Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Bu ay üçüncü ayımızdı. Benim esim çabuk yoruluyordu. Bu ay fındık badem ceviz hurma kuru incir bal pekmez karıştırdım her gün yedi bol bol, o epey enerji verdi yorulmasının önüne geçti. Adet bitiminden sonra her gün neredeyse ilişki oldu. Ekte fotografını atayım. Bi de bence en önemli olabilecek değişiklik bu ay genelde diz dirsek pozisyonu ya da ona benzer kalçayı havada tutan pozisyonlar denedik.

Eklentiler

• 88D6EB9C-9EE5-4CCC-80AE-6943BF76C186.png
    189,4 KB · Görüntüleme: 62
Çok teşekkürler sağlıçak ile kucağınıza alırsınız inşallah

Reactions: RAU
Hayirli olsuuun ne kadar zamandir deniyordunuz

Bu ay aşılama yapılacaktı, 20 Aralık pazartesi Dr kontrolünde sağda 30 21 16 solda 9 11 boyutunda yumurtalar vardı. Aşılama iptal oldu Dr gün aşırı ilişki dedi, çatlatma iğnesi vs de tavsiye etmedi. Umutla bekliyorum inşallah bu ay tutar

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-25-14-30-55-044_com.whatsapp.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 51
Nasip benimde kaşık ağrım ve karnımın altında bi ağrı var bir kaç gündür bakalım nasip kısmet umarım bebiştir

5 yumurta ben gibi benim de aşılama olcaktı 5 yumurtam olduğu için iptal etti senin doktor iyimiş benimki bana bildiğin sakın ilişki yaşama 4üz olur düşük tehlikesi olur aldı verişti kokuttu beni ben salak mıyım ki tek kişiye inanmam buraya yazdım bunu başına gelen var mı dedim kimisi 5 yumurtadan 1 i döllenen kimisinin hiçbiri tutmayan var bende kendim doğal yolla deniyorum bakalım 1,2 belirti var ama tabi psikolojik değilse 31 Aralık adet günüm bekleyip görcez umarım bu ay tutar hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…