Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah olsaydı negatif çıkmaması lazımdu ilginç bi iki gün daha bekle istersen olmazsa ya tekrar test yaparsın ya da kan verirsin. Belki psikolojikte olablir
Aynen canım gerçi iki gün önceki test günü 12. Gün oluyor gene bı ihtimal çıkmazsa diyor içim. Belkide dediğin gibi psikolojiktir. Hayırlısı olsun..

Ay inşallah çıkar. Aslinda 2 gündür inandım çünkü testler negatif çıktı silik bile yok. Aklimdan da çıkardım tamamen adeti bekliyordum. Neden ağrım sızım yok artık geç oldu gelmeliydi diye bı ışık çaktı bende. Şu testlere de yüzde yüz inancım kalmadı. Burda bı arkadaş çift çizgi görüp sonra kanda bişey çıkmayınca çok şaşırdım. Hatali testlerde var.. inşallah son dk surprizi yapar bebeler 🤭insan işte hala bı umut besliyor... 😔
Yani nette de baya araştırdım pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali çok çok azmış çünkü betahcgye duyarlı ya testler. Ama negatifse yanlış olabilirliği çokmuş. Kırmızılar gelmediği sürece bi süre daha umut var. O yüzden seninde geçmiş adet sende tekrar bi dene yarın. Ben sabah yapınca negatifte olsa pozitifte muhakkak bildiririm. Pozitifse zaten kan testi yaparım. Hayırlısı bakalım ama pozitif olursa cidden baya şaşırcam ilk seferde olduğu için. Negatifse de günümüz neden geçti. Ayy 2 ucu.... Değnek resmen. Ne zor işler ya. :)

Canım 3cm olmuş. Prof hocaya gittim doğum kontrol hapı istemedim fakat siringatla içini boşaltıp temizlenecek sonrada hemen hamile kalmam saglamcak..kaba taslak böyle bı plan çizdi hoca. Fakat hormon tam kan sayımı sperm testi amh ve tümör markerlarima bakilcak. Hormon ve tam.kan iyi çıktı şimdi diğerlerini yaptircam canım tedavisiz olmaz çocuk benimde 1.5yil oldu
Benim oğlum 5 yaşında o yüzden 1 2 sene daha tedavisiz düşünüyorum Allah'a bıraktım hayırlı zamanı bekliyorum. Sadece femara ve çatlama iğnesi denemeyi düşünüyorum ama oda 2 3 ay sonrasi için. Siringayla nasıl boşaltılacak içi kapalı ameliyatla mi

Hadi hayırlısı. Tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum. Yumurta toplandı mı? Toplanacak mı? Yaşın kaçti senin tek mi yerleştirecekler acaba?
Aralık başında yumurta toplama oldu. 12 tane embryo beni bekliyor🙂 32 yaşıbda olduğum için tek embryo ile transfer olacak inş🥲 Tam 1 ay sonra transfer süreci başlayacak.. İnş herşey güzel geçer🙂
Bende test depolamaya çalışıyorum. Transferden sonra 5.günden itibaren belli olmaya başlıyor🙂

Ben ankardayim. Daha dün gittim hocaya benimde sürekli kistim oluyo. Doğum konttol hapiyla geciyo aslında benim kistim fakat ben kullanmak istemiyorum oda rahimden ucundda iğne olan bı aparatla girip içini bosaltacaz ve 1.2ay icinde hemen hamile kalmam gerekiyo dedi. Çünkü 4 ay önce bitmisti kistim şimdi yine çıkmış yani sürekli vücudum kist yapıyı ve hamile kalamiyorum.Fakat tam ayrtinti konuşmadık amh ve sperm testi istedi.
Hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun cnm

