Benim de iki ya da 3 defa Su gibi akıntım geldi daha da gelmiyor şuan beyaz akıntı varBuna gebelik belirtisi diyor kimleri bizim bat tarihimiz aynı canım ama bende hiç öyle bir şey yok sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor başka da bir şey yok
Bu ay üçüncü ayımızdı. Benim esim çabuk yoruluyordu. Bu ay fındık badem ceviz hurma kuru incir bal pekmez karıştırdım her gün yedi bol bol, o epey enerji verdi yorulmasının önüne geçti. Adet bitiminden sonra her gün neredeyse ilişki oldu. Ekte fotografını atayım. Bi de bence en önemli olabilecek değişiklik bu ay genelde diz dirsek pozisyonu ya da ona benzer kalçayı havada tutan pozisyonlar denedik.Tebrik ederim
Kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Tamam canım teşekkürler bu ayda öyle deneyim hayıt tohumu içiyordum zaten diğerlerinide tok karnına değilmi.inşallah sende sağ salim kuçağına alırsın bebeğiniAdetin 3.günü başlayıp 14.güne kadar
Çok teşekkürler sağlıçak ile kucağınıza alırsınız inşallahBu ay üçüncü ayımızdı. Benim esim çabuk yoruluyordu. Bu ay fındık badem ceviz hurma kuru incir bal pekmez karıştırdım her gün yedi bol bol, o epey enerji verdi yorulmasının önüne geçti. Adet bitiminden sonra her gün neredeyse ilişki oldu. Ekte fotografını atayım. Bi de bence en önemli olabilecek değişiklik bu ay genelde diz dirsek pozisyonu ya da ona benzer kalçayı havada tutan pozisyonlar denedik.
Bazen ilişki ertesi günü ya da aynı günü bendede oluyor ama bende hiç akıntı yokBenim de iki ya da 3 defa Su gibi akıntım geldi daha da gelmiyor şuan beyaz akıntı var
İnşallah, allah isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkürler sağlıçak ile kucağınıza alırsınız inşallah
14 ile 17 gün arası diyorlar ama bence 14. Gün çıkabilir geç döllenme yoksaKizlar şüpheli beraberligin üzerinden 14 gun gecince mi cikiyor testlerd
Genelde süpheli iliskiden 9 gün sonra testlere yansımış oluyorKizlar şüpheli beraberligin üzerinden 14 gun gecince mi cikiyor testlerde.
Dun erken gebelikte ilk 10 dakikadan sonra ince çizgi cikti ama kuruma çizgisi mi bilemedim. Bugun kaset testte hicbirsey cikmadi. 2 gun daha beklemeliyim iste ama sabirsizlik :)Genelde süpheli iliskiden 9 gün sonra testlere yansımış oluyor
iliskiden kaç gün geçcmistiDun erken gebelikte ilk 10 dakikadan sonra ince çizgi cikti ama kuruma çizgisi mi bilemedim. Bugun kaset testte hicbirsey cikmadi. 2 gun daha beklemeliyim iste ama sabirsizlik :)
Bugun 13 guniliskiden kaç gün geçcmisti
Hayirli olsuuun ne kadar zamandir deniyordunuzElim ayağım titriyo şu an. Reglime 3 gün var, ultra erken gebelik testi yaptım. Daha bir dakika geçmeden çıktı çizgi. Eşim şehir dışında kimseye söyleyemedim ben de sizinle paylaşmaya geldim kızlar!!
Yurtdısında yasıyorum iki senedir gidememiştim türkiyeye, yarın annem babam geliyor. Onlar da bu haberi aldıgımda yanımda olmus olacak. Su an o kadar karisik duygular içindeyim ki, inanamıyorum hala
Edit: var dimi ya bana baktıkça daha az varmış kendimi kandırıyomusum gibi gelmeye basladı
İnşallah güzel sebeplerden olmusturKizlar su gibi akintim oldu
Üçüncü ayımızdı, cok teşekkürlerHayirli olsuuun ne kadar zamandir deniyordunuz
Maşallah ne güzelÜçüncü ayımızdı, cok teşekkürler
Nasip benimde kaşık ağrım ve karnımın altında bi ağrı var bir kaç gündür bakalım nasip kısmet umarım bebiştirİşallah gebesinizdir tüm kalbimle çoçuk isteyen herkes için dua ediyorum ama nasip işte benim bir aydır devam eden göğüs şişliğim be ağrım var geçen ay regl bitimden buyana bugün sabahta kasıklarıma ağrı girdi sağ kasığıma ama geçen ay regl beklenen tarihten önce gelmişti belki eski kafalılk ama ayak üşümesine falan eski insanlar gebesinizdir diyorlar bilemiyorum. Geçsin bakalım tarihimiz bu ayda olmazsa zaten daha da umudum yok
5 yumurta ben gibi benim de aşılama olcaktı 5 yumurtam olduğu için iptal etti senin doktor iyimiş benimki bana bildiğin sakın ilişki yaşama 4üz olur düşük tehlikesi olur aldı verişti kokuttu beni ben salak mıyım ki tek kişiye inanmam buraya yazdım bunu başına gelen var mı dedim kimisi 5 yumurtadan 1 i döllenen kimisinin hiçbiri tutmayan var bende kendim doğal yolla deniyorum bakalım 1,2 belirti var ama tabi psikolojik değilse 31 Aralık adet günüm bekleyip görcez umarım bu ay tutar hepimizinBu ay aşılama yapılacaktı, 20 Aralık pazartesi Dr kontrolünde sağda 30 21 16 solda 9 11 boyutunda yumurtalar vardı. Aşılama iptal oldu Dr gün aşırı ilişki dedi, çatlatma iğnesi vs de tavsiye etmedi. Umutla bekliyorum inşallah bu ay tutar
Damarların çok mu kötü Kİ de ordan almışlar saçmaKani aldigi yere bakin ya