Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Çok güzel tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkürler gerçekten herkes için dua edeceğim 10 saniye de bu kadar koyulaştı bozuk olma durumu var mıdır kan testi verdim sonucu sizlerle paylaşacağım

Evet canım bu ay doktorumu değiştirdim. Klomen verdi önce sonra 5 gün estrofem kullan dedi çatlatma iğnesi vuruldum, 9 gün kaldı bata, heyecan stres umut içinde bekliyorum Allahım nasip etsinn hepimizr
Canım sen çatlatma iğnesi vurulduktan sonra çatlamaya yardımcı olsun diye ek bir şeyler yedin mi mesela havuç gibi

Günaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Kimyasal geçirdiğim ay bende bu testen yapmıştım bozuk değildir bende idrar damlattığım gibi böyle bi çift çizgi görmüştüm bnm çizgim biraz daha pembeydi değerim 250 çıkmıştı sizinki baya kırmızı 250 ninde üstünde çıkacak kesinlikle hayırlı olsn Allah tamamına erdirsin bizlere de dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…