Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gibi mi?

Ne gibisi ya, resmen var. Kaset testte bile çok net çıkmış. Beta Hcg en az 15-20 diye düşünüyorum.
Hadi hayırlı olsun canımmm♥️ sen doktora kaçıncı günde gittiğinde kaliteli değil demişti? Demek ki gelişmiş hemen ardından

Ben de bugün döngümün 29.günündeyim, dün hafif belim ağrıdı regl sancısı gibi ama geçti hemen.
Henüz test yapmadım
Canım sat 27 kasım, 10 aralık kontrole gittim. Doktor yumurta beğenmedi, ilişki yasağını bozun pazartesi yine bakalım ama bu ayı pas geçeriz dedi. Klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesi vurulmadım. Biz 12 aralık sabah birlikte olduk. 13 aralık doktora gittim. Yok diğeri güdük kalmış, aşılama yapmicaz bu ay,şu anda görünen bir sey de yok deneyin demiyorum, keyfinize bakın dedi. Aralık sonu adet olmazsan gel, olursan 3. Gün gel dedi. Dün testi attım doktora. Adet gelmezse pazartesi kan ver dedi. Bugün testim böyle silik hala. Bakalim bekliyoruz 🤗

Eklentiler

• 95ED7B49-3207-498B-839A-9B52FFA425CE.jpeg
    95ED7B49-3207-498B-839A-9B52FFA425CE.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 79
Aynen canim kafaya takmicam ama
Benim onceki hamileligimde sanirim 1 hafta veya 10 gun lala agri ve sislinlik olmustu.. suan agri yok ama baris dolgunluk var
Bendede yumurtlama döneminden hemen sonra ağrı başladı hala da var reglime çok az kaldı dolgunlık hissi var garip bir şekilde batma var rahmimde ama saniyelik batmalar

Evet yaptırdım canım bugün asilamanin 13. Günü sabah test yaptım negatif 😔 bu saatten sonra da mucize olupta kendini gösterirse adını nazlı koyucam diye geçirdim daha bugün içimden 🥲 Allahtan ümit kesilmez ama adet olucam sanırım canım olsa çıkardı diye düşünüyorum. Eşim de gidiyor yine 1 ay sonra ne yaparım hiiiç bilmiyorum
İnan hiç beklemediğimiz bir anda olacak ben inanıyorum bende 3. Günü doktora gittim asla ilaç vermiyorlar bana Ocak ayı itibariyle özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum bu ayda kendim deneyeceğim ama hayıt suyu içeyim eşime de çakşır kökü çayı yapayım bakalım ne olacak?? Sende biraz kendin dene istersen en önemlisi unutmak galiba ya 🙄🙄

İnan hiç beklemediğimiz bir anda olacak ben inanıyorum bende 3. Günü doktora gittim asla ilaç vermiyorlar bana Ocak ayı itibariyle özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum bu ayda kendim deneyeceğim ama hayıt suyu içeyim eşime de çakşır kökü çayı yapayım bakalım ne olacak?? Sende biraz kendin dene istersen en önemlisi unutmak galiba ya 🙄🙄
Bilemiyorum canım ha şimdi gidecek ha şu zaman gelecek diye de ben strese giriyorum ki. İlk bi kaç ay da o kadar stresli değildim yine olmadi
Nasip kısmet meselesi kuzum bugün bat zaten ama daha naparim bilmiyorum aslında aşılama sonrası bi kontrole gitmek gerek
Ben 1 ay içtim bisey farketmemisti canım aynı düzende adetim de geldi
İnşallah bir gün yüzümüz gülecek ama ne zaman bilmiyorum 😮‍💨

Elim ayağım titriyo şu an. Reglime 3 gün var, ultra erken gebelik testi yaptım. Daha bir dakika geçmeden çıktı çizgi. Eşim şehir dışında kimseye söyleyemedim ben de sizinle paylaşmaya geldim kızlar!!
Yurtdısında yasıyorum iki senedir gidememiştim türkiyeye, yarın annem babam geliyor. Onlar da bu haberi aldıgımda yanımda olmus olacak. Su an o kadar karisik duygular içindeyim ki, inanamıyorum hala

Edit: var dimi ya bana baktıkça daha az varmış kendimi kandırıyomusum gibi gelmeye basladı

Eklentiler

• 37DAA67D-4240-4558-A48E-C8C5B73D9DBD.jpeg
    37DAA67D-4240-4558-A48E-C8C5B73D9DBD.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 82
Hayır canım olmuyor. Doktora direkt sormadim ama bence 2 yumurta görünce yapmak istedi. Geçen ay 19 ve 21 iki yumurta vardı, aşılama oldum. Kimyasal sonuçlandı. Bu ay 19 ve 9 mm iki yumurta vardı. İkincinin boyutunu beğenmedi, geçen ayki gibi olsun istedi aşılama maliyet sonuçta. İlişki yasaği vardi aşılama için ama yumurtaları beğenmeyince bozun yaşağı dedi. Tek bir seks oldu. O da tuttu demek. Yoksa folikule bakip kalitesi anlasilmiyor. Tüp bebek için toplandığında anlasiliyor yalnızca bildiğim kadarıyla.
Olacak olan tek seferde bile oluyor işte hayırlı olsun canım benim, güncelle bizi Ptesi🧿
Elim ayağım titriyo şu an. Reglime 3 gün var, ultra erken gebelik testi yaptım. Daha bir dakika geçmeden çıktı çizgi. Eşim şehir dışında kimseye söyleyemedim ben de sizinle paylaşmaya geldim kızlar!!
Yurtdısında yasıyorum iki senedir gidememiştim türkiyeye, yarın annem babam geliyor. Onlar da bu haberi aldıgımda yanımda olmus olacak. Su an o kadar karisik duygular içindeyim ki, inanamıyorum hala

Edit: var dimi ya bana baktıkça daha az varmış kendimi kandırıyomusum gibi gelmeye basladı
Var tabiiii ki💕

• Beğen
Reactions: RAU

Evet var 🥳

• Beğen

Tebrik ederimmmm 🥳🥳🥳🥰👼🏻

• Beğen

Vallahi hevwslendirdinizzzz ya

Ay inanamıyorum hala, bi yandan da burada çok şey okudum, korkuyorum. Yarın akşam dönecek eşim, söylesem mi söylemesem mi bilemedim. Yılbasından dolayı doktorlar da kapalı birkaç gün
Bende de aynı durum var. Benim de silik pozitif şu an ama o kadar şey okudum ki heyecanlanip, sevinmiyorum. Bekliyorum öyle.

X