Merhaba herkese adetim 1 gun gecikti 2.5 seneden beri ugrasiyoruz ama olmadi hsg hormonlarim hepsi temiz esimin sperm hizi düşük doktorda takviye vermedi bu ay saldim kendimi sadece yumurtlama zamanını degerlendirmistim ovulasyonda takip etmiştim ama olmadi 5 gun kala erken gebelik aldim negatif çıktı 2 gun kala kaset aldim oda negatif napcagimi bilmiyorum kanda yine negatifi gorecegim icin baktirmak istemiyorum gercekten cok yoruldum benim gibi olaniniz warmi acaba
Canım seninle aynı olan durumumuz şu : eşimde sperm sayısı düşüktü doktorumuz Promotil Men takviyesi önerdi onu 3 ay kullandı eşim hatta 2 paketi 3 aya yayarak kullandı geçen hafta sperm sayısı da yüksekti ileri hareket hızı da . Takviye işe yaradı diye düşünüyoruz

Benim adetlerimde çok düzensiz 1.5 yıldır saçma sapan adet oldum buna yönelik ilaç kullandım ama hep erken oluyordum böyle adet gecikmesi hiç olmadı. Açıkcası düzensiz olduğum için tam günümü de bilemiyorum ama dün ya da bugün olmalıydım diye tahmin ediyorum kasık ağrılarım falanda azaldı yok gibi şuan. Dün akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı ama meğerse tarihi geçmiş testin internette okudum tarihi geçmiş testler yanlış sonuç verir diye. Bende bugün yeni test aldım yarın sabah ezanına müteakip test yapmayı düşünüyorum 🤣😬 tabi o zamana kadar olmazsam.
Bence sabahı bekleme şimdi yap 🤣 zaten adet günün gelmiş varsa şimdide çıkar ben oğlumda sabah ilk idrarla yaptığım test daha silikti öğlen yaptığım sabah yaptigima göre daha koyuydu

Aralık başında yumurta toplama oldu. 12 tane embryo beni bekliyor🙂 32 yaşıbda olduğum için tek embryo ile transfer olacak inş🥲 Tam 1 ay sonra transfer süreci başlayacak.. İnş herşey güzel geçer🙂
Bende test depolamaya çalışıyorum. Transferden sonra 5.günden itibaren belli olmaya başlıyor🙂
Sana iyi dileklerde bulunmuştuk hatirladimmm. 12 embriyo çok iyi masallah. Benim tüp bebek işine inancım çok ya en güzel embriyo ile en yakısıklı/güzel spermleri döllüyorlar 😁 o zaman 1 bucuk ay sonra sen hamilesin🤗

Bence sabahı bekleme şimdi yap 🤣 zaten adet günün gelmiş varsa şimdide çıkar ben oğlumda sabah ilk idrarla yaptığım test daha silikti öğlen yaptığım sabah yaptigima göre daha koyuydu
Ayy aklıma girmeyin hahahahha. Zaten zor tutuyorum kendimi. Yok yok dayanmam lazım yarın sabah yapıcam. Sabah ilk idrarla daha kesin sonuç deniyor. İnşallah nasibimizde ne varsa hayırlısı bakalım.

Baştan oyle mi yapsaydım diyordum ama 1 buçuk yıl geçti bana da verecekleri doğum kontrol hapı o da bazen ise yarıyor bazen yaramiyormus. Ama senin dediğin içini boşaltmayi ben tüp bebek sırasında yaptıklarını duymuştum, birde baskılama yöntemi yapıyorlarmış herhalde
Canım keşke önce tedavi olsaydın zaten bu şekilde olmuyo bence bı doğum kontrol hapini dene zaten üç cm cokkucukmus. Benim 7cm kistim bile 5 ayda bitirdik doğum kontrol hapiyla.

Kızlar merhaba bat 28 Aralık ben bu gün öğlen test yaptım bu çıktı sizce durum nedir geçen ay artımed yapmistim o sonradan çıktı ama yanılttı beni bende bu testi aldım roll test varmı szice
IMG_20211226_154217.jpg

merhaba, bat 31 aralık. ilk kez deneyeceğiz, fakat öncesinde ovülasyon dönemini beklemeden bata 7 gün ve 8 gün kala korunmadık. böyle durumlarda geç döllenme olabiliyormuş bazen, yaşayan var mı? bu dönemki adet tarihi gecikmesi belirti midir?

X