- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
TeşekürlerBeklenen adet tarihi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekürlerBeklenen adet tarihi
Catlatma iğnesi de oldum ya kuzum onun etkisidir diye de bir ihtimalim var.Hayır kendıne hıc öyle şeyler yukleme negatıflerde genelde 0.100 ler vs olmuyo mu benım ablamda 1.20 ydı ilk ögrendıgınde sonda elhamdulıllah yukseldı doktr ona yok dedı bıde sende tekrarla bnce bnde smdı tekrsr kan vermeye ve muameye gıdıyorum bnımde pazartesı 8.41 cıkmıstı ınsallah guzel artmıstır
Hadi ya şimdi hamile isem yaptıram yaniHamile kalmadan önce yapılması gerekiyor sigorta yapıldıktan sonra bir kere regli görmenizi istiyor sigorta şirketi ben ekim ayinda 4200 tl gibi bir rakama yaptirmistim muayene ucretleri ve dogum masraflarini karşılıyor anadolu sigorta
Ayy evet baya heyecanlı ya ara ara hep takip ettim sizi hayirli haberler insallah benimki umutsuz vaka Eylül ayında aşı oldum ben korona için o aşıdan sonra dongum değişti 32 günde falan oluyorfum iki aydır 25 e kadar düştü acaba diyorum tekrardan 32 demi olacağımValla inşallah kuzum ya bekliyoruz el kol bağlıbiraz heyecan yaptık tabi
Of sende bi test yap bari cıkar artık
Olabilirsin canım sen kaçıncı gündesin döngününAyy evet baya heyecanlı ya ara ara hep takip ettim sizi hayirli haberler insallah benimki umutsuz vaka Eylül ayında aşı oldum ben korona için o aşıdan sonra dongum değişti 32 günde falan oluyorfum iki aydır 25 e kadar düştü acaba diyorum tekrardan 32 demi olacağım
Hamile olduğun için artık dogum paketli sağlık sigortası yaptıramazsın canım malesef onu kalmadan önce yaptırman gerekiyorduHadi ya şimdi hamile isem yaptıram yani
Bileydim yaptırdım
1regl göründüğünü nasıl tespit ediyorlarki
Kuzu şu testleri toplayıp bir atsana ya kendi testlerimle karşılaştırma yapicamCatlatma iğnesi de oldum ya kuzum onun etkisidir diye de bir ihtimalim var.o yüzden mechul iğnesiz olsaydı zaten suan zil takip oynuyordum ben muhtemelen
![]()
Bugun 30.gun önceki aylara baktım hep 34.gun oluyormuş reglOlabilirsin canım sen kaçıncı gündesin döngünün
Gebelik testi istiyorlar hastaneden eğer suan hamile degilseniz bir araştırın isterseniz.Hadi ya şimdi hamile isem yaptıram yani
Bileydim yaptırdım
1regl göründüğünü nasıl tespit ediyorlarki
Demir hayat iki can var. Hamile kaldıktan sonra da yaptırılıyor o.Hamile olduğun için artık dogum paketli sağlık sigortası yaptıramazsın canım malesef onu kalmadan önce yaptırman gerekiyordu
Dün akşamkive bugün sabahı atıyorum askım bakKuzu şu testleri toplayıp bir atsana ya kendi testlerimle karşılaştırma yapicam
Onu bilmiyorum canım cok yaygn değil herhaldeDemir hayat iki can var. Hamile kaldıktan sonra da yaptırılıyor o.
Tamam yap bı test sendeBugun 30.gun önceki aylara baktım hep 34.gun oluyormuş regl
Yaa hahahah evde test yok bacım artık almaya da utanıyorum bu kadın manyak mı dicekler toplu alayım bari trendyoldan falanTamam yap bı test sendenefsimiz körelsin
Benden aha ama erken çıkıcak bakalım nasıl olursa, doktor 3 gün sonra çatlar dedi. Pazar havuç yiyimSabah spermler daha hareketli oluyor diye bir Bilgi var aklımda nerden bilmem![]()
Ana mavişe geri döndün nasıl olduYaa hahahah evde test yok bacım artık almaya da utanıyorum bu kadın manyak mı dicekler toplu alayım bari trendyoldan falan![]()
Suan bende ona şaşırdım msj geldi hesabınız aktiflesti diye diğer hesap kayboldu neyse fark etmezAna mavişe geri döndün nasıl oldu![]()
Kız sende iyi cesaret var hergün hergünTamam yap bı test sendenefsimiz körelsin
Beta carsmaba 32Gebelik testi istiyorlar hastaneden eğer suan hamile degilseniz bir araştırın isterseniz.