Lütfen guzel düşününBende de aynı durum var. Benim de silik pozitif şu an ama o kadar şey okudum ki heyecanlanip, sevinmiyorum. Bekliyorum öyle.
HaklısınızGuzel düşünün sadece
Lütfen guzel düşünün
Ben hep olumsuz düşündüm ve sonuç olumsuz oldu...
Hep güzel düşünün guzel olsunn
Benim buraya üye olduğumda yurt dışında yasayan bir bayan atmıştı aynı şekilde test ve bu şekildeydi testiElim ayağım titriyo şu an. Reglime 3 gün var, ultra erken gebelik testi yaptım. Daha bir dakika geçmeden çıktı çizgi. Eşim şehir dışında kimseye söyleyemedim ben de sizinle paylaşmaya geldim kızlar!!
Yurtdısında yasıyorum iki senedir gidememiştim türkiyeye, yarın annem babam geliyor. Onlar da bu haberi aldıgımda yanımda olmus olacak. Su an o kadar karisik duygular içindeyim ki, inanamıyorum hala
Edit: var dimi ya bana baktıkça daha az varmış kendimi kandırıyomusum gibi gelmeye basladı
Yumurtlama zamanına kadar içildiği takdirde sorun yapmıyor canım ben onun sayesinde hamileyim şu anKesinlikle civan percemi rahmi herseyi temizliyor ben 2 ay kullandıktan sonra hamile kalmıştım.. ama hamilelik için çalışma yapanlar içmeyelim bence veya az içmeli.. içtiği ay çalışma olmamalı diye biliyorum fazlası dusuge sebep olabiliyor diye biliyorum.
Adetin 3.günü başlayıp 14.güne kadarNe zamana kadar içiyordun kaç gün
Gerçekten de mucize, üzülüyordum bu haberleri hep ailemizden uzak alıyoruz diye. Tam denk geldi. Allah herkesin gönlündekini versinBenim buraya üye olduğumda yurt dışında yasayan bir bayan atmıştı aynı şekilde test ve bu şekildeydi testihayırlısı olsun inşallah,aileniz gelecekken denk gelmesi ne güzel mucize
Amin inşallah canim,yurt dışında olunca kan verme işi de haftaya kalır yılbaşı diye her yer kapanmis her zaman ki gibi. Elinde test varsa takip et ve kendine dikkat etGerçekten de mucize, üzülüyordum bu haberleri hep ailemizden uzak alıyoruz diye. Tam denk geldi. Allah herkesin gönlündekini versin
Olumsuz konuşmak istemiyorum oyizdwn yazmadım gerisini ..ne oldu peki?
Geçmiş olsunOlumsuz konuşmak istemiyorum oyizdwn yazmadım gerisini ..
Cifr cizgi gördüm korktum sevilmekten çok kese gördüm korktum kalp atışını duydum endiseyi daha fazla hep korktum 3. Ayin sonunda korktuğum başıma geldi düşürdüm.. Bir daha tutarsa sadece güzel düşünüp sevineceğim sonuçta olacagin onune gecilemiyor en azından tadına varalim
12 Aralık'tan başka ilişki olmadı mı?Canım sat 27 kasım, 10 aralık kontrole gittim. Doktor yumurta beğenmedi, ilişki yasağını bozun pazartesi yine bakalım ama bu ayı pas geçeriz dedi. Klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım. Biz 12 aralık sabah birlikte olduk. 13 aralık doktora gittim. Yok diğeri güdük kalmış, aşılama yapmicaz bu ay,şu anda görünen bir sey de yok deneyin demiyorum, keyfinize bakın dedi. Aralık sonu adet olmazsan gel, olursan 3. Gün gel dedi. Dün testi attım doktora. Adet gelmezse pazartesi kan ver dedi. Bugün testim böyle silik hala. Bakalim bekliyoruz
Aynen bende bunu yaptım kendime pozitifi gördüm baktırdım kendimi hata vardır diye kab cikti Halen diyorum ki doktora sorun yok değil kan sonucu cok cok iyi yüksek diyor adam inanmıyorum..Geçmiş olsunben hep böyleyim ya. Hem karamsarım hem de kendimi tutarım aman bosa sevinmeyeyim diye istemsiz. Geçen ay kimyasal oldu. O zamana kadar aman bi pozitif görsem keşke diyordum. Valla pozitif görmek filan değil de İnsallah herkesin sağlıklı gebeliği olur.
Ne öncesi ne sonrasi hiç olmadı canım. Tek ilişki. Hayırlısı valla insallah bu ay gitmez, kalır :)12 Aralık'tan başka ilişki olmadı mı?
Ben de heyecanla senin kan sonucunu bekliyorum, inşallah tutunur minikk
Tebrik ederimAy inanamıyorum hala, bi yandan da burada çok şey okudum, korkuyorum. Yarın akşam dönecek eşim, söylesem mi söylemesem mi bilemedim. Yılbasından dolayı doktorlar da kapalı birkaç gün
Buna gebelik belirtisi diyor kimleri bizim bat tarihimiz aynı canım ama bende hiç öyle bir şey yok sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor başka da bir şey yokKizlar su gibi akintim oldu
Ben hiçbir şey kullanmadım bu ay canım. Ne femara kullandım, ne ovulasyon testi, ne incir kürü, ne avakado, ne de doktora gittim. Akışına bıraktım sadeceNe öncesi ne sonrasi hiç olmadı canım. Tek ilişki. Hayırlısı valla insallah bu ay gitmez, kalır :)
Sen bu ay neler yapiyosun?
Akışına bırakmak önemli galiba ya. Artık kendimi doktora biraktım ben de stresim azaldı. Bu ay olacağına hiç ihtimal vermedim. Hala da saçma geliyor olması amaBen hiçbir şey kullanmadım bu ay canım. Ne femara kullandım, ne ovulasyon testi, ne incir kürü, ne avakado, ne de doktora gittim. Akışına bıraktım sadece
deşğişebilir belirtiler ama ben sımdı bu sekılde olunca cidden merak ettim var mı diyeBuna gebelik belirtisi diyor kimleri bizim bat tarihimiz aynı canım ama bende hiç öyle bir şey yok sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor başka da bir şey yok