Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah öyledir cidden bişey olacağı yoksa da bu üzüntüden olacak😔
Önemli olan duzenli olarak artmasıdır demşti bana doktorum. 25 ile öğrenmstm ilk gebeliğimi 2 gun sonra 150 civarydı yanls hatırlamıyorsam. 3.bi kan testi istemedi sonrasnda da.

Üzme kendini bebeğin seninledir. Allahın izniyle 🤲🌸

Çektirmişken rahim filmi çektir olsun bitsin bence, benim doktorumda devlette çekilen hsgnin çekim kalitesi iyi değilse ilaçlı ultrasonla bakarız dedi aynı şeyden bahsediyor belki de ama sulu demedi ilaçlı dedi
Aynen ilaçlı bu vala devlette bunu çekiyorlar canim üniversite hastanesi özele boşa vermim para

Hiç adamlarda haklı önceden test mi varms 😂😜

Aman elimde degıl ya, herseyden bı anlam cıkarr vazıyetteyım. Her ay dyorm ki bu ay hıc test yapmicam gunumun geçmesini beklicem olursa olur olmazsa allah evdekini hakkıyla yetstrmeyi nasip etsn dyorm ama gelgelelim gene kendimi eczane yollarında buluyorum 😂
Kendimi gördüm sende aynı bende öyleydim 6 gün kala içim içimi yemeye başlıyor sonra alıp cvbimi oturuyorum yerime 😅
16sinda guzel bacim bekliyrum sessizce sen napiyosun ne var ne yok ❤
Aaa bende 16sina aldım randevu genel olarak bi kontrol olayım dedim adetim gelmedi hala bekliyorum kafam da deli sorular

Kendimi gördüm sende aynı bende öyleydim 6 gün kala içim içimi yemeye başlıyor sonra alıp cvbimi oturuyorum yerime 😅

Aaa bende 16sina aldım randevu genel olarak bi kontrol olayım dedim adetim gelmedi hala bekliyorum kafam da deli sorular
Kiz test yapsana ne kadar var reglne

Hiç adamlarda haklı önceden test mi varms 😂😜

Aman elimde degıl ya, herseyden bı anlam cıkarr vazıyetteyım. Her ay dyorm ki bu ay hıc test yapmicam gunumun geçmesini beklicem olursa olur olmazsa allah evdekini hakkıyla yetstrmeyi nasip etsn dyorm ama gelgelelim gene kendimi eczane yollarında buluyorum 😂
Ayni ben nolcak bizim bu halimiz 🤦‍♀️

Benimde kimyasal gecmisim var dusunmeden edemiyorum benimde 8indeydi adet gunum 6sinda yada 7sinde baktirdim hatirlamiyorum 70.21 cikti deger doktorada gidemedim randevu dusuremedim adetimde 2 gun gecti 3. Gunum bugun insallah bizimledir kanda aldirmadim hic 😔
Evet bende gıtmıcektim dayanamadım gıttim sizin ılk degerınız cok guzel cıkmıs aslında bnde az once geldım beta ıstedı verdık pazrtesı gunkı degerımı söyledım dedım suan kac olmadı doktorum bana dedi ki cıkan sonuca kesınlıkle takılmıyosın cunku adetıne bıle 4 gun var dedi bıraz ıcımı rahatlattı sizfe hıc canınızı sıkmayın kafamıza taktıkca olumsz dusundukce cagırıyoruz bıraz da oyuzden dua edelim guzel dusunelim guzel olsun 🥰

Evet bende gıtmıcektim dayanamadım gıttim sizin ılk degerınız cok guzel cıkmıs aslında bnde az once geldım beta ıstedı verdık pazrtesı gunkı degerımı söyledım dedım suan kac olmadı doktorum bana dedi ki cıkan sonuca kesınlıkle takılmıyosın cunku adetıne bıle 4 gun var dedi bıraz ıcımı rahatlattı sizfe hıc canınızı sıkmayın kafamıza taktıkca olumsz dusundukce cagırıyoruz bıraz da oyuzden dua edelim guzel dusunelim guzel olsun 🥰
Merak etme yukselir insallah gonlunu ferah tut ben onceki kadar takilmiyorum artik kimyasal yasadigimda regl olmustum gunumde bunda olmadim sukur o yuzden icim rahat biraz kendimiz edip kendimiz buluyoruz aynen fazla dusunmemek lazim olacagina varir hersey nasip❤🤲

Merak etme yukselir insallah gonlunu ferah tut ben onceki kadar takilmiyorum artik kimyasal yasadigimda regl olmustum gunumde bunda olmadim sukur o yuzden icim rahat biraz kendimiz edip kendimiz buluyoruz aynen fazla dusunmemek lazim olacagina varir hersey nasip❤🤲
Cok haklısın canım keısnlıkle öyle benım bugun ki degerım 178.98 cıktı bu arada pzartesi 8.41 di normalmi yoksa cok mu 😬🙈

Back