Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nicel olarak bir sorun yokmuş aslında 😁
Evet nitelikte sorun vardı. İnan hiç anlamadım. Tek öğrendiğim olacağı varsa oluyor işte. Bir de bunu demek istemezdim ama asla olmaz bu ay diyip saldığım ayda oldu. Hep okuyordum takmayın yazılarını. Ülen nasil takmayayım cabaliyorum, ediyorum bos cikiyor diye gıcık oluyordum. Bu ay hiç çabalamamistim. Hiç de umrum değildi hamilelik. Hatta yaşasın bu ay boş geçecek yilbasinda bi güzel içerim diye seviniyordum 🤦🏻‍♀️😁

Kac gundur genelde birbirine yakin cikiyo

Eklentiler

• 20211226_181406.jpg
    20211226_181406.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 20211216_181608.jpg
    20211216_181608.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar predictor trendyolda bile 50 lira olmuş:63:
Anam stok yapmak istesem bile pahallı..
Comfort yüzüne bakmadığım prodoctor ne kadar gözümde ülvi bir yere yerleşti :KK70:

Evet nitelikte sorun vardı. İnan hiç anlamadım. Tek öğrendiğim olacağı varsa oluyor işte. Bir de bunu demek istemezdim ama asla olmaz bu ay diyip saldığım ayda oldu. Hep okuyordum takmayın yazılarını. Ülen nasil takmayayım cabaliyorum, ediyorum bos cikiyor diye gıcık oluyordum. Bu ay hiç çabalamamistim. Hiç de umrum değildi hamilelik. Hatta yaşasın bu ay boş geçecek yilbasinda bi güzel içerim diye seviniyordum 🤦🏻‍♀️😁
He he 😁
Çok sevindim adına umarım iyi gider her şey 🥰

Ya gerçekten mi çok geçmiş olsun çok büyükmüş 😔 çok etkiledi mi yumurta rezervini doktor bisey söyledi mi?
Bir de adet kesen bi ilaç adı söylemişti doktor bana bebek düsünmezsen onu kullanabiliriz en az 6 ay dedi. Adet olmayınca kist kücülüyormuş ya. Tüp bebek önerdiler mi hiç bende büyür diye korkuyorum en fazla bir kere daha aşılama denerim sonra tüp bebeğe gitmek istiyorum olmazsa vakit kaybetmeden

Ya gerçekten mi çok geçmiş olsun çok büyükmüş 😔 çok etkiledi mi yumurta rezervini doktor bisey söyledi mi?
Bir de adet kesen bi ilaç adı söylemişti doktor bana bebek düsünmezsen onu kullanabiliriz en az 6 ay dedi. Adet olmayınca kist kücülüyormuş ya. Tüp bebek önerdiler mi hiç bende büyür diye korkuyorum en fazla bir kere daha aşılama denerim sonra tüp bebeğe gitmek istiyorum olmazsa vakit kaybetmeden
Canim kistim gitmesi için biseyler denemiyormu doktor.

Canim kistim gitmesi için biseyler denemiyormu doktor.
Anladım canım benimde ilk kez başıma geldi. 1 buçuk senedir de aynı boyutta
Evlendiğim ilk aylarda öğrendim. İlk gittiğim doktor adeti kesen bi ilaç söyledi 9 10 ay boyunca ya da doğum kontrol hapı dedi. Gebelik istiyor musun diye sordu eger istiyorsan bu kistle zor olur 6. Ayını doldur olmazsa ilaca başlayalım dedi. Benimde ödüm koptu tabi
O zamandır da deniyorum olmadı
2 kere letu 2 kere klomen kullandım hafiften yumurta tembelliği var dedi doktor (başka doktora gectim) en son da aşılama oldu Hiç birinde tutmadı
Genelde de hep kistin olduğu yerden gelisiyordu yumurtam asilamada temiz olan yerde çok güzel gelismisti ama tutmadı
Napicagimi da bilmiyorum

Evlendiğim ilk aylarda öğrendim. İlk gittiğim doktor adeti kesen bi ilaç söyledi 9 10 ay boyunca ya da doğum kontrol hapı dedi. Gebelik istiyor musun diye sordu eger istiyorsan bu kistle zor olur 6. Ayını doldur olmazsa ilaca başlayalım dedi. Benimde ödüm koptu tabi
2 kere letu 2 kere klomen kullandım hafiften yumurta tembelliği var dedi doktor (başka doktora gectim) en son da aşılama oldu Hiç birinde tutmadı
Genelde de hep kistin olduğu yerden gelisiyordu yumurtam asilamada temiz olan yerde çok güzel gelismisti ama tutmadı
Napicagimi da bilmiyorum
Tuhh canimm..menopaza sokan ilaç Türkiye'de yasaklandı dedi benim doktorum. Ben hicbisey kullanmadım çocuk için zaten şükür bı çocuğum var allh tarafindan o oldu. İkincide böyle bişey olacağını hiç düşünmüyordum ama olmadı çocuk..aşılamada tutmadoysa canım tüp bebegemi gececeksin

Napicagimi da bilmiyorum
AMh sperme bakıldı mi. Biz onu yaptircaz on gün sonra

Kızçeler ben bugün hala adet olmadım ya ağrı falanda kalmadı hep gitti. Döngünün 30.günü. 😬
Canım benimde döngünün 32. Günü. Kasık ağrısı rahime böyle batmalar hicbirsey kalmadı. 2 gündür tık yok. Bugün ovulasyon yaptım elimde gebelik testi yok. Silik çıktı normal yani koyu degildi. bi ay 32 de bi ay 30 da bı ay 28de olduğumdan pek takmıyorum. Ama şöyle bişey var geç yumurtlasam dahi yumurtlamadan hep 14 gün sonra adet olmuştum hep. 12 si catlamisti. Şuan geciktiğinin farkındayım ama belirtiler yok kafam karıştı hala umutlanmali miyim bilmiyorum 🙂

X