- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Bence var kan ver benim testlerim hiç böyle çıkmadı hep tek çizgiElim ayağım titriyo şu an. Reglime 3 gün var, ultra erken gebelik testi yaptım. Daha bir dakika geçmeden çıktı çizgi. Eşim şehir dışında kimseye söyleyemedim ben de sizinle paylaşmaya geldim kızlar!!
Yurtdısında yasıyorum iki senedir gidememiştim türkiyeye, yarın annem babam geliyor. Onlar da bu haberi aldıgımda yanımda olmus olacak. Su an o kadar karisik duygular içindeyim ki, inanamıyorum hala
Edit: var dimi ya bana baktıkça daha az varmış kendimi kandırıyomusum gibi gelmeye basladı
Sen hamilesin 5 den yukarı gebelik 2 günde 1 yükselişlerini takip edin tebrik ederimBugün adet günüm gelen giden yok. Hep erken gebelikle yapmıştım. sabah ilk defa kaset testle yaptım. Beta hcg persembe aksam 23.16 çıkmıştı. Sizce durum nasılEki Görüntüle 2976094 Eki Görüntüle 2976095
Canım…
Yaa
Kan vermek için pazartesiyi beklemem gerek, yarın da test yapacağım pazartesi kan vermeye gideceğim inşallahBence var kan ver benim testlerim hiç böyle çıkmadı hep tek çizgi
Çok teşekkürler ins sorunsuz devam ederSen hamilesin 5 den yukarı gebelik 2 günde 1 yükselişlerini takip edin tebrik ederim
Teşekkür ederim canımCanım…
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yüreğine ferahlık diliyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsınKan vermek için pazartesiyi beklemem gerek, yarın da test yapacağım pazartesi kan vermeye gideceğim inşallah
İnşallah darısı başımaÇok teşekkürler ins sorunsuz devam eder
Evet canım gerçekten bu süreç daha zor sanki 2 gün sonra test verip doktora gitmeyi düşünüyorum. Değerde az da olsa yükseliş olmasından dolayı dış gebelikten korkuyorumYaahamileyim diye sevindikten sonra birde bu artış işini takip etmek var gerçekten çok üzücü. Peki noluyor bu durumdan sonra adet olmayı mı bekleyeceksin. Lütfen güçlü ol..
Gecmis olsun. Benim de geçen ay kimyasal oldu ama bu ay yine hamileyim. Bilmiyorum henüz sağlıklı mı ama denemeye devam
Evet o zaman doktora git ihmal etme. En azından süreci öğrenmiş olursun. Ben daha önce hiç kimyasal yaşamadığım için bilemiyorum ama betayı kanda yüksek görüp sonra artmaması çok üzücüdür. Allah inşallah gönlüne ferahlık versin. En kısa zamanda anneliği tattırsın.Evet canım gerçekten bu süreç daha zor sanki 2 gün sonra test verip doktora gitmeyi düşünüyorum. Değerde az da olsa yükseliş olmasından dolayı dış gebelikten korkuyorum
Canım bir ay önce ben de hamile olduğumu öğrendim ilk değerim 101-154-227-390-554 olarak arttı.Evet canım gerçekten bu süreç daha zor sanki 2 gün sonra test verip doktora gitmeyi düşünüyorum. Değerde az da olsa yükseliş olmasından dolayı dış gebelikten korkuyorum
Kimyasalda değerin düşmesi mi gerekiyor? Dış gebelikten korkuyorum şu anGecmis olsun. Benim de geçen ay kimyasal oldu ama bu ay yine hamileyim. Bilmiyorum henüz sağlıklı mı ama denemeye devam
Evet canım Pazartesi günü sabah tekrar test verip doktoruma randevu alıcam bilmiyorum ben sabah kaset test yaptığım çizgi yok denecek kadar silikti ben değerimin düştüğünü sanmıştım.. değer neredeyse aynı kalmışCanım bir ay önce ben de hamile olduğumu öğrendim ilk değerim 101-154-227-390-554 olarak arttı.
Defalarca kan verdim defalarca vajinal muayene olmak zorunda kaldım 554 olduğunda ufak bir kesecek gözüküyordu ama gebelik sağlıksızdı progesteron da 5 in altında çıkmıştı ve sonlandırıldı.
Bu süreçte ben de dış gebelikten çok endişe ettim, doktorumun bana söylediği şeyi ben de seninle paylaşayım. Bu değerlerde dış gebelik anlaşılmaz, dış gebelik için değerin 1000 küsürler gelip sonra aniden düşmesi ya da kese görüşebilecek beta düzeyine geldiği halde rahim içinde kesenin gözükmemeli gerekiyor.
Şu durumda dış gebeliği düşünme sakın sen, ben de çok korktum tamam hamile değilim ama en azından rahim için sağlıksız gebelik olsun der hale geldim ama belki muayene bile gerek kalmadan adet kanaması gibi sökülecek senin de. Ben kürtaj olmak durumunda kaldım.
Bir de umut vermek istemem ama bir kan testi daha vermen daha doğru olacaktır senin için.
Amin canımEvet o zaman doktora git ihmal etme. En azından süreci öğrenmiş olursun. Ben daha önce hiç kimyasal yaşamadığım için bilemiyorum ama betayı kanda yüksek görüp sonra artmaması çok üzücüdür. Allah inşallah gönlüne ferahlık versin. En kısa zamanda anneliği tattırsın.
Valla benim saçma sapan bir şey oldu. Ben de aşılama yaptirmistim. 1.7’den 5.9’a çıktı kanamam başladı 2 gün sonra kan verdim 5.6 idi. Doktor kimyasal dedi başka da kan vermedim. Dış gebelik çok yaygın değil. O yüzden bence kötü düşünme. Çok az artış var sende. Lekelenme ya da kanama var mı?Kimyasalda değerin düşmesi mi gerekiyor? Dış gebelikten korkuyorum şu an
Hayır canım lekelenme ve kanama yok. karın kasık ağrımda yokValla benim saçma sapan bir şey oldu. Ben de aşılama yaptirmistim. 1.7’den 5.9’a çıktı kanamam başladı 2 gün sonra kan verdim 5.6 idi. Doktor kimyasal dedi başka da kan vermedim. Dış gebelik çok yaygın değil. O yüzden bence kötü düşünme. Çok az artış var sende. Lekelenme ya da kanama var mı?
Canım çok üzüldüm gerçekten ya