Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma iğnesi de oldum ya kuzum onun etkisidir diye de bir ihtimalim var. 🥺 o yüzden mechul iğnesiz olsaydı zaten suan zil takip oynuyordum ben muhtemelen😂🙈
Anladım kuzum öylede olsa bence bu bır artış baslangıcı Allahın ıznıyle kuzum😍 dualarım herkesle

kızlar benim döngüm normalde 28 günde bir ama nedense bu ay 35. gün regl oldum.. bu durumda yumurtlama sarkar mı yoksa eskı düzende mı olur bilemedim.. takıp te yapmıyorum daha cok germesin diye

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri 😢😢😢

istanbuldaysanız echomar sıslıyı tavsıye ederım. agustosta 800tl cekıldım ve sıfır acı anestızısız.
Ya papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdan 🤭🤭

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri 😢😢😢
üzme kendını ne varmıs artısta bana normal gelıyor. dua et sen hemen umutsuz olma canım

Ya papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdan 🤭🤭
ınsan bır tırsıyor tabı ama bende cesaretımı toplayıp gıtmıstım ozaman 800dü. cok az adet sancısı oldu o kadar. normal adetımde cok sancılı gecer yanı dayanılmayacak gıbı degıldı

Kesinlikle aynı ama biraz daha tam kapsamlı rahîm filmi galiba bakalim canim korkuyorum zaten alttan muayene de bile canim acımıştı:KK43:
Çektirmişken rahim filmi çektir olsun bitsin bence, benim doktorumda devlette çekilen hsgnin çekim kalitesi iyi değilse ilaçlı ultrasonla bakarız dedi aynı şeyden bahsediyor belki de ama sulu demedi ilaçlı dedi

Back