Teşekkür ederimmAaa tebrik ederimmm.
Şimdi vermeye giriyorumEvet kesin cnm sen bir kaç gün sonra kan ver canım benim
BekliyoruzGdiiyorum kizlar
İnşallah kuzum beklemedeyiz bakalımBenim o kadar değişmiyor kuzum erken olduğum oluyor ama çok ileri atmıyor genelde 28 günde oluyorum
Bi kere cok gecikti 1 hafta 10gune yakin onda da baya stresten yaptım sanırım
Eminsen canım aslinda 12 gün olmuş oluyor senin çatlama
1 2 gün daha bekle bakalım o zamana kadar netleşir
Bende bekliyorummmmGdiiyorum kizlar
Hayırlı haberler olur İnşAllah kuzumBekliyoruz
Hayirli olsun canımSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Benimde bat 28 siz yaptınız mı test acebaHiç sorma, bat ı bekleyebilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum, elimde 2 test var bat a 5 gün kala başlarım kesin
Teşekkür ederim. Henüz kan vermedim, bakalım. Doktor kontrolundeyim, doktor folikul beğenmedi, bu ay aşılama yapmayalım dedi. Bi de tek seks olduHayirli olsun canımneden garip olması orasını anlamadım birde belirtileriniz ne aceba
BekliyorumBekliyoruz
Anladım hayırlısı olsun hakkinizda ama test net bencede var işte belkide ummadigimiz anda oluyor peki bat ne zaman sizin benim 28 erken dime test içinTeşekkür ederim. Henüz kan vermedim, bakalım. Doktor kontrolundeyim, doktor folikul beğenmedi, bu ay aşılama yapmayalım dedi. Bi de tek seks olduaylardır olmuyor böyle bir ay nasil pozitif oldu anlamadim. Dün hafif adet sancılarım oldu. Bugün geçti. Başka bir belirtim yok.
bat’ı neye göre hesapladın? Benim adet döngümün 28. Günü ama yumurtlamaya göre sanırım 2-3 gün var.Anladım hayırlısı olsun hakkinizda ama test net bencede var işte belkide ummadigimiz anda oluyor peki bat ne zaman sizin benim 28 erken dime test için
FLO takip ediyorum korunmayı birakali 4 ay oldu ilk 2 ay zaten 23 e düştü döngüm sonra 24 geçen ay yani son adet ise 27 gün oldum FLO otomatik döngü hesaplıyor yani. Şimdi 28 Aralık ise dongumun 26. Günü oluyorbat’ı neye göre hesapladın? Benim adet döngümün 28. Günü ama yumurtlamaya göre sanırım 2-3 gün var.
Bekle 2 gün daha sonra test yap benceFLO takip ediyorum korunmayı birakali 4 ay oldu ilk 2 ay zaten 23 e düştü döngüm sonra 24 geçen ay yani son adet ise 27 gün oldum FLO otomatik döngü hesaplıyor yani. Şimdi 28 Aralık ise dongumun 26. Günü oluyor
Evet bir arakdasim daha öle dediBekle 2 gün daha sonra test yap bence
Güzel haberlere insallahEvet bir arakdasim daha öle dedişu son günleri beklemek gerçekten zorluyor insanı teşekkür ederim şansınız bol olsun
Benim bat 4 ocak olduBenimde bat 28 siz yaptınız mı test aceba