Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu sence buna inanmak mümkün mü😅 Hatta sana şöyle diyeyim. Kuzenın gebe kalamamaktan korktuğu için hiç korunmamış. İlk ayda gebe kalamadığı için şok olmuş. Nazar değer.. Başına birşey gelir diye de kimseye diyememiş..
Hee söylemek zorunda mı değil..
Ama bariz bu kadar yalan söylemeye gerek yok😁
Altta da yazdım zaten canım, belki söylemek istemediği için öyle demiştir diye. Hani direk hamile kalınca saklamak istemiştir vs
Açıkçası bana da hikaye gibi geldi ama yine de birşey diyemiyorum 😃 bir yanımda acaba olabilir mi diyor

Hiç sorma, bat ı bekleyebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, elimde 2 test var bat a 5 gün kala başlarım kesin 😄
Daha yeni mi basladin denemelere? İnsallah yeter artık salliyom demeden bir an önce kalırsın 😁 ben de normalde 5 gün önceden baslardım. Bu ay adet gününde yaptım ilk.

Herkese merhabalar. Allah herkesin gobusunu kucagini bebekleriyle doldursun insallah.
Aşıdan sonra adet düzenim allak bullak oldu. Bat tarihime bir ihtimal 4 gun var bir ihtimal 7 gun var. Erken gebelik testi bu sabah yaptim. Sabah ilk 10 dakikada sadece t çizgisi varidi cok hafif. Hatta yok gibiydi test bozuk dedim ise gittim döndüğümde bu haldeydi.
Test bozuk mi sizce. Yoksa o hayalet çizgi bebek mi

Eklentiler

• 20211224_190948.jpg
    20211224_190948.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 56
Herkese merhabalar. Allah herkesin gobusunu kucagini bebekleriyle doldursun insallah.
Aşıdan sonra adet düzenim allak bullak oldu. Bat tarihime bir ihtimal 4 gun var bir ihtimal 7 gun var. Erken gebelik testi bu sabah yaptim. Sabah ilk 10 dakikada sadece t çizgisi varidi cok hafif. Hatta yok gibiydi test bozuk dedim ise gittim döndüğümde bu haldeydi.
Erken gebelik testleri cok hassas,en ufacik betayi bile algiliyormus ben de burada öğrendim ama hani silik gibi de değil gibi de.Kan için adete 4 gün varsa bence verilebilir 🙄

Bu teste itibar etmemek gerekir. Biraz daha bekle sonra yine yap bence. Kuruma çizgisi olması ihtimaller dahilinde ve hayal kırıklığı olabilir.

Benim için mi söyledin? Şöyle ki ben aslında aşılama olacaktım. Klomen kullandım, doktora gittim. Bu ay aşılama yapmayalım güzel yumurta yok dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Koca ayda bir kere seks oldu. Anlamadim valla 😁
Maşallah olacak oldu mu kafadan atınca oluyor sanırım sağlıkla kucağınıza alın 😍

Kuzum benim uygulamadan ben adet dongulerime baktım bugun 28 çoğunlukta ama aralarda 34 35 30 günde olduklarımda olmuş geçtiğimiz aylarda. aslında şuan şu gün bat ta diyemiyorum bı kararsızlık içindeyim yumurtlamadan 14 gün sonrayı baz alıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum

Mesela doktorun dediğine göre ve uygulamaya göre çatlama 7 siydi benim testelre 12 de çatladı. Süre uzadı yani. Adette ileriye atar mı diye düşünmüyor değilim
Benim o kadar değişmiyor kuzum erken olduğum oluyor ama çok ileri atmıyor genelde 28 günde oluyorum
Bi kere cok gecikti 1 hafta 10gune yakin onda da baya stresten yaptım sanırım
Eminsen canım aslinda 12 gün olmuş oluyor senin çatlama
1 2 gün daha bekle bakalım o zamana kadar netleşir

X