Idrar testi ne zaman yaptın en son bugun yapmadın sanirim değil miBat yarın ikimizinde senin şansın daha yüksek kuzum benim tarihi belli cunku 14 günde hayli çıkardı
Hadi bakalım. Pazartesi haber verebileceğim. Sende ne var ne yok? Bayadir girmedim. Tanidik isimleri görmek güzel ama gidelim mi artık şu gebelik planlayanlar gruplarındanBu test pozitif
Meraktayız
Bugün yaptım canım sabah negatiftiIdrar testi ne zaman yaptın en son bugun yapmadın sanirim değil mi
Evet canım tek bir tane 21mm vardı o tuttuCanım senin tek yumurta mıydı?
Ben bir oncekinden beklemiştim hatta bir gün sonrasına beklemiştimHiç sorma, bat ı bekleyebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, elimde 2 test var bat a 5 gün kala başlarım kesin
Aaa tebrik ederimmm.Evet canım tek bir tane 21mm vardı o tuttu
Ben daha önce gebelik geçirdim. Dusukle sonuçlandı malesef. Onda hicbir hassasiyet ve belirti yoktuBende hiç meme hassasiyeti yok. Bugün pozitif gibiydi test. Kimisinde çok oluyor. Belli olmuyor bu işler. Testi 2-3 gün sonra tekrarla.
Ayyy ne iyi olur ama ben hala buralardayımHadi bakalım. Pazartesi haber verebileceğim. Sende ne var ne yok? Bayadir girmedim. Tanidik isimleri görmek güzel ama gidelim mi artık şu gebelik planlayanlar gruplarından
Benle de cok eglenir kendisi. Kafamda hep deli sorularM MaviFeslegen bak canım ovulasyon daha koyu,testler benimle eylenirrrray kafama takmiyordum bugun bir haller oldu
Ayy hayirli olsun. Allah tamamına erdirsinSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Valla o kadar şey okuduk öğrendik ki.. dış gebelik, boş gebelik bilmemne insan pozitif görünce bir sey hissetmiyor. Sen de kimyasal mı geçirmiştin? Karıştırıyor muyum?Ayyy ne iyi olur ama ben hala buralardayım
Güzel haberlerini bekliyorum mutlaka
Ben de hiç oluşmadı gebelikValla o kadar şey okuduk öğrendik ki.. dış gebelik, boş gebelik bilmemne insan pozitif görünce bir sey hissetmiyor. Sen de kimyasal mı geçirmiştin? Karıştırıyor muyum?
Teşekkür ederimm. İnsallahAyy hayirli olsun. Allah tamamına erdirsin
Oww karıştırdım demek. Ben de mayıstan beri deniyorum.Ben de hiç oluşmadı gebelik
Ben de mayıstan beriOww karıştırdım demek. Ben de mayıstan beri deniyorum.
Aynen ah su merak varyaT Turuncucicekkkk benim çalıştığım hastaneye gece 2 de 3te bile gebelik testi için acile geliyorlar biz çalışıyoruz. Hatta ben şey diyodum ya gecenin 2sinde ne alaka geliyorlar acaba. Ama şimdi düşününce meraktan gelmeleri normalmiş
Evet kesin cnm sen bir kaç gün sonra kan ver canım benimTamam canim benim herkes hamilesjn diuor
MaşallahEvet canım tek bir tane 21mm vardı o tuttu
Birde makinalarımız olsaydı hiç gitmezdik vallaHahaha öyle canım valla banada eşim diyo biz bosuna geliyoz doktora sen doktor sanıyosun kendibi zaten