Bir daha ki ay gerekirse bende anestezili yapan heryeri arastiricam izmirde. Benim aci agri eşiğim çok düşükYa papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdan
Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri
Çok moralim bozuldu normal mi gerçekten bi sıkıntı olsa hiç yükselmezdi dimiüzme kendını ne varmıs artısta bana normal gelıyor. dua et sen hemen umutsuz olma canım
İNŞALLAHBence kötü değil ortalama %57 artış var. Moralinizi bozmayın
Merhaba hsg yi nerde cektirdiniz ve anestezili ücreti ne kada
Ay inşallah canım dualarım sizinle Allah isteyen herkese sağlık sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı çocuklar versindegerın guzel artmıs canım kımyasal ben gecırdım 24 ten 14e dusmustu.
bızede dua et :) hayırlı olsun
Banadoktorum. Ağrılı oluyor genelde bazıları ağrısı eşiği yüksek dayanıyor bazıları dayanamıyor. Sonra biz kadın dogumculardab korkuyor Denisti. Kime çektirirken nerede çektirirsen çektir maAneztezili cektirki canın yanmasın boşuna dedi.Bir daha ki ay gerekirse bende anestezili yapan heryeri arastiricam izmirde. Benim aci agri eşiğim çok düşükanestezisiz olani yaptirip kendime iskence etmek istemem ama insallah gerek kalmaz bu ay bebisimiz gelir bizi bulur
hıc bozma moralını doktorlar bu konuda cok acımasız gercekten.kımyasal olsa yukselmezdıÇok moralim bozuldu normal mi gerçekten bi sıkıntı olsa hiç yükselmezdi dimi
Evet o çekiyor konuştuk korktuğumu soyledim ona da inşallah gerek kalmaz dedimBanadoktorum. Ağrılı oluyor genelde bazıları ağrısı eşiği yüksek dayanıyor bazıları dayanamıyor. Sonra biz kadın dogumculardab korkuyor Denisti. Kime çektirirken nerede çektirirsen çektir maAneztezili cektirki canın yanmasın boşuna dedi.
Doktorun kendi çekiyorsa belki o hemen çeker sonucuda söyler sana.
amınnn canımm benımmm Allah razı olsunAy inşallah canım dualarım sizinle Allah isteyen herkese sağlık sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı çocuklar versin
Benimde kimyasal gecmisim var dusunmeden edemiyorum benimde 8indeydi adet gunum 6sinda yada 7sinde baktirdim hatirlamiyorum 70.21 cikti deger doktorada gidemedim randevu dusuremedim adetimde 2 gun gecti 3. Gunum bugun insallah bizimledir kanda aldirmadim hicKızlar bende ayın altısında reglıme 9 gun varken beta baktırmıstım 8.41 di bugun evde erken gebelıkten vardı yaptım gün ıcınde baya ıkıncı cızgı belırmiş değerim sizce kaç olmustur adet gununu gecırıp doktra gtmeyi dusunuyorum ama bıyandada bıraz korkuyorum bır kımyasal gecmısım var
Doktorum çok seviyorum aslında çok tatlı bi adam bana moralini bozma dedi ama ben kendimi tutamıyorumhıc bozma moralını doktorlar bu konuda cok acımasız gercekten.kımyasal olsa yukselmezdı
Sen 1 2 gun daha bekleeeeeKızlar günaydın 10. Günden selamlar( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir
Tahlilleri vs karşılıyor mu peki?Hamile kalmadan önce yapılması gerekiyor sigorta yapıldıktan sonra bir kere regli görmenizi istiyor sigorta şirketi ben ekim ayinda 4200 tl gibi bir rakama yaptirmistim muayene ucretleri ve dogum masraflarini karşılıyor anadolu sigorta
Daha ne bekliyormus doktor gayet iyi fazlasiyla artmis iste sende uzme artik kendiniKızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri
İnşallah kalmaZ anestezi ile olanda acı hissetmiyorsun uyuyorsun sadece anestezi sersemligi oluyorEvet o çekiyor konuştuk korktuğumu soyledim ona da inşallah gerek kalmaz dedim
Daha iğne olalı 3 gün oldu
Evet hamilelik sürecinde herşeyi karşılıyor sadece tarama testi mi ne varmis onu karşılamıyorTahlilleri vs karşılıyor mu peki?
Tahlilleri karşılıyor mu peki?Demir hayat iki can var. Hamile kaldıktan sonra da yaptırılıyor o.
Ben Tekirdağ da çektirdim canım 1400 TL. Anestezi siz 900 TL idi. Doktorum anestezi li tavsiye ettiği için o şekilde çektirdim . Yoksa 2 dakika dayanırım falan dedim ama sonucun doğru çıkması çin hareket etmemen lazım diyince 1400 verdimMerhaba hsg yi nerde cektirdiniz ve anestezili ücreti ne kadar
Ben de arayıp bilgi alayım aşılama vs karşılıyor mu öğrenmek içinEvet hamilelik sürecinde herşeyi karşılıyor sadece tarama testi mi ne varmis onu karşılamıyor
Ben doktorum seviyorum çok iyi aslında o da moralini bozma dedi ama ben tutamıyorum kendimihıc bozma moralını doktorlar bu konuda cok acımasız gercekten.kımyasal olsa yukselmezdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?