Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yokk ameliyat değilmiş sadece içi bosaltilcakmis. Canım benim kistimm büyüyor ve sürekli tekrarliyo. 4 ay önce gitmiştim bitti demişti doktor cuma gittim doktora yine 3cm kist olmuş ve büyüyor o yüzden tedavisiz olmPaz benimm

Birde kafadan mi atmak lazım anlamadım artık bana da çok güzel yumurtaların harika diyor ama tık yok
Oda var canimmm.surekli oldumu olacakmi diye düşünmek insanı yipratiyo. Bende kistlefe olacağını düşünüyordum dün doktor olmaz ddyince valla ne yalan söyleyim rahatladım. En azından bu şekilde olmuyacagini biliyorum artık umudum kalmadı.diger türlü her ay umut ediyordum her ay hüsran gerçekten daha çok yoruluyorum İns tedaviyle nasip olurr.

Wala canim en son doktora gittigimizde takviye verilmeye gerek yok dedi ultrason istemisti ona gitmemistik zamanimiz yoktu suanda adetim gecikti ama biliyorum.gene negatif peki hamile kaldinizmi acaba

Wala canim en son doktora gittigimizde takviye verilmeye gerek yok dedi ultrason istemisti ona gitmemistik zamanimiz yoktu suanda adetim gecikti ama biliyorum.gene negatif peki hamile kaldinizmi acaba
Hayır benim de kist sorunum vardı onlardan kurtulduk şükür 23 Aralık’ta çatlatma iğnesi yapıldı 14. Gün test yapmayı bekliyorum inşallah

İnş benimde beklentim yüksek… Zaten %50 şansım var Ama negatif dönse bile nedeni bualacak olmak gene huzur veriyor

Arkadaşlar ilk ay klomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda?

Yok gayet sebebi belli morfoloji 0… 5. Ayda tüp bebek kararı aldık. 6. Ayda tedaviye başladım. 8.ayda inş transfer olacak
Ben bu grup arasında aklı en pürü pak sürece devam edenim
Bence çok haklısın. Ben de hep tüp bebeğe hazirladim kendimi. Uğrasmak yoruyor ya. En güzeli alın şu bebeği koyun şurayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…