- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
Biz de her ay unutma bekliyoruz ama sonuç hüsran oluyor bak ben korkumdan test bile yapamıyorum sen cesaret edip yaptın bile bir kaç gün daha bekle baktın gelen giden yok kan verİnşAllah kuzum ya ama heveslenmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de her ay unutma bekliyoruz ama sonuç hüsran oluyor bak ben korkumdan test bile yapamıyorum sen cesaret edip yaptın bile bir kaç gün daha bekle baktın gelen giden yok kan verİnşAllah kuzum ya ama heveslenmistim
Kiz yaptim cikmadi ondan sonraNerde yaptığın ayy ben gecmisi göremiyor muyum yaa @janna dogru soyluyor sabah ilk idrarla daha kesin sonuç hemen kan 8le direk gözükür zaten cunku regl gunun kan ver olmazsa emin olursun
Canım acile gidip kan verebilirsin bisey olmaz sonuçta bugün adet günün belli olur var mı yok muİste cikmadi 2 tane yaptim demekki bozuktu ya sence yani 2 tane yaptim cikmadi simdi off kan gecti arrik bugun ya
Beklim diyorum aynenBiz de her ay unutma bekliyoruz ama sonuç hüsran oluyor bak ben korkumdan test bile yapamıyorum sen cesaret edip yaptın bile bir kaç gün daha bekle baktın gelen giden yok kan ver
Kiz ilkini kac saat idarara cikmadim oyle yaptim sonrakiler cok idrarim yoktu oyke yaptimCanım acile gidip kan verebilirsin bisey olmaz sonuçta bugün adet günün belli olur var mı yok mu
Yada yarın cumartesi özel hastaneler öğlene kadar açık bi doktora git hem muayene ol hem test yaptır
Çok su tükettiğin için çıkmamış olabilir belki
Umutla bekle sakın üzülme tmm miBeklim diyorum aynen
Canım erken öğrenmedim aslında döngünün 30.gününde öğrenmiş oldum beklenen adetimde 36.gündeydi. Geç döllenme denilen şey zaten geç yumurtlama. Ben geç yumurtladım dolayısıyla geç döllenme kabul edilecek benımkısı cünkü aslında sat 11 kasımdı. Ama doktor onu muhtemelen 18 kasıma cevircek ilerki haftalarda. Evet ilk olcak hayırlısıyla inşallah Amin teşekkür ederim Sizede nasip olsun insallahgeç çatladığı halde erken öğrenmişsin ilginç.ilk çocuktu heralde sizinki kızda erkek olsa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamam canim benim herkes hamilesjn diuorUmutla bekle sakın üzülme tmm mi
Aman ne bileyim 2çocukta hiçbir bilgim yoktu bat on ne olduğunu bile bilmiyordum bu 3.yüzünden herşeyi öğrendik hepimiz birer doktor olduk resmen.Canım erken öğrenmedim aslında döngünün 30.gününde öğrenmiş oldum beklenen adetimde 36.gündeydi. Geç döllenme denilen şey zaten geç yumurtlama. Ben geç yumurtladım dolayısıyla geç döllenme kabul edilecek benımkısı cünkü aslında sat 11 kasımdı. Ama doktor onu muhtemelen 18 kasıma cevircek ilerki haftalarda. Evet ilk olcak hayırlısıyla inşallah Amin teşekkür ederim Sizede nasip olsun insallah
Hahaha öyle canım valla banada eşim diyo biz bosuna geliyoz doktora sen doktor sanıyosun kendibi zatenAman ne bileyim 2çocukta hiçbir bilgim yoktu bat on ne olduğunu bile bilmiyordum bu 3.yüzünden herşeyi öğrendik hepimiz birer doktor olduk resmen.
Canım senin tek yumurta mıydı?Canım erken öğrenmedim aslında döngünün 30.gününde öğrenmiş oldum beklenen adetimde 36.gündeydi. Geç döllenme denilen şey zaten geç yumurtlama. Ben geç yumurtladım dolayısıyla geç döllenme kabul edilecek benımkısı cünkü aslında sat 11 kasımdı. Ama doktor onu muhtemelen 18 kasıma cevircek ilerki haftalarda. Evet ilk olcak hayırlısıyla inşallah Amin teşekkür ederim Sizede nasip olsun insallah
Tamam işte belki o yüzden çıkmamış olabilir diyorum canım ben bile acile gidip kan vermeyi düşünüyorum hadi sende git bariKiz ilkini kac saat idarara cikmadim oyle yaptim sonrakiler cok idrarim yoktu oyke yaptim
Hm kiz kocama gosterimmi testi sizce cift cikani ben gostericen kan vermek istiyorum dicem yok dicek delirtcek beniTamam işte belki o yüzden çıkmamış olabilir diyorum canım ben bile acile gidip kan vermeyi düşünüyorum hadi sende git bari
Neredeyse arkadaslarima sordun hepsi hamilesin diyor o 2 yaptigin teste cikmamasi garip diyorTamam işte belki o yüzden çıkmamış olabilir diyorum canım ben bile acile gidip kan vermeyi düşünüyorum hadi sende git bari
Ben olsam emin olunca söylerdim ama sen bilirsin canım inşallah bebisin geliyordurHm kiz kocama gosterimmi testi sizce cift cikani ben gostericen kan vermek istiyorum dicem yok dicek delirtcek beni
Selam canım. İşlerim aşırı yoğun, hiç girip bakmıyorum. Bugün test yaptım, silik pozitif. Geçen ay da silik pozitifti ve kimyasaldı. Bakalım bu ay neler olacak, adet gelmezse pazartesi kan vereceğim.
Niye yok diyecek ki eşim görse sürükleyerek götürür beni bi gidinde öğrenin yani kuzumHm kiz kocama gosterimmi testi sizce cift cikani ben gostericen kan vermek istiyorum dicem yok dicek delirtcek beni