Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bende aynı uygulamalayı kullanıyorum takvimim ona göre 6 gün sonra adet günüm umarım adet olmam bakalım 🤲🏻
Aralarında bayağa fark var takvimlerimde burda okuduğuma göre herkes takvimim uygulamasından memnun ama işallah olmayız işallah güzel dilekler bizi bulur

Canım hiç öyle düşünme benim 2çocuğum olduğu halde olmuyor bende diyorum hep daha önce oldu şimdi neden olmuyor diye herşey nasip kısmet Allah'ım İlk başta sana nasip etsin bu duyguyu seninki daha zor inşallah en yakın zamanda kavuşursun . İnan hiç olmayana kendimden çok istiyorum
Allah razi olsun guzel dileklerin icin gercekten testler kan testleri vermekten yoruldum hep husran bak gene geciktim versem cikmicak korkusuyla veremiyorum bile allah insallah nasip eder bana da cok istiyorum inanki

Doktorun tarzı o 😁 ne kadar çok sperm benim için o kadar iyi dedi. 13 aralık aşılama olacaktım. Aşılama iptal oldu, kendin dene dedi. Biz de 2 defa sorduk emin misiniz spermler yavasliyor filan diye okuduk dedik ama dedi ki benim için nitelikten çok nicelik önemli. O yüzden iliski yasaklandı.
Bende bi sure bekleyince bayatliyo diye biliyorum o yuzden sasirdim hatta bazen bi süre olmayınca ben üzülüyorum bayatladı yazık oldu diye 😂

Hayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay oldu
Canım 3cm olmuş. Prof hocaya gittim doğum kontrol hapı istemedim fakat siringatla içini boşaltıp temizlenecek sonrada hemen hamile kalmam saglamcak..kaba taslak böyle bı plan çizdi hoca. Fakat hormon tam kan sayımı sperm testi amh ve tümör markerlarima bakilcak. Hormon ve tam.kan iyi çıktı şimdi diğerlerini yaptircam canım tedavisiz olmaz çocuk benimde 1.5yil oldu

Doktorun tarzı o 😁 ne kadar çok sperm benim için o kadar iyi dedi. 13 aralık aşılama olacaktım. Aşılama iptal oldu, kendin dene dedi. Biz de 2 defa sorduk emin misiniz spermler yavasliyor filan diye okuduk dedik ama dedi ki benim için nitelikten çok nicelik önemli. O yüzden iliski yasaklandı.
Bu da farklı bir yaklaşım 😁
Regl günü geçti mi 👀 testlerin çok güzel maşallah

Bende bi sure bekleyince bayatliyo diye biliyorum o yuzden sasirdim hatta bazen bi süre olmayınca ben üzülüyorum bayatladı yazık oldu diye 😂
Valla ben de öyle zannediyorrdum. Hep arka arkaya denedim 6 aydir olmuyordu. İki defa böyle denedim. İkisi de tuttu 😁 demek bizde bu sistem işe yarıyor.

Canım 3cm olmuş. Prof hocaya gittim doğum kontrol hapı istemedim fakat siringatla içini boşaltıp temizlenecek sonrada hemen hamile kalmam saglamcak..kaba taslak böyle bı plan çizdi hoca. Fakat hormon tam kan sayımı sperm testi amh ve tümör markerlarima bakilcak. Hormon ve tam.kan iyi çıktı şimdi diğerlerini yaptircam canım tedavisiz olmaz çocuk benimde 1.5yil oldu
Merhaba benimde 3cm boyutunda çikolata kistim var bir buçuk yıldır aynı boyutu
İçi bosaltilacak falan demişsiniz siz istanbulda mi çıktınız profa?
Bende de gebelik olmuyor 1.5 yıl oldu en son aşılama da tutmadı ne yapacagimida bilmiyorum artik

Merhaba benimde 3cm boyutunda çikolata kistim var bir buçuk yıldır aynı boyutu
İçi bosaltilacak falan demişsiniz siz istanbulda mi çıktınız profa?
Bende de gebelik olmuyor 1.5 yıl oldu en son aşılama da tutmadı ne yapacagimida bilmiyorum artik
Ben ankardayim. Daha dün gittim hocaya benimde sürekli kistim oluyo. Doğum konttol hapiyla geciyo aslında benim kistim fakat ben kullanmak istemiyorum oda rahimden ucundda iğne olan bı aparatla girip içini bosaltacaz ve 1.2ay icinde hemen hamile kalmam gerekiyo dedi. Çünkü 4 ay önce bitmisti kistim şimdi yine çıkmış yani sürekli vücudum kist yapıyı ve hamile kalamiyorum.Fakat tam ayrtinti konuşmadık amh ve sperm testi istedi.

Ben ankardayim. Daha dün gittim hocaya benimde sürekli kistim oluyo. Doğum konttol hapiyla geciyo aslında benim kistim fakat ben kullanmak istemiyorum oda rahimden ucundda iğne olan bı aparatla girip içini bosaltacaz ve 1.2ay icinde hemen hamile kalmam gerekiyo dedi. Çünkü 4 ay önce bitmisti kistim şimdi yine çıkmış yani sürekli vücudum kist yapıyı ve hamile kalamiyorum.Fakat tam ayrtinti konuşmadık amh ve sperm testi istedi.
Anladım siz daha önce aldirdiniz sanırım. Benimki hiç büyümedi ama gebe de kalamıyorum 1 buçuk senedir o yüzden sormuştum
İnşallah size faydası olur 😊🤲

Ankara da hangi prof. Gittin? Ben de Ankara dayim merak ettim

Ya kizlar ilk yaptigimda t ve c ikisi de boyle koyu degildi 1 saat sonra tarihi yazmak icin baktim boyle koyu ikisi de sizce ilk baktigim halimi gecerli

Eklentiler

• 20211226_181420_001.jpg
    20211226_181420_001.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 77
X