- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
Canim kan testi icin acile gitsen sorun olurmu ne demem gerek doktoraMaşallah olacak oldu mu kafadan atınca oluyor sanırım sağlıkla kucağınıza alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kan testi icin acile gitsen sorun olurmu ne demem gerek doktoraMaşallah olacak oldu mu kafadan atınca oluyor sanırım sağlıkla kucağınıza alın
Ben pazartesi kan vereceğim. İnsallah düzgün bir değer gelir.Bu arada sizede hayırlı olsun canım benim
İnşAllah kuzum sende var kesin ama bende bilemiyorumBen pazartesi kan vereceğim. İnsallah düzgün bir değer gelir.
Valla ben 2 kere gittim verdim 1 buçuk senede özel hastaneye gitsen daha iyi olur boşsa yaniDilos kiz acile gitsem ayip olurmu demesinler bu acil degil
Normal 5 TL lik testlerde 5. 50 arasi diyor yaErken gebelik testleri cok hassas,en ufacik betayi bile algiliyormus ben de burada öğrendim ama hani silik gibi de değil gibi de.Kan için adete 4 gün varsa bence verilebilir
Özel de yokmus suanValla ben 2 kere gittim verdim 1 buçuk senede özel hastaneye gitsen daha iyi olur boşsa yani
Gebelik için kan vereceğim deme salla biseyler ama gebelik ihtimalim de var ilaç kullanmak istemiyorum falan deCanim kan testi icin acile gitsen sorun olurmu ne demem gerek doktora
Sey desem adet gecikti agrilarim var ilac icmek istemiyorum vs gebelik olma ihtimali varmi diyimqGebelik için kan vereceğim deme salla biseyler ama gebelik ihtimalim de var ilaç kullanmak istemiyorum falan de
Canım bilemedim yarın özel hastaneler öğlene kadar açık istersen doktora da gözüküp kan verebilirsin, çok kalabalıksa boşa meşguliyet olmasın diye dedimÖzel de yokmus suan
Bu ay çok fazla göğüs hassasiyeti var. Yanimdan geceden bile koruyorum kendimi. O yuzden biraz umutlanir gibiyim ama ben ne belirtiler yaşadım hep boş çıktı degip umudumu da kesiyorum. HayirlisiBu teste itibar etmemek gerekir. Biraz daha bekle sonra yine yap bence. Kuruma çizgisi olması ihtimaller dahilinde ve hayal kırıklığı olabilir.
Ozaman sabah ilk idrarla test yap yarinHm kiz kocama gosterimmi testi sizce cift cikani ben gostericen kan vermek istiyorum dicem yok dicek delirtcek beni
Açıkçası gecen ay ki ignemde benim değerim 1 çıkmıştı o degeri bile algılamış hayal kırıklığı adet olmuştum,simdi ignenin 9.gunundeyim erken gebelik testi çizgi çıkmadı 5 tl testte cizgi siliklesmeye başlamış kafamda deli sorularNormal 5 TL lik testlerde 5. 50 arasi diyor ya
Hassas testler için 5 den daha düşük nasil olabiliyor ben hep bunu düşünürüm bende
Testinizi açıp bi flasha tutsanız çünkü bende de denk geldi o c çizgisindeki kırmızı çizgi ileri doğru akıyor bekledikçeNormal 5 TL lik testlerde 5. 50 arasi diyor ya
Hassas testler için 5 den daha düşük nasil olabiliyor ben hep bunu düşünürüm bende
Bu test pozitifSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Allahim sen affet vücudum ağrıyor kırgınlık var de gününün geçtiğini de belirt 3 gün geçti deSey desem adet gecikti agrilarim var ilac icmek istemiyorum vs gebelik olma ihtimali varmi diyimq
Bende hiç meme hassasiyeti yok. Bugün pozitif gibiydi test. Kimisinde çok oluyor. Belli olmuyor bu işler. Testi 2-3 gün sonra tekrarla.Bu ay çok fazla göğüs hassasiyeti var. Yanimdan geceden bile koruyorum kendimi. O yuzden biraz umutlanir gibiyim ama ben ne belirtiler yaşadım hep boş çıktı degip umudumu da kesiyorum. Hayirlisi
Hahahha ya teşekkür ederimAllahim sen affet vücudum ağrıyor kırgınlık var de gününün geçtiğini de belirt 3 gün geçti de
Şansını dene canim kimisi zorda bırakmıyor yapiuor kimisi kıllık yapıyor insallah yaparlar iki saate çıkar acildeHahahha ya teşekkür ederim
Tamam canım benimŞansını dene canim kimisi zorda bırakmıyor yapiuor kimisi kıllık yapıyor insallah yaparlar iki saate çıkar acilde