Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah olsaydı negatif çıkmaması lazımdu ilginç bi iki gün daha bekle istersen olmazsa ya tekrar test yaparsın ya da kan verirsin. Belki psikolojikte olablir
Aynen canım gerçi iki gün önceki test günü 12. Gün oluyor gene bı ihtimal çıkmazsa diyor içim. Belkide dediğin gibi psikolojiktir. Hayırlısı olsun..

Yani nette de baya araştırdım pozitif çıktığında yanlış olma ihtimali çok çok azmış çünkü betahcgye duyarlı ya testler. Ama negatifse yanlış olabilirliği çokmuş. Kırmızılar gelmediği sürece bi süre daha umut var. O yüzden seninde geçmiş adet sende tekrar bi dene yarın. Ben sabah yapınca negatifte olsa pozitifte muhakkak bildiririm. Pozitifse zaten kan testi yaparım. Hayırlısı bakalım ama pozitif olursa cidden baya şaşırcam ilk seferde olduğu için. Negatifse de günümüz neden geçti. Ayy 2 ucu.... Değnek resmen. Ne zor işler ya. :)

Benim oğlum 5 yaşında o yüzden 1 2 sene daha tedavisiz düşünüyorum Allah'a bıraktım hayırlı zamanı bekliyorum. Sadece femara ve çatlama iğnesi denemeyi düşünüyorum ama oda 2 3 ay sonrasi için. Siringayla nasıl boşaltılacak içi kapalı ameliyatla mi

Hadi hayırlısı. Tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum. Yumurta toplandı mı? Toplanacak mı? Yaşın kaçti senin tek mi yerleştirecekler acaba?
Aralık başında yumurta toplama oldu. 12 tane embryo beni bekliyor 32 yaşıbda olduğum için tek embryo ile transfer olacak inş Tam 1 ay sonra transfer süreci başlayacak.. İnş herşey güzel geçer
Bende test depolamaya çalışıyorum. Transferden sonra 5.günden itibaren belli olmaya başlıyor

Hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun cnm

Canım seninle aynı olan durumumuz şu : eşimde sperm sayısı düşüktü doktorumuz Promotil Men takviyesi önerdi onu 3 ay kullandı eşim hatta 2 paketi 3 aya yayarak kullandı geçen hafta sperm sayısı da yüksekti ileri hareket hızı da . Takviye işe yaradı diye düşünüyoruz

Bence sabahı bekleme şimdi yap zaten adet günün gelmiş varsa şimdide çıkar ben oğlumda sabah ilk idrarla yaptığım test daha silikti öğlen yaptığım sabah yaptigima göre daha koyuydu

Sana iyi dileklerde bulunmuştuk hatirladimmm. 12 embriyo çok iyi masallah. Benim tüp bebek işine inancım çok ya en güzel embriyo ile en yakısıklı/güzel spermleri döllüyorlar o zaman 1 bucuk ay sonra sen hamilesin

Bence sabahı bekleme şimdi yap zaten adet günün gelmiş varsa şimdide çıkar ben oğlumda sabah ilk idrarla yaptığım test daha silikti öğlen yaptığım sabah yaptigima göre daha koyuydu
Ayy aklıma girmeyin hahahahha. Zaten zor tutuyorum kendimi. Yok yok dayanmam lazım yarın sabah yapıcam. Sabah ilk idrarla daha kesin sonuç deniyor. İnşallah nasibimizde ne varsa hayırlısı bakalım.

Canım keşke önce tedavi olsaydın zaten bu şekilde olmuyo bence bı doğum kontrol hapini dene zaten üç cm cokkucukmus. Benim 7cm kistim bile 5 ayda bitirdik doğum kontrol hapiyla.

merhaba, bat 31 aralık. ilk kez deneyeceğiz, fakat öncesinde ovülasyon dönemini beklemeden bata 7 gün ve 8 gün kala korunmadık. böyle durumlarda geç döllenme olabiliyormuş bazen, yaşayan var mı? bu dönemki adet tarihi gecikmesi belirti midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…