Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktorum seviyorum çok iyi aslında o da moralini bozma dedi ama ben tutamıyorum kendimi😢
doktoru sevıp sevmemek degıl ama bukadar artıs olmus az demesı cok ılgınc yanı ıkısının arasında 10-20 olsa anlarımda vardır bır bıldıgı heralde . hayırlısı olsun bol dua et

Yaa hahahah evde test yok bacım artık almaya da utanıyorum bu kadın manyak mı dicekler toplu alayım bari trendyoldan falan 🤣

Ayy 😂😂 bi gün eczacı bana da diyecek abla yok işte niye zorluyorsun diye ama bakalm ne zaman😅🤣 utanyorm aynı yerden test almaya eczane eczane dolaşıyorum 😂😅

Ayy 😂😂 bi gün eczacı bana da diyecek abla yok işte niye zorluyorsun diye ama bakalm ne zaman😅🤣 utanyorm aynı yerden test almaya eczane eczane dolaşıyorum 😂😅
Hahahah aynı bennn bazen eşime aldıriyorum bana diyorki iyice kafayı yedin yeter testlere verdiğin para tuzak hep bunlar diyor😅

doktoru sevıp sevmemek degıl ama bukadar artıs olmus az demesı cok ılgınc yanı ıkısının arasında 10-20 olsa anlarımda vardır bır bıldıgı heralde . hayırlısı olsun bol dua et
Az mı değil mi normal mi hiç anlamıyorum ki ilk gebeliğim inşallah pazartesi artmış olur 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri 😢😢😢
Ya bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli etti

2 katı artmamış düşük çıkmış beklenilenden dedi herkesin 2 katı mı artıyor ya 😢 iki katı atmayıp sağlıklı gebelik geçiren yok mu 😔
Var tabi gec dollenmede olabilir bak benim oglumda sadece kesesi 5 haftalikken 11 mm diye dusuk tehliken var dedi dusmeyen cocugu uzuntu stres yuzunden dusurcektim sakin ol gerekirse doktorunu degis ki ben oyle yapmistim ve 3 aylik olana kadar hastaneye gitmedim yorma kendini zarar verirsin bebegede kendinede

Az mı değil mi normal mi hiç anlamıyorum ki ilk gebeliğim inşallah pazartesi artmış olur 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
bence normal burda 20-50-1000 artanları okumustum gebelerdı.
işte ınsanı en cok yıpratan sey bu kusku ve bekleyıs.

ınsallaahhh artmıs olur saglıklı gebelıktır

Hahahah aynı bennn bazen eşime aldıriyorum bana diyorki iyice kafayı yedin yeter testlere verdiğin para tuzak hep bunlar diyor😅
Hiç adamlarda haklı önceden test mi varms 😂😜

Aman elimde degıl ya, herseyden bı anlam cıkarr vazıyetteyım. Her ay dyorm ki bu ay hıc test yapmicam gunumun geçmesini beklicem olursa olur olmazsa allah evdekini hakkıyla yetstrmeyi nasip etsn dyorm ama gelgelelim gene kendimi eczane yollarında buluyorum 😂

Bu gece mi sevişsek yarın sabah mı sevişsek diye düşünürken defterde denk geldiğim kazanım 😅😅😅 hahhs
IMG_20211210_165643.jpg

Var tabi gec dollenmede olabilir bak benim oglumda sadece kesesi 5 haftalikken 11 mm diye dusuk tehliken var dedi dusmeyen cocugu uzuntu stres yuzunden dusurcektim sakin ol gerekirse doktorunu degis ki ben oyle yapmistim ve 3 aylik olana kadar hastaneye gitmedim yorma kendini zarar verirsin bebegede kendinede
Amin inşallah öyledir cidden bişey olacağı yoksa da bu üzüntüden olacak😔

Back