Bu hali gecerliYa kizlar ilk yaptigimda t ve c ikisi de boyle koyu degildi 1 saat sonra tarihi yazmak icin baktim boyle koyu ikisi de sizce ilk baktigim halimi gecerli
Evet nitelikte sorun vardı. İnan hiç anlamadım. Tek öğrendiğim olacağı varsa oluyor işte. Bir de bunu demek istemezdim ama asla olmaz bu ay diyip saldığım ayda oldu. Hep okuyordum takmayın yazılarını. Ülen nasil takmayayım cabaliyorum, ediyorum bos cikiyor diye gıcık oluyordum. Bu ay hiç çabalamamistim. Hiç de umrum değildi hamilelik. Hatta yaşasın bu ay boş geçecek yilbasinda bi güzel içerim diye seviniyordumNicel olarak bir sorun yokmuş aslında
Baya koyu değil mi sizcedeBu hali gecerli
İnşallah canım benim hepimizin güzel haberler alırız inşallahAralarında bayağa fark var takvimlerimde burda okuduğuma göre herkes takvimim uygulamasından memnun ama işallah olmayız işallah güzel dilekler bizi bulur
He heEvet nitelikte sorun vardı. İnan hiç anlamadım. Tek öğrendiğim olacağı varsa oluyor işte. Bir de bunu demek istemezdim ama asla olmaz bu ay diyip saldığım ayda oldu. Hep okuyordum takmayın yazılarını. Ülen nasil takmayayım cabaliyorum, ediyorum bos cikiyor diye gıcık oluyordum. Bu ay hiç çabalamamistim. Hiç de umrum değildi hamilelik. Hatta yaşasın bu ay boş geçecek yilbasinda bi güzel içerim diye seviniyordum
Ya gerçekten mi çok geçmiş olsun çok büyükmüşçok etkiledi mi yumurta rezervini doktor bisey söyledi mi?
Bir de adet kesen bi ilaç adı söylemişti doktor bana bebek düsünmezsen onu kullanabiliriz en az 6 ay dedi. Adet olmayınca kist kücülüyormuş ya. Tüp bebek önerdiler mi hiç bende büyür diye korkuyorum en fazla bir kere daha aşılama denerim sonra tüp bebeğe gitmek istiyorum olmazsa vakit kaybetmeden
Canim kistim gitmesi için biseyler denemiyormu doktor.Ya gerçekten mi çok geçmiş olsun çok büyükmüşçok etkiledi mi yumurta rezervini doktor bisey söyledi mi?
Bir de adet kesen bi ilaç adı söylemişti doktor bana bebek düsünmezsen onu kullanabiliriz en az 6 ay dedi. Adet olmayınca kist kücülüyormuş ya. Tüp bebek önerdiler mi hiç bende büyür diye korkuyorum en fazla bir kere daha aşılama denerim sonra tüp bebeğe gitmek istiyorum olmazsa vakit kaybetmeden
Umarımm :) kimyasal vs derken insallah sağlıklı bir gebelik elde edeceğim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.He he
Çok sevindim adına umarım iyi gider her şey
Kimyasal değildir inş ve sağlıkla artar.. Benim senden umudum vardı.. Zaten içime doğmuş yazdım sanaUmarımm :) kimyasal vs derken insallah sağlıklı bir gebelik elde edeceğim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Sizde belirlenen bir sorun var miydi?
İnsallaah canım ya. Bi cocuk yapip çekilecektim aslında ne uzun sürdüKimyasal değildir inş ve sağlıkla artar.. Benim senden umudum vardı.. Zaten içime doğmuş yazdım sana
Anladım canım benimde ilk kez başıma geldi. 1 buçuk senedir de aynı boyuttaCanim kistim gitmesi için biseyler denemiyormu doktor.
Tuhh canimm..menopaza sokan ilaç Türkiye'de yasaklandı dedi benim doktorum. Ben hicbisey kullanmadım çocuk için zaten şükür bı çocuğum var allh tarafindan o oldu. İkincide böyle bişey olacağını hiç düşünmüyordum ama olmadı çocuk..aşılamada tutmadoysa canım tüp bebegemi gececeksinAnladım canım benimde ilk kez başıma geldi. 1 buçuk senedir de aynı boyutta
Evlendiğim ilk aylarda öğrendim. İlk gittiğim doktor adeti kesen bi ilaç söyledi 9 10 ay boyunca ya da doğum kontrol hapı dedi. Gebelik istiyor musun diye sordu eger istiyorsan bu kistle zor olur 6. Ayını doldur olmazsa ilaca başlayalım dedi. Benimde ödüm koptu tabi
O zamandır da deniyorum olmadı
2 kere letu 2 kere klomen kullandım hafiften yumurta tembelliği var dedi doktor (başka doktora gectim) en son da aşılama oldu Hiç birinde tutmadı
Genelde de hep kistin olduğu yerden gelisiyordu yumurtam asilamada temiz olan yerde çok güzel gelismisti ama tutmadı
Napicagimi da bilmiyorum
Hayır, biz de belirlenen bir sorun yok..Umarımm :) kimyasal vs derken insallah sağlıklı bir gebelik elde edeceğim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Sizde belirlenen bir sorun var miydi?
AMh sperme bakıldı mi. Biz onu yaptircaz on gün sonraAnladım canım benimde ilk kez başıma geldi. 1 buçuk senedir de aynı boyutta
Evlendiğim ilk aylarda öğrendim. İlk gittiğim doktor adeti kesen bi ilaç söyledi 9 10 ay boyunca ya da doğum kontrol hapı dedi. Gebelik istiyor musun diye sordu eger istiyorsan bu kistle zor olur 6. Ayını doldur olmazsa ilaca başlayalım dedi. Benimde ödüm koptu tabi
O zamandır da deniyorum olmadı
2 kere letu 2 kere klomen kullandım hafiften yumurta tembelliği var dedi doktor (başka doktora gectim) en son da aşılama oldu Hiç birinde tutmadı
Genelde de hep kistin olduğu yerden gelisiyordu yumurtam asilamada temiz olan yerde çok güzel gelismisti ama tutmadı
Napicagimi da bilmiyorum
Uzaklas biraz buralardan. Araştırma, okuma. Dizi film bir seylere sar.Hayır, biz de belirlenen bir sorun yok..
Hemen gidiyorum, he heUzaklas biraz buralardan. Araştırma, okuma. Dizi film bir seylere sar.
Canım benimde döngünün 32. Günü. Kasık ağrısı rahime böyle batmalar hicbirsey kalmadı. 2 gündür tık yok. Bugün ovulasyon yaptım elimde gebelik testi yok. Silik çıktı normal yani koyu degildi. bi ay 32 de bi ay 30 da bı ay 28de olduğumdan pek takmıyorum. Ama şöyle bişey var geç yumurtlasam dahi yumurtlamadan hep 14 gün sonra adet olmuştum hep. 12 si catlamisti. Şuan geciktiğinin farkındayım ama belirtiler yok kafam karıştı hala umutlanmali miyim bilmiyorumKızçeler ben bugün hala adet olmadım ya ağrı falanda kalmadı hep gitti. Döngünün 30.günü.
Heh tabi sen bilirsin ama burda yaşanan değişik olumsuzluklari filan okuyunca insan paranoyak oluyor. Pozitif görünce bile insan acaba?!! diyor Cahillik mutlulukHemen gidiyorum, he he