Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşallah gebesinizdir bakalım ben çift takvim kullanıyorum birincisi pepap ikincisi takvimim uygulaması Pepapp uygulamasına göre adetime 8 gün var takvimim uygulamasına göre yatın adet olmam gerekiyor bakalım bakalım görücez
Aaa bende aynı uygulamalayı kullanıyorum takvimim ona göre 6 gün sonra adet günüm umarım adet olmam bakalım 🤲🏻

Benim ca125 değerim inişli çıkışlı seyrediyodu canım o yüzden kesin çikolata kisti vardı bende ama tek taraflı 2 buçuk cm di. Bu doktor çikolata kistinin olmadığını gelişen yumurtanın kistlestigini sağ da ve solda biri 3 biri 3 buçuk cm kist oluştuğunu söyledi oda adetle atılır zaten çikolata kistinden daha iyi bişe bu dedi. Emin misin sende çikolata kisti olduğuna ben hiç göremedim dedi. İnşallah çikolata kistim eriyip gitmiştir cnm doktorun dediği gibidir sadece. 15 tatilde okullar tatile girdiğinde yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum o zaman anlarım. Şuan tek duam sağ tarafta da çikolata kistinin olmamasi
Canım.meaba. benimde 7cm kistim vardı tedavi oldum şimdi yine kist varmış bebekte olmuyo tedaviye baslicam. Senin çocuk oldumu naptın canim

Canım.meaba. benimde 7cm kistim vardı tedavi oldum şimdi yine kist varmış bebekte olmuyo tedaviye baslicam. Senin çocuk oldumu naptın canim
Hayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay oldu

Mfk hoca için bir sey diyecegim 🥲 sosyal medyada ünlü oldu instagram değil video paylasim varya tt. Orada tesadüfen takip ediyordum,dogum kontrol hapının kan pıhtısı yaptığını söyledim "dünyada bir sen varsın zaten " dedi. Ben böyle alayci bir doktor gormedim. Soru sorani azarlar tavirlar vs. Asla adam güven vermiyor 🙄 Kendi doktoruma kontrolum de gittigimde miloynda bir denk gelecek sey seni mi buldu dedi ve gebelik olursa kan sulandırıcı kullanicaz dedi. Doktor var doktor var işte
Evet o tavırlarına da sonradan denk geldim bende zaten. Soru soran veya bisey söyleyen çoğu kişiye de böyle cevap veriyor

Gercekten cok yoruldum o kadar psikolojimi bozdum ki anlatamam gebelik testleri surekli silik cizgiler ama gene ayni sonuc doktora gecen ay gittim gitmek istemiyorum daha sorun yok diyip yolluyolar evet olursa ilk çocuk olacak allah nasip ederse ama olmuyor iste bu sitede bizim durumumuzda olan cok kisi war bazen diyorum bizde eksik olan ne oluyor baskalarinin diyorum ama sende olmuyor gercekten sasirdim cikamiyorum bu dertten
Canım hiç öyle düşünme benim 2çocuğum olduğu halde olmuyor bende diyorum hep daha önce oldu şimdi neden olmuyor diye herşey nasip kısmet Allah'ım İlk başta sana nasip etsin bu duyguyu seninki daha zor inşallah en yakın zamanda kavuşursun . İnan hiç olmayana kendimden çok istiyorum

Hayır canım malesef bu ayda adet oldum 5. Günüm bugün. Kaç cm oluşmuş. Bu kist sürekli yeniliyomus yaa o yüzden tedavide olmuyorum ben. Gerçi doktorda hiç tedavi vermedi zaten küçük kist çocuk dusunuyomussun kullanılacak bı ilaç yok diyo ama gebelikte olusmuyo nasıl olacak böyle anlamadım 15 ay oldu
Başımızın belası bu gerçekten benimde 18 ay oldu

Kızlar ben sonunda regli de oldum bugün 🤗 size elveda diyorum bu topicte hamiş arkadaslarima saglik mutlulukla kucaklarina almayi nasip etsin Allah bebislerini. Doktorum haftaya salı rahim filmi icin gün verdi az önce ben ocam topicigine kaçıyorum sizleri öpüyorum

Eklentiler

• 20211226_154423.jpg
    20211226_154423.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211226_154516.jpg
    20211226_154516.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 56
  • 20211226_154749.jpg
    20211226_154749.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 55
Acaba be için perhiz koymuştu
Doktorun tarzı o 😁 ne kadar çok sperm benim için o kadar iyi dedi. 13 aralık aşılama olacaktım. Aşılama iptal oldu, kendin dene dedi. Biz de 2 defa sorduk emin misiniz spermler yavasliyor filan diye okuduk dedik ama dedi ki benim için nitelikten çok nicelik önemli. O yüzden iliski yasaklandı.

X