Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testleri cok hassas,en ufacik betayi bile algiliyormus ben de burada öğrendim ama hani silik gibi de değil gibi de.Kan için adete 4 gün varsa bence verilebilir
Normal 5 TL lik testlerde 5. 50 arasi diyor ya
Hassas testler için 5 den daha düşük nasil olabiliyor ben hep bunu düşünürüm bende

Bu teste itibar etmemek gerekir. Biraz daha bekle sonra yine yap bence. Kuruma çizgisi olması ihtimaller dahilinde ve hayal kırıklığı olabilir.
Bu ay çok fazla göğüs hassasiyeti var. Yanimdan geceden bile koruyorum kendimi. O yuzden biraz umutlanir gibiyim ama ben ne belirtiler yaşadım hep boş çıktı degip umudumu da kesiyorum. Hayirlisi

Normal 5 TL lik testlerde 5. 50 arasi diyor ya
Hassas testler için 5 den daha düşük nasil olabiliyor ben hep bunu düşünürüm bende
Açıkçası gecen ay ki ignemde benim değerim 1 çıkmıştı o degeri bile algılamış hayal kırıklığı adet olmuştum,simdi ignenin 9.gunundeyim erken gebelik testi çizgi çıkmadı 5 tl testte cizgi siliklesmeye başlamış kafamda deli sorular

Bu ay çok fazla göğüs hassasiyeti var. Yanimdan geceden bile koruyorum kendimi. O yuzden biraz umutlanir gibiyim ama ben ne belirtiler yaşadım hep boş çıktı degip umudumu da kesiyorum. Hayirlisi
Bende hiç meme hassasiyeti yok. Bugün pozitif gibiydi test. Kimisinde çok oluyor. Belli olmuyor bu işler. Testi 2-3 gün sonra tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…