Aralarında bayağa fark var takvimlerimde burda okuduğuma göre herkes takvimim uygulamasından memnun ama işallah olmayız işallah güzel dilekler bizi bulurAaa bende aynı uygulamalayı kullanıyorum takvimim ona göre 6 gün sonra adet günüm umarım adet olmam bakalım
Şimdi beraber dışarı çıkıcaz, şansıma nöbetçi eczane okadar uzak ki. Her an ikna edebilirimEvet gitsiiiingitti mi
Bi de senin pikler kaç gün sürüyordu? Bir ihtimal yumurtlama dicem ama bilemedim yaw. 30. Gün yumurtlama olur mu ki? Zannetmem.Ahahajajjaadamı zorla göndericem sonunda
Allah razi olsun guzel dileklerin icin gercekten testler kan testleri vermekten yoruldum hep husran bak gene geciktim versem cikmicak korkusuyla veremiyorum bile allah insallah nasip eder bana da cok istiyorum inankiCanım hiç öyle düşünme benim 2çocuğum olduğu halde olmuyor bende diyorum hep daha önce oldu şimdi neden olmuyor diye herşey nasip kısmet Allah'ım İlk başta sana nasip etsin bu duyguyu seninki daha zor inşallah en yakın zamanda kavuşursun . İnan hiç olmayana kendimden çok istiyorum
Bende bi sure bekleyince bayatliyo diye biliyorum o yuzden sasirdim hatta bazen bi süre olmayınca ben üzülüyorum bayatladı yazık oldu diyeDoktorun tarzı one kadar çok sperm benim için o kadar iyi dedi. 13 aralık aşılama olacaktım. Aşılama iptal oldu, kendin dene dedi. Biz de 2 defa sorduk emin misiniz spermler yavasliyor filan diye okuduk dedik ama dedi ki benim için nitelikten çok nicelik önemli. O yüzden iliski yasaklandı.
Canım 3cm olmuş. Prof hocaya gittim doğum kontrol hapı istemedim fakat siringatla içini boşaltıp temizlenecek sonrada hemen hamile kalmam saglamcak..kaba taslak böyle bı plan çizdi hoca. Fakat hormon tam kan sayımı sperm testi amh ve tümör markerlarima bakilcak. Hormon ve tam.kan iyi çıktı şimdi diğerlerini yaptircam canım tedavisiz olmaz çocuk benimde 1.5yil olduHayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay oldu
Bu da farklı bir yaklaşımDoktorun tarzı one kadar çok sperm benim için o kadar iyi dedi. 13 aralık aşılama olacaktım. Aşılama iptal oldu, kendin dene dedi. Biz de 2 defa sorduk emin misiniz spermler yavasliyor filan diye okuduk dedik ama dedi ki benim için nitelikten çok nicelik önemli. O yüzden iliski yasaklandı.
Valla ben de öyle zannediyorrdum. Hep arka arkaya denedim 6 aydir olmuyordu. İki defa böyle denedim. İkisi de tuttuBende bi sure bekleyince bayatliyo diye biliyorum o yuzden sasirdim hatta bazen bi süre olmayınca ben üzülüyorum bayatladı yazık oldu diye
Bilmiyorum ki canım.Bu da farklı bir yaklaşım
Regl günü geçti mitestlerin çok güzel maşallah
Bilmiyorum ki canım.
30. Gün bugün döngümün.
Sanırım bugün adet olmam gerekiyordu.
Testlerim idrarda çıkıyor ama insallah kanda da iyi bir değer görebiliriz.
