Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya papatyam bende oraya randevu aldım korkuma anestezili istedim. Normal 900 anestezili 1400 imiş. Acısız yapıyoruz dedi ama yine de emin olamadım korktuğumdan 🤭🤭
Bir daha ki ay gerekirse bende anestezili yapan heryeri arastiricam izmirde. Benim aci agri eşiğim çok düşük ☹️ anestezisiz olani yaptirip kendime iskence etmek istemem ama insallah gerek kalmaz bu ay bebisimiz gelir bizi bulur 🙏😂

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri 😢😢😢

üzme kendını ne varmıs artısta bana normal gelıyor. dua et sen hemen umutsuz olma canım
Çok moralim bozuldu normal mi gerçekten bi sıkıntı olsa hiç yükselmezdi dimi😔

Bir daha ki ay gerekirse bende anestezili yapan heryeri arastiricam izmirde. Benim aci agri eşiğim çok düşük ☹️ anestezisiz olani yaptirip kendime iskence etmek istemem ama insallah gerek kalmaz bu ay bebisimiz gelir bizi bulur 🙏😂
Banadoktorum. Ağrılı oluyor genelde bazıları ağrısı eşiği yüksek dayanıyor bazıları dayanamıyor. Sonra biz kadın dogumculardab korkuyor Denisti. Kime çektirirken nerede çektirirsen çektir maAneztezili cektirki canın yanmasın boşuna dedi.
Doktorun kendi çekiyorsa belki o hemen çeker sonucuda söyler sana.

Banadoktorum. Ağrılı oluyor genelde bazıları ağrısı eşiği yüksek dayanıyor bazıları dayanamıyor. Sonra biz kadın dogumculardab korkuyor Denisti. Kime çektirirken nerede çektirirsen çektir maAneztezili cektirki canın yanmasın boşuna dedi.
Doktorun kendi çekiyorsa belki o hemen çeker sonucuda söyler sana.
Evet o çekiyor konuştuk korktuğumu soyledim ona da inşallah gerek kalmaz dedim 🙈
Daha iğne olalı 3 gün oldu🙏🥲

Kızlar bende ayın altısında reglıme 9 gun varken beta baktırmıstım 8.41 di bugun evde erken gebelıkten vardı yaptım gün ıcınde baya ıkıncı cızgı belırmiş değerim sizce kaç olmustur adet gununu gecırıp doktra gtmeyi dusunuyorum ama bıyandada bıraz korkuyorum bır kımyasal gecmısım var
Benimde kimyasal gecmisim var dusunmeden edemiyorum benimde 8indeydi adet gunum 6sinda yada 7sinde baktirdim hatirlamiyorum 70.21 cikti deger doktorada gidemedim randevu dusuremedim adetimde 2 gun gecti 3. Gunum bugun insallah bizimledir kanda aldirmadim hic 😔

Kızlar günaydın 10. Günden selamlar🤣🤣 ( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur🥰 10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir🤗
Sen 1 2 gun daha bekleeeee 😂😂 seninle insallah kaset testtinde oncekinde daha belli ama bu kasette goremedim ben neden 🤔

Hamile kalmadan önce yapılması gerekiyor sigorta yapıldıktan sonra bir kere regli görmenizi istiyor sigorta şirketi ben ekim ayinda 4200 tl gibi bir rakama yaptirmistim muayene ucretleri ve dogum masraflarini karşılıyor anadolu sigorta
Tahlilleri vs karşılıyor mu peki?

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri 😢😢😢
Daha ne bekliyormus doktor gayet iyi fazlasiyla artmis iste sende uzme artik kendini

Merhaba hsg yi nerde cektirdiniz ve anestezili ücreti ne kadar
Ben Tekirdağ da çektirdim canım 1400 TL. Anestezi siz 900 TL idi. Doktorum anestezi li tavsiye ettiği için o şekilde çektirdim . Yoksa 2 dakika dayanırım falan dedim ama sonucun doğru çıkması çin hareket etmemen lazım diyince 1400 verdim

Back