Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yarın da negatifi gorunce adeti bekliyorum birden bütün ağrılarım kesildi bugün
Birazdan gidip kan mı versem diyorum
Canım, hiç belirti olmadan kan verdim hamile olduğumu öğrendim diyenler çok var ama beklentisiz olmak sanırım en iyisi, güzel bi sonuç gelirse sevinmek.. Yoksa hayal kırıklığına uğruyor insan
İnşallah güzel haberler verirsin

Aslında artık beklentim yok canım çünkü aşılamanın 14. Günü ve sabah test negatifti
Aslında kan bile vermeye gitmeyecektim ama 2 3 gündür olan kasık ağrılarım birden geçti bugün anlayamadım
Asilamada geç döllenme ihtimali de olur mu bilmiyorum iki yumurtam vardı biri 20 mm biri 17mm di aşılamadan bi gün önce

Gostericem testi gosterimmi sizce 2.yaptigimi demicegi.
Ya canım ben şimdi bilemem belki pozitif çıkar sürpriz yapmak istersin onu bilmiyorum senin kararın ben zaten çok uzun süredir beklediğim için saklayacak halim de yok açıkçası
Eğer yarın gidip eşin yoksa mesela kan verirsin öyle de söyleyebilirsin sana kalmis

Esim yarinda evde aman ya supriz vs buda supriz zaten bekledigimiz haberdi gelsin derim gideriz belki kan vermeye cikmazsada napim nasip

Gelecekleri zaman belli minnoşların.. Umarım daha fazla bekletmezler canım benim..

Selamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi

Eklentiler

• 9D4B18FB-3E59-4F2E-91E2-B46DE7F1677D.jpeg
    140,8 KB · Görüntüleme: 109
  • D487DEE7-DC3A-45CF-9FAE-FDE51E7ACD65.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…