- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Değerin güzel çıkmış 2 günde iki katı artarsa sağlıkla ilerler insallahBugün verdiğim kan tahlili ne göre beta 112 çıktı . Kaç olursa kimyasal değil normal gebelik diyorlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin güzel çıkmış 2 günde iki katı artarsa sağlıkla ilerler insallahBugün verdiğim kan tahlili ne göre beta 112 çıktı . Kaç olursa kimyasal değil normal gebelik diyorlar ?
Kız napıyım ben böyleyimKız sende iyi cesaret var hergün hergünbenim bat yarın ama test yapmak gelmiyo içimden çünkü sonucu biliyorum
![]()
Ben böyle olsam hiç olmaz benim valla zaten olmuyodaKız napıyım ben böyleyim![]()
Ayyyy çok guzel canim benim boşver tabi hamileysenBeta carsmaba 32
Bugün 112
Çıktı idrar testi silik
İnşallah hamileyimdir. Hamileysem gözümde değil şuan![]()
Ay inşallahDeğerin güzel çıkmış 2 günde iki katı artarsa sağlıkla ilerler insallah
Merhaba hsg yi nerde cektirdiniz ve anestezili ücreti ne kadarBen de adetin 10. Günü anestezi li özelde çektirdim canım. Adetim 7 gün sürüyor
Anladım kuzum öylede olsa bence bu bır artış baslangıcı Allahın ıznıyle kuzumCatlatma iğnesi de oldum ya kuzum onun etkisidir diye de bir ihtimalim var.o yüzden mechul iğnesiz olsaydı zaten suan zil takip oynuyordum ben muhtemelen
![]()
Medicalde bende doktoruma sordum anestezili 2500-3000Merhaba hsg yi nerde cektirdiniz ve anestezili ücreti ne kadar
istanbuldaysanız echomar sıslıyı tavsıye ederım. agustosta 800tl cekıldım ve sıfır acı anestızısız.Medicalde bende doktoruma sordum anestezili 2500-3000
İzmirdeyimistanbuldaysanız echomar sıslıyı tavsıye ederım. agustosta 800tl cekıldım ve sıfır acı anestızısız.
degerın guzel artmıs canım kımyasal ben gecırdım 24 ten 14e dusmustu.Beta carsmaba 32
Bugün 112
Çıktı idrar testi silik
İnşallah hamileyimdir. Hamileysem gözümde değil şuan![]()
Ya papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdanistanbuldaysanız echomar sıslıyı tavsıye ederım. agustosta 800tl cekıldım ve sıfır acı anestızısız.
üzme kendını ne varmıs artısta bana normal gelıyor. dua et sen hemen umutsuz olma canımKızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri![]()
ınsan bır tırsıyor tabı ama bende cesaretımı toplayıp gıtmıstım ozaman 800dü. cok az adet sancısı oldu o kadar. normal adetımde cok sancılı gecer yanı dayanılmayacak gıbı degıldıYa papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdan![]()
Şuan pik bence zaten pik 24 saat sürüyor ya yaklaşıkMerhaba ilk fotoğraf dünki, 2. Bugün
Emin olamadım şimdi pik oldu mu olmadı mı![]()
Çektirmişken rahim filmi çektir olsun bitsin bence, benim doktorumda devlette çekilen hsgnin çekim kalitesi iyi değilse ilaçlı ultrasonla bakarız dedi aynı şeyden bahsediyor belki de ama sulu demedi ilaçlı dediKesinlikle aynı ama biraz daha tam kapsamlı rahîm filmi galiba bakalim canim korkuyorum zaten alttan muayene de bile canim acımıştı![]()
Bence kötü değil ortalama %57 artış var. Moralinizi bozmayınKızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri![]()