- 9 Nisan 2021
- 4.919
- 6.987
- 32
Off çok üzüldüm, sevinemiyor bile insan kursağında kalıyor, sabır diliyorum.. vücudun hamile kalabiliyor canım en azından bak bir sonraki çok çokk sağlıklı olcakk inşallah
İnşallah canım bende çok üzüldümCanım çok üzüldüm gerçekten yainşallah bi sonraki ay sağlıklı bir gebelik elde edersin
2 gün sonra kan verdin ya ilk gün biraz artıp kan verdiğinde düşmüştür. Artış olarak düşğnme. Kimyasala dönmüş bence. Doktorun ne diyor? Yeniden kan ver demedi mi?Hayır canım lekelenme ve kanama yok. karın kasık ağrımda yok
Üzüldüm canım
Evet bende 1 yılın sonunda hamile kalabildiğime seviniyorum şu an bu benim için mucize zatenOff çok üzüldüm, sevinemiyor bile insan kursağında kalıyor, sabır diliyorum.. vücudun hamile kalabiliyor canım en azından bak bir sonraki çok çokk sağlıklı olcakk inşallahpeki doktorun kesin kimyasal mı diyor, artma ihtimali hiç mi yok muş.
Doktoruma yeni yazdım canım cevap bekliyorum. Pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum2 gün sonra kan verdin ya ilk gün biraz artıp kan verdiğinde düşmüştür. Artış olarak düşğnme. Kimyasala dönmüş bence. Doktorun ne diyor? Yeniden kan ver demedi mi?
Gelecek ay sağlıklısı olsun umarım.
AminnÜzüldüm canımrabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Cevabini bize de yaz lütfen.Doktoruma yeni yazdım canım cevap bekliyorum. Pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
En kötülerden biride bu sanırım önce sevinç sonra yıkım
Evet de soyle diyim ilk kez ordan aldi hani iki koluma bakarlardi birinden birine sokarlardi dirsek tarafindan yada az asagisindan burdan almasi sacma bide cok aciyorDamarların çok mu kötü Kİ de ordan almışlar saçma
İnşallah oyle değildir ,kimyasaldir umarım o daha masum dış gebeliğe göre.Evet canım gerçekten bu süreç daha zor sanki 2 gün sonra test verip doktora gitmeyi düşünüyorum. Değerde az da olsa yükseliş olmasından dolayı dış gebelikten korkuyorum
Merak etme kimyasalın ardı hemen sağlıklı gebelik oluyorİnşallah canım bende çok üzüldüm
Tamam canımCevabini bize de yaz lütfen.
İnşallah canım benimEn kötülerden biride bu sanırım önce sevinç sonra yıkım. Kasim .ayinda bende yaşadım. Çok üzüldüm canım inşallah sağlıklı bir gebelik bizlere de nasip olur
Predictorun kendi kontrol cizgisi var onunla karıstırıyor olabilir misiniz?Kızlar erken gebelik testi çok silik çıkıyor predictor
Kaset test negatif
BAT yarın
Bıktım bu predictorun yanlış sonuçlarından yaa
İnşallah canım doktorumdan cevap bekliyorum bugün yoğunluğu çokmuş dönüş yapmadı henüzİnşallah oyle değildir ,kimyasaldir umarım o daha masum dış gebeliğe göre.
Nasıl ayırt edicem canım ? Bi bakabilri misin kontrol çizgisi mi diyePredictorun kendi kontrol cizgisi var onunla karıstırıyor olabilir misiniz?