Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdan
Bir daha ki ay gerekirse bende anestezili yapan heryeri arastiricam izmirde. Benim aci agri eşiğim çok düşük anestezisiz olani yaptirip kendime iskence etmek istemem ama insallah gerek kalmaz bu ay bebisimiz gelir bizi bulur

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri

üzme kendını ne varmıs artısta bana normal gelıyor. dua et sen hemen umutsuz olma canım
Çok moralim bozuldu normal mi gerçekten bi sıkıntı olsa hiç yükselmezdi dimi

Bir daha ki ay gerekirse bende anestezili yapan heryeri arastiricam izmirde. Benim aci agri eşiğim çok düşük anestezisiz olani yaptirip kendime iskence etmek istemem ama insallah gerek kalmaz bu ay bebisimiz gelir bizi bulur
Banadoktorum. Ağrılı oluyor genelde bazıları ağrısı eşiği yüksek dayanıyor bazıları dayanamıyor. Sonra biz kadın dogumculardab korkuyor Denisti. Kime çektirirken nerede çektirirsen çektir maAneztezili cektirki canın yanmasın boşuna dedi.
Doktorun kendi çekiyorsa belki o hemen çeker sonucuda söyler sana.

Evet o çekiyor konuştuk korktuğumu soyledim ona da inşallah gerek kalmaz dedim
Daha iğne olalı 3 gün oldu

Benimde kimyasal gecmisim var dusunmeden edemiyorum benimde 8indeydi adet gunum 6sinda yada 7sinde baktirdim hatirlamiyorum 70.21 cikti deger doktorada gidemedim randevu dusuremedim adetimde 2 gun gecti 3. Gunum bugun insallah bizimledir kanda aldirmadim hic

Sen 1 2 gun daha bekleeeee seninle insallah kaset testtinde oncekinde daha belli ama bu kasette goremedim ben neden

Tahlilleri vs karşılıyor mu peki?

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri
Daha ne bekliyormus doktor gayet iyi fazlasiyla artmis iste sende uzme artik kendini

Merhaba hsg yi nerde cektirdiniz ve anestezili ücreti ne kadar
Ben Tekirdağ da çektirdim canım 1400 TL. Anestezi siz 900 TL idi. Doktorum anestezi li tavsiye ettiği için o şekilde çektirdim . Yoksa 2 dakika dayanırım falan dedim ama sonucun doğru çıkması çin hareket etmemen lazım diyince 1400 verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…