yil oldu işte onu diyeli canım. Benim artım kistimin büyümemesi sadece hormonlarda falan bi sıkıntıda yok. Eşimin değerleri de çok iyi. Amh çıktığım 2 doktorda bakmadı. Sanırım ultrasondan folikul sayısına göre az mı çok mu mesela bakıyorlar ya sanırım o yüzden istemediler.
Ne yapicam bilmiyorum doktor tekrar rahim filmi diyip duruyor ilkini başka yerde çektirmistim benimde görmem lazım diyor daha 6 ay oldu cektireli ama
Bakalım yarın adetin 3. Günü yarın ne diyecek
Allah evladını sana bağışlasın inşallah amh değerinde iyi çıkar canım
Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum şuan tüp için de gidemem

Ben 2 gün önce yaptım test negatifi bembeyazdı yani çıkardı bu zamana diye kendimi hamile olmadığıma inandirdim gibi bisey ama 32. Gün oldu. Hesaplamaya göre bugün gelmesi lazım. Hatta beni surundurmesi gerekiyordu geliyorum demesi lazımdı yani az önce ya benim niye hiç ağrım yok dedim gene bı düşündürdu

Kuzum sen kan testi verdin mi

İns canimm zor bı surecc.gercektennn.ins sanada nasip olur en azından bı tanecik olur. Bizde başladık bakalım nolcak. Tekrar çektir herseyini canimm..rahim filminide yaptır. Tüp bebek devlette olmuyomu

İns canimm zor bı surecc.gercektennn.ins sanada nasip olur en azından bı tanecik olur. Bizde başladık bakalım nolcak. Tekrar çektir herseyini canimm..rahim filminide yaptır. Tüp bebek devlette olmuyomu
Amiin allah istyen herkese nasip etsin
Bakalım canım yarın bi gideyim de ne diyecek. Rapor çıkmıyor canım 3 sene dolmadigi için asilamayi da raporsuz yaptırdım şuan tüp bebekte zor 30 bini gözden çıkarmak lazım. Biraz salicam artık sanırım

Benim adetlerimde çok düzensiz 1.5 yıldır saçma sapan adet oldum buna yönelik ilaç kullandım ama hep erken oluyordum böyle adet gecikmesi hiç olmadı. Açıkcası düzensiz olduğum için tam günümü de bilemiyorum ama dün ya da bugün olmalıydım diye tahmin ediyorum kasık ağrılarım falanda azaldı yok gibi şuan. Dün akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı ama meğerse tarihi geçmiş testin internette okudum tarihi geçmiş testler yanlış sonuç verir diye. Bende bugün yeni test aldım yarın sabah ezanına müteakip test yapmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar olmazsam.

Ahh valla aynı durumdayizz. Bence sen o teste kulak asma sonuçta tarihi geçmiş yani guvenilirligi yok. İnşallah sabaha kadar gelmezde müjdeli haberlerini verirsin sen yap bakalım eğer bişey çıkarsa bana da gaz olur test alıp yaparım

Peki canimbu süreçte kistini bitirmediler mi. Kist varkenmi tedavi oldun

Ahahah ben zaten tarihi geçmiş olduğunu farkedince hemen nöbetçi eczaneden aldım yeni test. Pozitif çıkarsa bakalım hemen sende yaparsın benim pek umudum yok bu ay ilk denememizdi o yüzden ama yine de insan bi düşünüyor.

Canım önce kistin tedavisini olsanda sonra hamile kalmya çalışsan..benim öyle olcakk ins
Baştan oyle mi yapsaydım diyordum ama 1 buçuk yıl geçti bana da verecekleri doğum kontrol hapı o da bazen ise yarıyor bazen yaramiyormus. Ama senin dediğin içini boşaltmayi ben tüp bebek sırasında yaptıklarını duymuştum, birde baskılama yöntemi yapıyorlarmış herhalde

Ay inşallah çıkar. Aslinda 2 gündür inandım çünkü testler negatif çıktı silik bile yok. Aklimdan da çıkardım tamamen adeti bekliyordum. Neden ağrım sızım yok artık geç oldu gelmeliydi diye bı ışık çaktı bende. Şu testlere de yüzde yüz inancım kalmadı. Burda bı arkadaş çift çizgi görüp sonra kanda bişey çıkmayınca çok şaşırdım. Hatali testlerde var.. inşallah son dk surprizi yapar bebeler insan işte hala bı umut besliyor...

Allah Allah olsaydı negatif çıkmaması lazımdu ilginç bi iki gün daha bekle istersen olmazsa ya tekrar test yaparsın ya da kan verirsin. Belki psikolojikte olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…