- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
İnşAllah kuzumAnlıyorum canım yenisin daha üzülme olur inşallah
Hic birine inanmiyodum artıkkızlar erken gebelik testlerinde ovulasyondan sonra kaçıncı gun çıkar acaba
Canım bugün 11. Günüm 9.6 mm rahim kalındığı, eskiden bunu takip etmediğim için dikkat etmemiştim. O zaman yeterli diyebiliriz? Yumurtam da 19 mm olmuş, geçen ay çatlatma iğnesi fayda etmedi gebelik olmadı, doktorum bu ay kendi haline bırakalım sağlıklı bir yumurta gibi gözüküyor kendi çatlayacaktır dedi. Ben de iğneye rağmen tutmadığı ve iğneyi kesin çözüm olarak görmediğim için tamam dedim ısrar etmedimKuzu yumurtlama dönemine gelindiğinde 7 mm den kalın olması gerekiyormuş..
Zaten regl zamanı 5 mm kadar oluyor. Yumurtlama zamanına kadar 7mm civarı oluyormuş. Regl sonuna doğru 10 mm kadar oluyormuş..
Tüp bebekte de 10 mm olunca transfer yapıyorlar. Yumurtlamadan 1 hafta sonraymış..
Günaydın kızçeler. Bat bugün ya da yarın ama baya kasık ağrılarım var her an kırmızılar gelebilir benim. Zaten bu ilk aydı denemede. İlk aydan tutacak şansın bende olduğuna inanmıyorum. İlk geceden ilişkiyi yaşayabilenlerle ilk aydan hamile kalabilrnler benim için hep çok şaşırtıcı gelmiştir :)
bence pozitif cıkacakGaliba cesaretim Yok beyaz akıntım var göğüs ağrım var ve dediğim gibi göğüs ağrım yumurtlamadan 6 gün sonra başladı göğüs ağrısı beyaz akıntım da yumurtlama ertesi gün başladı 4 5 Damla falan geliyor beyaz akıntım da bu ay iki defa baş ağrım oldu ama ilk defa göğüs ağrım erken oldu ve ilk defa bu kadar çok ağrım oldu
Canım geçmiş olsun benimde zor bulunur damarlarım çok ince ama sen alacakları zaman en azından özelde deki kekebekle alır mısınız o zaman hem tek seferde hemde o iğne ucu falan ince küçük ya daha kolay alıyorlar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum birde ozeldekiker inan o kadar tecrübesiz oluyorlarki canını çok acitiolar kaç kere girdikten sonra alabiliyorlar ama üni hastaneleri işte gerçek hemşire onlar zaten ozeldekiker çoğu sağlık teknikeri adları hemşireKani aldigi yere bakin ya
Aynen bazen igneyi sokup oynatiyolarCanım geçmiş olsun benimde zor bulunur damarlarım çok ince ama sen alacakları zaman en azından özelde deki kekebekle alır mısınız o zaman hem tek seferde hemde o iğne ucu falan ince küçük ya daha kolay alıyorlar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum birde ozeldekiker inan o kadar tecrübesiz oluyorlarki canını çok acitiolar kaç kere girdikten sonra alabiliyorlar ama üni hastaneleri işte gerçek hemşire onlar zaten ozeldekiker çoğu sağlık teknikeri adları hemşireçıkmış ama değiller işte
Niye buradan kan aldılar kiKani aldigi yere bakin ya
Ağzından bal damlıyor canım inşallah inşallahbence pozitif cıkacak
Yani kan bulamadi digee koluma bile bakmadi pardon damar bulamadi direk burdan aldiNiye buradan kan aldılar ki
Aynen rahim kalınlığı gayet iyi... Tüp bebek sayfalarında da 10.5 civarı transfer yapıyorlar..Canım bugün 11. Günüm 9.6 mm rahim kalındığı, eskiden bunu takip etmediğim için dikkat etmemiştim. O zaman yeterli diyebiliriz? Yumurtam da 19 mm olmuş, geçen ay çatlatma iğnesi fayda etmedi gebelik olmadı, doktorum bu ay kendi haline bırakalım sağlıklı bir yumurta gibi gözüküyor kendi çatlayacaktır dedi. Ben de iğneye rağmen tutmadığı ve iğneyi kesin çözüm olarak görmediğim için tamam dedim ısrar etmedim
Gibi mi?Selamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla ilerlesin gebeliğinBenim için mi söyledin? Şöyle ki ben aslında aşılama olacaktım. Klomen kullandım, doktora gittim. Bu ay aşılama yapmayalım güzel yumurta yok dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Koca ayda bir kere seks oldu. Anlamadim valla
fotoğraf yokKızlar merhaba. BAT 30 Aralık. Bugün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı ben mi yanlış görüyorum Sizce var mı gebelik fotoğraf yüklüyorum.
kac gun normalde döngünGibi mi?
Ne gibisi ya, resmen var. Kaset testte bile çok net çıkmış. Beta Hcg en az 15-20 diye düşünüyorum.
Hadi hayırlı olsun canımmmsen doktora kaçıncı günde gittiğinde kaliteli değil demişti? Demek ki gelişmiş hemen ardından
Ben de bugün döngümün 29.günündeyim, dün hafif belim ağrıdı regl sancısı gibi ama geçti hemen.
Henüz test yapmadım
Hayır canım olmuyor. Doktora direkt sormadim ama bence 2 yumurta görünce yapmak istedi. Geçen ay 19 ve 21 iki yumurta vardı, aşılama oldum. Kimyasal sonuçlandı. Bu ay 19 ve 9 mm iki yumurta vardı. İkincinin boyutunu beğenmedi, geçen ayki gibi olsun istedi aşılama maliyet sonuçta. İlişki yasaği vardi aşılama için ama yumurtaları beğenmeyince bozun yaşağı dedi. Tek bir seks oldu. O da tuttu demek. Yoksa folikule bakip kalitesi anlasilmiyor. Tüp bebek için toplandığında anlasiliyor yalnızca bildiğim kadarıyla.Canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Doktorlar bu iyi yumurta kötü yumurta olayını nasıl belirliyorlar boyutu dışında? Yani usg deki görüntü de belirleyici olabiliyor mu bilgin var mı?
fotoğraf yok