Altta da yazdım zaten canım, belki söylemek istemediği için öyle demiştir diye. Hani direk hamile kalınca saklamak istemiştir vsKuzu sence buna inanmak mümkün müHatta sana şöyle diyeyim. Kuzenın gebe kalamamaktan korktuğu için hiç korunmamış. İlk ayda gebe kalamadığı için şok olmuş. Nazar değer.. Başına birşey gelir diye de kimseye diyememiş..
Hee söylemek zorunda mı değil..
Ama bariz bu kadar yalan söylemeye gerek yok
Daha yeni mi basladin denemelere? İnsallah yeter artık salliyom demeden bir an önce kalırsınHiç sorma, bat ı bekleyebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, elimde 2 test var bat a 5 gün kala başlarım kesin
2. Ay..Daha yeni mi basladin denemelere? İnsallah yeter artık salliyom demeden bir an önce kalırsınben de normalde 5 gün önceden baslardım. Bu ay adet gününde yaptım ilk.
Erken gebelik testleri cok hassas,en ufacik betayi bile algiliyormus ben de burada öğrendim ama hani silik gibi de değil gibi de.Kan için adete 4 gün varsa bence verilebilirHerkese merhabalar. Allah herkesin gobusunu kucagini bebekleriyle doldursun insallah.
Aşıdan sonra adet düzenim allak bullak oldu. Bat tarihime bir ihtimal 4 gun var bir ihtimal 7 gun var. Erken gebelik testi bu sabah yaptim. Sabah ilk 10 dakikada sadece t çizgisi varidi cok hafif. Hatta yok gibiydi test bozuk dedim ise gittim döndüğümde bu haldeydi.
Test bozuk mi sizce. Yoksa o hayalet çizgi bebek mi
Bu teste itibar etmemek gerekir. Biraz daha bekle sonra yine yap bence. Kuruma çizgisi olması ihtimaller dahilinde ve hayal kırıklığı olabilir.Herkese merhabalar. Allah herkesin gobusunu kucagini bebekleriyle doldursun insallah.
Aşıdan sonra adet düzenim allak bullak oldu. Bat tarihime bir ihtimal 4 gun var bir ihtimal 7 gun var. Erken gebelik testi bu sabah yaptim. Sabah ilk 10 dakikada sadece t çizgisi varidi cok hafif. Hatta yok gibiydi test bozuk dedim ise gittim döndüğümde bu haldeydi.
Test bozuk mi sizce. Yoksa o hayalet çizgi bebek mi
Hadi hayirlisi o zaman. İnsallah beklemeden olur :)2. Ay..
Hahha aynen ya bende ama bu sefer gozuktuHiç sorma, bat ı bekleyebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, elimde 2 test var bat a 5 gün kala başlarım kesin
Ama iste insan bekliyor yaBence yarın sabah test yap. Pozitif görürsen kan ver.
Ne zaman kan vereceksin canım? Bekliyoruz meraklaAma iste insan bekliyor ya
Bu aksam da kocam acilde bakmazlae ki dedi özele gidelim dedi burda tip merkezleri vardi sordun yokmus bugunNe zaman kan vereceksin canım? Bekliyoruz merakla
Ne zaman yapmayı planlıyorsun sen?Ama iste insan bekliyor ya
Bugun kan testiNe zaman yapmayı planlıyorsun sen?
Hmm tamam, sen bilirsin en azindan var mı yok mu emin olursun. İyi haberlere insallah.Bugun kan testi
İnşAllah kuzum aynen ya emin olayimHmm tamam, sen bilirsin en azindan var mı yok mu emin olursun. İyi haberlere insallah.
Maşallah olacak oldu mu kafadan atınca oluyor sanırım sağlıkla kucağınıza alınBenim için mi söyledin? Şöyle ki ben aslında aşılama olacaktım. Klomen kullandım, doktora gittim. Bu ay aşılama yapmayalım güzel yumurta yok dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Koca ayda bir kere seks oldu. Anlamadim valla
Bu arada sizede hayırlı olsun canım benimHmm tamam, sen bilirsin en azindan var mı yok mu emin olursun. İyi haberlere insallah.
Kuzum benim uygulamadan ben adet dongulerime baktım bugun 28 çoğunlukta ama aralarda 34 35 30 günde olduklarımda olmuş geçtiğimiz aylarda. aslında şuan şu gün bat ta diyemiyorum bı kararsızlık içindeyim yumurtlamadan 14 gün sonrayı baz alıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
Benim o kadar değişmiyor kuzum erken olduğum oluyor ama çok ileri atmıyor genelde 28 günde oluyorumMesela doktorun dediğine göre ve uygulamaya göre çatlama 7 siydi benim testelre 12 de çatladı. Süre uzadı yani. Adette ileriye atar mı diye düşünmüyor değilim