Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gün önceki sonucum 32 idi bugün 33.31 çıktı sağlıksız gebelikmiş maalesef 😔😔 - Janna - - Janna -
Off çok üzüldüm, sevinemiyor bile insan kursağında kalıyor, sabır diliyorum.. vücudun hamile kalabiliyor canım en azından bak bir sonraki çok çokk sağlıklı olcakk inşallah 🤲 peki doktorun kesin kimyasal mı diyor, artma ihtimali hiç mi yok muş.

Hayır canım lekelenme ve kanama yok. karın kasık ağrımda yok
2 gün sonra kan verdin ya ilk gün biraz artıp kan verdiğinde düşmüştür. Artış olarak düşğnme. Kimyasala dönmüş bence. Doktorun ne diyor? Yeniden kan ver demedi mi?
Gelecek ay sağlıklısı olsun umarım.

Off çok üzüldüm, sevinemiyor bile insan kursağında kalıyor, sabır diliyorum.. vücudun hamile kalabiliyor canım en azından bak bir sonraki çok çokk sağlıklı olcakk inşallah 🤲 peki doktorun kesin kimyasal mı diyor, artma ihtimali hiç mi yok muş.
Evet bende 1 yılın sonunda hamile kalabildiğime seviniyorum şu an bu benim için mucize zaten 😊 denemeye devam😌

2 gün sonra kan verdin ya ilk gün biraz artıp kan verdiğinde düşmüştür. Artış olarak düşğnme. Kimyasala dönmüş bence. Doktorun ne diyor? Yeniden kan ver demedi mi?
Gelecek ay sağlıklısı olsun umarım.
Doktoruma yeni yazdım canım cevap bekliyorum. Pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum

Kizlar az kan geldi benden belki adet basladi bilmiyorum bakicam ama kan oldu koltuk vs kaldırdım diger odaya tasidik esimle ne olsa gebelik yok diye bakalim eger kan gelmezse baska sey aka adet büyük ihtimal

Kızlar erken gebelik testi çok silik çıkıyor predictor
Kaset test negatif
BAT yarın
Bıktım bu predictorun yanlış sonuçlarından yaa

Eklentiler

• 49293D86-1ABA-43F2-B24C-5AB16A643FF9.png
    49293D86-1ABA-43F2-B24C-5AB16A643FF9.png
    486,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım adetimin 8. Gunu yumurtlama gördüm çok şaşırdım , öğlen 11 de gördüm gece 1 de değerlendirdim sorun olmaz degil mi biraz tecrübesizim. Ben hep ortalarına odaklanıyordum 8 aydır falan . Erken mi yumurtluyormuşum değişiyor mu hiç anlamadım

X