Merhaba benimde 3cm boyutunda çikolata kistim var bir buçuk yıldır aynı boyutuCanım 3cm olmuş. Prof hocaya gittim doğum kontrol hapı istemedim fakat siringatla içini boşaltıp temizlenecek sonrada hemen hamile kalmam saglamcak..kaba taslak böyle bı plan çizdi hoca. Fakat hormon tam kan sayımı sperm testi amh ve tümör markerlarima bakilcak. Hormon ve tam.kan iyi çıktı şimdi diğerlerini yaptircam canım tedavisiz olmaz çocuk benimde 1.5yil oldu
Evet, eşimde sperm sayısı çok, toplam 600 milyon gibiydi ama ilk başta hızlı hareket 0, takviyeden sonra ise sadece yüzde yirmiydi. Bende belirlenen bir sorun olmadı.
İyi gelecektir, sizin eş faktörlü müydü problem neydi?.
Ben ankardayim. Daha dün gittim hocaya benimde sürekli kistim oluyo. Doğum konttol hapiyla geciyo aslında benim kistim fakat ben kullanmak istemiyorum oda rahimden ucundda iğne olan bı aparatla girip içini bosaltacaz ve 1.2ay icinde hemen hamile kalmam gerekiyo dedi. Çünkü 4 ay önce bitmisti kistim şimdi yine çıkmış yani sürekli vücudum kist yapıyı ve hamile kalamiyorum.Fakat tam ayrtinti konuşmadık amh ve sperm testi istedi.Merhaba benimde 3cm boyutunda çikolata kistim var bir buçuk yıldır aynı boyutu
İçi bosaltilacak falan demişsiniz siz istanbulda mi çıktınız profa?
Bende de gebelik olmuyor 1.5 yıl oldu en son aşılama da tutmadı ne yapacagimida bilmiyorum artik
Aynen kuzum, hayırlısıyla gelsin minnoslarmizAynen canım doğru diyorsun düşünmek bile stres biraz kendimiz deneriz olmazsa tüp hebege gideriz artık ne yapalım imkanımız olursa eğer. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da bir an önce istedigimize kavuşuruz ❤❤
Anladım siz daha önce aldirdiniz sanırım. Benimki hiç büyümedi ama gebe de kalamıyorum 1 buçuk senedir o yüzden sormuştumBen ankardayim. Daha dün gittim hocaya benimde sürekli kistim oluyo. Doğum konttol hapiyla geciyo aslında benim kistim fakat ben kullanmak istemiyorum oda rahimden ucundda iğne olan bı aparatla girip içini bosaltacaz ve 1.2ay icinde hemen hamile kalmam gerekiyo dedi. Çünkü 4 ay önce bitmisti kistim şimdi yine çıkmış yani sürekli vücudum kist yapıyı ve hamile kalamiyorum.Fakat tam ayrtinti konuşmadık amh ve sperm testi istedi.
Nicel olarak bir sorun yokmuş aslındaEvet, eşimde sperm sayısı çok, toplam 600 milyon gibiydi ama ilk başta hızlı hareket 0, takviyeden sonra ise sadece yüzde yirmiydi. Bende belirlenen bir sorun olmadı.
Ben hiç aldirmadim canım.doguj kontrol hapı kullandım hep geçti. Benimki buyuyo kistim.o yüzden mutlaka tedavi olmaliyimAnladım siz daha önce aldirdiniz sanırım. Benimki hiç büyümedi ama gebe de kalamıyorum 1 buçuk senedir o yüzden sormuştum
İnşallah size faydası olur
Ankara da hangi prof. Gittin? Ben de Ankara dayim merak ettimBen ankardayim. Daha dün gittim hocaya benimde sürekli kistim oluyo. Doğum konttol hapiyla geciyo aslında benim kistim fakat ben kullanmak istemiyorum oda rahimden ucundda iğne olan bı aparatla girip içini bosaltacaz ve 1.2ay icinde hemen hamile kalmam gerekiyo dedi. Çünkü 4 ay önce bitmisti kistim şimdi yine çıkmış yani sürekli vücudum kist yapıyı ve hamile kalamiyorum.Fakat tam ayrtinti konuşmadık amh ve sperm testi istedi.
Esat Orhon canimAnkara da hangi prof. Gittin? Ben de Ankara dayim merak ettim