Kaybetme bari CD yi yada yedekle başka doktora gittiğin zaman istiyorlarEvet canım cd vermişlerdi dediğin gibi belkide ondan yüklemediler.bakamadım henüz cd ye bilgisayarım bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaybetme bari CD yi yada yedekle başka doktora gittiğin zaman istiyorlarEvet canım cd vermişlerdi dediğin gibi belkide ondan yüklemediler.bakamadım henüz cd ye bilgisayarım bozuldu
İğne canım 15 Aralıkmutlutablo aşılama mı oldun ? İğne tarihin ne?
Henüz yapmadım canım, şuanda süt içiyorum. 2-3 saat sonra bakıcam. MaviSasa234Bugün de pik mi ovu baktin mi? Benim de adet olacağım gün ağrılarım oldu, regl olcam demistim. İnşallah gelmez.
İnşallah gerek kalmaz başka doktora kendiliğinden oluruzAynı şeyleri düşünüyorum bende canım önce bi kontrole gideyim de aşılama sonrası bisey olmamıştır inşallah
Sonra başka doktorla devam etmeyi dusunuyorum
Benim ikinci yumurtlamam olmuştu bir keresinde, adetten 1 hafta önce falan olmuştu. Evet dediğin gibi adet tarihini değiştirmemişti.Kuzu 2. yumurtlama bile olsa adete yakın 2. yumurtlamalarda adet tarihi değişmiyor. Ben baya araştırdım. Adetten 1 hafta önce falan olunca etkiliyor...
Sen bugünde yaptın ovu testi?..
Gebelik başkamış bence ama kan verirsen 5’e yakın bir değer çıkar. Ben senin yerinde olsam beklerim. Geçen ay 11. Gün 1,7 13. Gün 5,9 çıkmıştı.İğne canım 15 Aralık
Eşim götürmüyor,sabretcekmisim benim gecen 10.gun 3,4 çıktı gününde 1 ve adet oldumGebelik başkamış bence ama kan verirsen 5’e yakın bir değer çıkar. Ben senin yerinde olsam beklerim. Geçen ay 11. Gün 1,7 13. Gün 5,9 çıkmıştı.
Ben de 5,9 çıktığı gün oldum. Bu ay yine pozitif ama bekliyorum. Pazartesi kan vereceğim, ben de sabrediyorum. Bugün testim böyleEşim götürmüyor,sabretcekmisim benim gecen 10.gun 3,4 çıktı gününde 1 ve adet oldum
Aynen sömestrda memleketteki doktoruma göstericemKaybetme bari CD yi yada yedekle başka doktora gittiğin zaman istiyorlar
Canım çizgi artık apaçık belli ve pembemsi. Bundan sonrası sağlıkla devam etmesini dilemekBen de 5,9 çıktığı gün oldum. Bu ay yine pozitif ama bekliyorum. Pazartesi kan vereceğim, ben de sabrediyorum. Bugün testim böyle
Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende 2.5yıldır uğraşıyorum bende çok yoruldum artık her ay negatif sanki hiç pozitif görmeyeceğim gibi geliyor doktora da gitmiyorum oluruna bıraktım biraz senin ilk çocuk muMerhaba herkese adetim 1 gun gecikti 2.5 seneden beri ugrasiyoruz ama olmadi hsg hormonlarim hepsi temiz esimin sperm hizi düşük doktorda takviye vermedi bu ay saldim kendimi sadece yumurtlama zamanını degerlendirmistim ovulasyonda takip etmiştim ama olmadi 5 gun kala erken gebelik aldim negatif çıktı 2 gun kala kaset aldim oda negatif napcagimi bilmiyorum kanda yine negatifi gorecegim icin baktirmak istemiyorum gercekten cok yoruldum benim gibi olaniniz warmi acaba
Yumurtlama akıntısı yumurtlamadan önce ve yumurtlama olana kadar devam ediyor.. Ama burada okuduğum kadarı ile ilşki sıklığına bağlı olarak devam edebliiyormuş.. Ama şeffaf akıntı sadece yumurtla çatlayınca..Canım çizgi artık apaçık belli ve pembemsi. Bundan sonrası sağlıkla devam etmesini dilemek
A R Y A umarım 2021 in son güzel haberi senden gelir canım.
Kızlar bu akıntı yumurta çatladıktan sonra da geliyor muydu? Yoksa yumurtlama akıntısı olarak büyümenin devamında mı geliyor bunu net bilen var mı
Gercekten cok yoruldum o kadar psikolojimi bozdum ki anlatamam gebelik testleri surekli silik cizgiler ama gene ayni sonuc doktora gecen ay gittim gitmek istemiyorum daha sorun yok diyip yolluyolar evet olursa ilk çocuk olacak allah nasip ederse ama olmuyor iste bu sitede bizim durumumuzda olan cok kisi war bazen diyorum bizde eksik olan ne oluyor baskalarinin diyorum ama sende olmuyor gercekten sasirdim cikamiyorum bu derttenMerhaba seni çok iyi anlıyorum bende 2.5yıldır uğraşıyorum bende çok yoruldum artık her ay negatif sanki hiç pozitif görmeyeceğim gibi geliyor doktora da gitmiyorum oluruna bıraktım biraz senin ilk çocuk mu
Pijaman çok tatlııııBen de 5,9 çıktığı gün oldum. Bu ay yine pozitif ama bekliyorum. Pazartesi kan vereceğim, ben de sabrediyorum. Bugün testim böyle
İşallah gebesinizdir bakalım ben çift takvim kullanıyorum birincisi pepap ikincisi takvimim uygulaması Pepapp uygulamasına göre adetime 8 gün var takvimim uygulamasına göre yatın adet olmam gerekiyor bakalım bakalım görücezNasip benimde kaşık ağrım ve karnımın altında bi ağrı var bir kaç gündür bakalım nasip kısmet umarım bebiştir
Valla inanmasi güç ya. Neydi o öyle 4 gün üst üste falan denemiştik Tek tutmasina sevindim demek mi o kadar yorulmaya gerek yok.Pijaman çok tatlıııı
Kızz C charlottes Tv'de tek ilişkiyle hamile kalanlara özeniyorduk bak oluyormuş demek ki
Bence 14. Gün yap testini net cevap alırsın sabırsızlanıyorum farkındayım ama en doğru cevap 14. Gün kanda belli olur aslında ama evde de yapabilirsinAy kizlar 2 gündür kafam karıştı ignenin etkisiyle 9.gun pozitif çıkmıştı ama sonra negatife döndü dün de 10.gun negatifti. Bugün 11.gun test pozitif çıkıyor iğne etkisi gectiyse mi çıkar tecrubesiz değilim ama bu ay tam takip yapmadim kafam karıştı
7 8 gün ilişki olmasın mı dedi doktorunuz yumurtlama döneminden önce mi 7 8 gün ilişki yaşamadınız tek ilişki ile mi hamile kaldınızValla inanmasi güç ya. Neydi o öyle 4 gün üst üste falan denemiştik Tek tutmasina sevindim demek mi o kadar yorulmaya gerek yok.
Ya bi de benim doktorun tarzı farklı. Benim iki defa da 7-8 günlük cinsel perhizle tuttu.