- 23 Ekim 2021
- 205
- 231
- 53
- 29
evet benim görüştüğüm yerde 8 muayene tüm tahlil,test, görüntüleme limitsiz, sezaryen yada normal doğum dahildi pakete 6700 fiyat verdiler istediğim hastane içinTahlilleri karşılıyor mu peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim görüştüğüm yerde 8 muayene tüm tahlil,test, görüntüleme limitsiz, sezaryen yada normal doğum dahildi pakete 6700 fiyat verdiler istediğim hastane içinTahlilleri karşılıyor mu peki?
2 katı artmamış düşük çıkmış beklenilenden dedi herkesin 2 katı mı artıyor yaDaha ne bekliyormus doktor gayet iyi fazlasiyla artmis iste sende uzme artik kendini
Aşılamayı karşılamaz muhtemelen diye düşünüyorum çünkü o hamilelik değil ama bilemedim sormakta fayda varBen de arayıp bilgi alayım aşılama vs karşılıyor mu öğrenmek için
doktoru sevıp sevmemek degıl ama bukadar artıs olmus az demesı cok ılgınc yanı ıkısının arasında 10-20 olsa anlarımda vardır bır bıldıgı heralde . hayırlısı olsun bol dua etBen doktorum seviyorum çok iyi aslında o da moralini bozma dedi ama ben tutamıyorum kendimi![]()
Yaa hahahah evde test yok bacım artık almaya da utanıyorum bu kadın manyak mı dicekler toplu alayım bari trendyoldan falan![]()
Nicunnn bacimUuff ne sıkıcı bi gun daraldım![]()
Hahah canm ya. İnşallah vardr bu ay bebişKız napıyım ben böyleyim![]()
Ne bilim bacim bi hosum bugunNicunnn bacim
Hahahah aynı bennn bazen eşime aldıriyorum bana diyorki iyice kafayı yedin yeter testlere verdiğin para tuzak hep bunlar diyorAyybi gün eczacı bana da diyecek abla yok işte niye zorluyorsun diye ama bakalm ne zaman
utanyorm aynı yerden test almaya eczane eczane dolaşıyorum
![]()
Az mı değil mi normal mi hiç anlamıyorum ki ilk gebeliğim inşallah pazartesi artmış olur 2 gün nasıl geçecek bilmiyorumdoktoru sevıp sevmemek degıl ama bukadar artıs olmus az demesı cok ılgınc yanı ıkısının arasında 10-20 olsa anlarımda vardır bır bıldıgı heralde . hayırlısı olsun bol dua et
Guzel şeyler düşünelim güzel olsun hersey hatcemNe bilim bacim bi hosum bugun![]()
Ya bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli ettiKızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri![]()
Var tabi gec dollenmede olabilir bak benim oglumda sadece kesesi 5 haftalikken 11 mm diye dusuk tehliken var dedi dusmeyen cocugu uzuntu stres yuzunden dusurcektim sakin ol gerekirse doktorunu degis ki ben oyle yapmistim ve 3 aylik olana kadar hastaneye gitmedim yorma kendini zarar verirsin bebegede kendinede2 katı artmamış düşük çıkmış beklenilenden dedi herkesin 2 katı mı artıyor yaiki katı atmayıp sağlıklı gebelik geçiren yok mu
![]()
bence normal burda 20-50-1000 artanları okumustum gebelerdı.Az mı değil mi normal mi hiç anlamıyorum ki ilk gebeliğim inşallah pazartesi artmış olur 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Hiç adamlarda haklı önceden test mi varmsHahahah aynı bennn bazen eşime aldıriyorum bana diyorki iyice kafayı yedin yeter testlere verdiğin para tuzak hep bunlar diyor![]()
16sinda guzel bacim bekliyrum sessizce sen napiyosun ne var ne yok ❤Guzel şeyler düşünelim güzel olsun hersey hatcemne zaman doktor kontrolü
Sormayın belirsizlik çok kötübence normal burda 20-50-1000 artanları okumustum gebelerdı.
işte ınsanı en cok yıpratan sey bu kusku ve bekleyıs.
ınsallaahhh artmıs olur saglıklı gebelıktır
Amin inşallah öyledir cidden bişey olacağı yoksa da bu üzüntüden olacakVar tabi gec dollenmede olabilir bak benim oglumda sadece kesesi 5 haftalikken 11 mm diye dusuk tehliken var dedi dusmeyen cocugu uzuntu stres yuzunden dusurcektim sakin ol gerekirse doktorunu degis ki ben oyle yapmistim ve 3 aylik olana kadar hastaneye gitmedim yorma kendini zarar verirsin bebegede kendinede
Yok artık 12 çok iyi saçmalamış o da. İnşallah artar değerim bekleyeceğim mecburYa bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli etti