Yokk ameliyat değilmiş sadece içi bosaltilcakmis. Canım benim kistimm büyüyor ve sürekli tekrarliyo. 4 ay önce gitmiştim bitti demişti doktor cuma gittim doktora yine 3cm kist olmuş ve büyüyor o yüzden tedavisiz olmPaz benimmBenim oğlum 5 yaşında o yüzden 1 2 sene daha tedavisiz düşünüyorum Allah'a bıraktım hayırlı zamanı bekliyorum. Sadece femara ve çatlama iğnesi denemeyi düşünüyorum ama oda 2 3 ay sonrasi için. Siringayla nasıl boşaltılacak içi kapalı ameliyatla mi
Canım özel.muayeneye gidiyorum dün basladim. Prof Esat orhonHangi hastaneye hangi doktora gidiyosun cnm
Yarın bi gideyim canım bakslim ne diyecek olmadı bende başlarım artikCanım keşke önce tedavi olsaydın zaten bu şekilde olmuyo bence bı doğum kontrol hapini dene zaten üç cm cokkucukmus. Benim 7cm kistim bile 5 ayda bitirdik doğum kontrol hapiyla.
Yumurtalıklarda ilgili heralde canım. Benim ilk cocugumda da vardı kist bittiği ay hamile kaldım sansliymissiniz dedi doktor.Doktor bana dedi ki 10 cmle kaldi hastam aldırmaya gelecekti dedi o ay hamile kalmış
Hamilelikte de küçülmemis sezaryenla alıp kisti de almislar
İns canimm. Benim yönteminde bı sor bakalimm ne dicekk..Yarın bi gideyim canım bakslim ne diyecek olmadı bende başlarım artik
Birde kafadan mi atmak lazım anlamadım artık bana da çok güzel yumurtaların harika diyor ama tık yokYumurtalıklarda ilgili heralde canım. Benim ilk cocugumda da vardı kist bittiği ay hamile kaldım sansliymissiniz dedi doktor.
Sorucam canım mutlakaİns canimm. Benim yönteminde bı sor bakalimm ne dicekk..
Oda var canimmm.surekli oldumu olacakmi diye düşünmek insanı yipratiyo. Bende kistlefe olacağını düşünüyordum dün doktor olmaz ddyince valla ne yalan söyleyim rahatladım. En azından bu şekilde olmuyacagini biliyorum artık umudum kalmadı.diger türlü her ay umut ediyordum her ay hüsran gerçekten daha çok yoruluyorum İns tedaviyle nasip olurr.Birde kafadan mi atmak lazım anlamadım artık bana da çok güzel yumurtaların harika diyor ama tık yok
Sorucam canım mutlaka
Wala canim en son doktora gittigimizde takviye verilmeye gerek yok dedi ultrason istemisti ona gitmemistik zamanimiz yoktu suanda adetim gecikti ama biliyorum.gene negatif peki hamile kaldinizmi acabaCanım seninle aynı olan durumumuz şu : eşimde sperm sayısı düşüktü doktorumuz Promotil Men takviyesi önerdi onu 3 ay kullandı eşim hatta 2 paketi 3 aya yayarak kullandı geçen hafta sperm sayısı da yüksekti ileri hareket hızı da . Takviye işe yaradı diye düşünüyoruz
Naptin? Çıkıp girip sana bakiyorum ama yarın yapacaksın herhalde?Şimdi beraber dışarı çıkıcaz, şansıma nöbetçi eczane okadar uzak ki. Her an ikna edebilirim
Hayır benim de kist sorunum vardı onlardan kurtulduk şükür 23 Aralık’ta çatlatma iğnesi yapıldı 14. Gün test yapmayı bekliyorum inşallahWala canim en son doktora gittigimizde takviye verilmeye gerek yok dedi ultrason istemisti ona gitmemistik zamanimiz yoktu suanda adetim gecikti ama biliyorum.gene negatif peki hamile kaldinizmi acaba
İnş benimde beklentim yüksek… Zaten %50 şansım varSana iyi dileklerde bulunmuştuk hatirladimmm. 12 embriyo çok iyi masallah. Benim tüp bebek işine inancım çok ya en güzel embriyo ile en yakısıklı/güzel spermleri döllüyorlaro zaman 1 bucuk ay sonra sen hamilesin
Sebepsiz miydi sizin? Kaç aydır deniyordunuz?İnş benimde beklentim yüksek… Zaten %50 şansım varAma negatif dönse bile nedeni bualacak olmak gene huzur veriyor
Yok gayet sebebi belliSebepsiz miydi sizin? Kaç aydır deniyordunuz?
Kuzu var ama kuruma mı ? Kaç dk çektin? Ben burdayım heyo diyorKızlar merhaba bat 28 Aralık ben bu gün öğlen test yaptım bu çıktı sizce durum nedir geçen ay artımed yapmistim o sonradan çıktı ama yanılttı beni bende bu testi aldım roll test varmı sziceEki Görüntüle 2976657
Bence çok haklısın. Ben de hep tüp bebeğe hazirladim kendimi. Uğrasmak yoruyor ya. En güzeli alın şu bebeği koyun şurayaaYok gayet sebebi bellimorfoloji 0… 5. Ayda tüp bebek kararı aldık. 6. Ayda tedaviye başladım. 8.ayda inş transfer olacak
Ben bu grup arasında aklı en pürü pak sürece devam edenim