Benimde umudum yokValla canım benim umudum yok yine de hala gitsen mi gitmesem mi diye düşünüyorum ama belki senden bisey çıkar
Hayırlı olsunSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Canım kim bilir hiç belli olmaz.. Benim daha 11 gün var ama olmadı gibi hissediyorum nedenseBugün yarın gelmesini bekliyorum, yüzde yüz emin gibiyim artık hamile olmadıgıma
Teşekkürler bu arada ben de 2 kedi annesiyimBence de pozitiftebrikler
Bat yarın ikimizinde senin şansın daha yüksek kuzum benim tarihi belli cunku 14 günde hayli çıkardıBenimde umudum yokinşallah çıkar tabii...
İnşAllah kuzum ama ben tez canliyim dayanamamkiYani canım cinsiyetini sürpriz yaparsın inşallah
Benim için mi söyledin? Şöyle ki ben aslında aşılama olacaktım. Klomen kullandım, doktora gittim. Bu ay aşılama yapmayalım güzel yumurta yok dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Koca ayda bir kere seks oldu. Anlamadim vallaCanım hamile olmasan ne kadar beklesen bu sonuç çıkmaz gibi geliyo test hatalı değilse, inşallahT Turuncucicekkkk
İnşAllah kuzum ya ay agziniz bal damliyor kızlar Allah herkese nasip etsin saglikli hayirlisiylaCanım hamile olmasan ne kadar beklesen bu sonuç çıkmaz gibi geliyo test hatalı değilse, inşallahT Turuncucicekkkk
Aa etiket yapmissin sonradan, üzerime alındım ben deCanım hamile olmasan ne kadar beklesen bu sonuç çıkmaz gibi geliyo test hatalı değilse, inşallahT Turuncucicekkkk
Kuzum benim uygulamadan ben adet dongulerime baktım bugun 28 çoğunlukta ama aralarda 34 35 30 günde olduklarımda olmuş geçtiğimiz aylarda. aslında şuan şu gün bat ta diyemiyorum bı kararsızlık içindeyim yumurtlamadan 14 gün sonrayı baz alıyorum ama nasıl olcak bilmiyorumBat yarın ikimizinde senin şansın daha yüksek kuzum benim tarihi belli cunku 14 günde hayli çıkardı
Benim için mi söyledin? Şöyle ki ben aslında aşılama olacaktım. Klomen kullandım, doktora gittim. Bu ay aşılama yapmayalım güzel yumurta yok dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Koca ayda bir kere seks oldu. Anlamadim valla
Seninki de gayet net bence ben birkaç kez gebelik testi yaptım geçen ay, çizginin Ç'si yoktu bemmbeyazAa etiket yapmissin sonradan, üzerime alındım ben de
Bence yarın sabah test yap. Pozitif görürsen kan ver.İnşAllah kuzum ya ay agziniz bal damliyor kızlar Allah herkese nasip etsin saglikli hayirlisiyla
Mesela doktorun dediğine göre ve uygulamaya göre çatlama 7 siydi benim testelre 12 de çatladı. Süre uzadı yani. Adette ileriye atar mı diye düşünmüyor değilimKuzum benim uygulamadan ben adet dongulerime baktım bugun 28 çoğunlukta ama aralarda 34 35 30 günde olduklarımda olmuş geçtiğimiz aylarda. aslında şuan şu gün bat ta diyemiyorum bı kararsızlık içindeyim yumurtlamadan 14 gün sonrayı baz alıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
Ben de o testlerden çok yaptım. Hep kalbim kadar beyazdı ama yılmadım hep yaptım. Test manyağı oldum sonraSeninki de gayet net bence ben birkaç kez gebelik testi yaptım geçen ay, çizginin Ç'si yoktu bemmbeyaz
Bu arada ben de istediğim gibi değerlendiremedim çatlamadan 1 ve 3 gün öncesini değerlendirebildim bakalım ne olacakBenim için mi söyledin? Şöyle ki ben aslında aşılama olacaktım. Klomen kullandım, doktora gittim. Bu ay aşılama yapmayalım güzel yumurta yok dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Koca ayda bir kere seks oldu. Anlamadim valla
Hayırlısı ne ise o olsun canımhayırlısı olsun canım, bu ay olur inşallah
Hiç sorma, bat ı bekleyebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, elimde 2 test var bat a 5 gün kala başlarım kesinBen de o testlerden çok yaptım. Hep kalbim kadar beyazdı ama yılmadım hep yaptım. Test manyağı oldum sonraçoluğumun çocuğumun rıskını testlere yedirdim, sen ben olma