- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Benim yarın da negatifi gorunce adeti bekliyorum birden bütün ağrılarım kesildi bugünBat bekleyenler ne durumdasınız günler geçmiyor sanki 11 gün var daha
Birazdan gidip kan mı versem diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yarın da negatifi gorunce adeti bekliyorum birden bütün ağrılarım kesildi bugünBat bekleyenler ne durumdasınız günler geçmiyor sanki 11 gün var daha
Canım, hiç belirti olmadan kan verdim hamile olduğumu öğrendim diyenler çok var ama beklentisiz olmak sanırım en iyisi, güzel bi sonuç gelirse sevinmek.. Yoksa hayal kırıklığına uğruyor insanBenim yarın da negatifi gorunce adeti bekliyorum birden bütün ağrılarım kesildi bugün
Gostericem testi gosterimmi sizce 2.yaptigimi demicegi.Niye yok diyecek ki eşim görse sürükleyerek götürür beni bi gidinde öğrenin yani kuzum
Benim bile sabah negatif çıktı ama kan vermeyi düşünüyorum gidipte birazdan
Aslında artık beklentim yok canım çünkü aşılamanın 14. Günü ve sabah test negatiftiCanım, hiç belirti olmadan kan verdim hamile olduğumu öğrendim diyenler çok var ama beklentisiz olmak sanırım en iyisi, güzel bi sonuç gelirse sevinmek.. Yoksa hayal kırıklığına uğruyor insan
İnşallah güzel haberler verirsin
Ya canım ben şimdi bilemem belki pozitif çıkar sürpriz yapmak istersin onu bilmiyorum senin kararın ben zaten çok uzun süredir beklediğim için saklayacak halim de yok açıkçasıGostericem testi gosterimmi sizce 2.yaptigimi demicegi.
Esim yarinda evde aman ya supriz vs buda supriz zaten bekledigimiz haberdi gelsin derim gideriz belki kan vermeye cikmazsada napim nasipYa canım ben şimdi bilemem belki pozitif çıkar sürpriz yapmak istersin onu bilmiyorum senin kararın ben zaten çok uzun süredir beklediğim için saklayacak halim de yok açıkçası
Eğer yarın gidip eşin yoksa mesela kan verirsin öyle de söyleyebilirsin sana kalmis
Gelecekleri zaman belli minnoşların.. Umarım daha fazla bekletmezler canım benim..Aslında artık beklentim yok canım çünkü aşılamanın 14. Günü ve sabah test negatifti
Aslında kan bile vermeye gitmeyecektim ama 2 3 gündür olan kasık ağrılarım birden geçti bugün anlayamadım
Asilamada geç döllenme ihtimali de olur mu bilmiyorum iki yumurtam vardı biri 20 mm biri 17mm di aşılamadan bi gün önce
Kanfa cikarsa zaten derim kesin diye simdi belli degilki o diger yaptigim testleri yok sayiyorum bozuk diye bu pozitif olana inaniyorum nedenseBen olsam emin olunca söylerdim ama sen bilirsin canım inşallah bebisin geliyordur
İnşallah öyle olsun heyecanla kan sonucunu bekliyorum ben o testi kaçırmışım göremedimKanfa cikarsa zaten derim kesin diye simdi belli degilki o diger yaptigim testleri yok sayiyorum bozuk diye bu pozitif olana inaniyorum nedense
Bugün yarın gelmesini bekliyorum, yüzde yüz emin gibiyim artık hamile olmadıgımaBat bekleyenler ne durumdasınız günler geçmiyor sanki 11 gün var daha
İnşallah canımGelecekleri zaman belli minnoşların.. Umarım daha fazla bekletmezler canım benim..
İnşallah öyle olsun heyecanla kan sonucunu bekliyorum ben o testi kaçırmışım göremedim
İnşAllah kuzum dua edin yaİnşallah öyle olsun heyecanla kan sonucunu bekliyorum ben o testi kaçırmışım göremedim
Valla kuzum aynı şeyi bende yaşıyorum 2 gün evvel kadar bel ağrısı rahim ağrısı vardı şimdi hepsi kesildi biraz daha bekleyip kan vereceğim bendeBenim yarın da negatifi gorunce adeti bekliyorum birden bütün ağrılarım kesildi bugün
Yani canım cinsiyetini sürpriz yaparsın inşallahEsim yarinda evde aman ya supriz vs buda supriz zaten bekledigimiz haberdi gelsin derim gideriz belki kan vermeye cikmazsada napim nasip
Valla canım benim umudum yok yine de hala gitsen mi gitmesem mi diye düşünüyorum ama belki senden bisey çıkarValla kuzum aynı şeyi bende yaşıyorum 2 gün evvel kadar bel ağrısı rahim ağrısı vardı şimdi hepsi kesildi biraz daha bekleyip kan vereceğim bende
Bence de pozitif tebriklerSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi
Hayırlı olsunSelamlaeer. Ben de bugün yaptığım 2 testi gönderiyorum. Adet döngümün 28. Günü. Bu ay olmasi biraz garip ama testler pozitif gibi