- 9 Nisan 2021
- 4.921
- 6.989
- 32
Keşke gelseler bu ay böyle deneyeyim bakalım bi nolcak nasip umarım iyi gelir ve güzel sonuçlar alırım
Bnmde 12 Aralık ben de ınofolic kullanıyorum..hadi inşallah uğurlu gelsinnnn hepimizeMavigrill merhabalar beni de listeye ekler mısınız ? Bat 12 Aralık İNFOLİC kullanıyorum 1 yili aşkındır deniyorum sebepsiz yere olmuyor inşallah bu topik uğurlu gelir
Premom diye bir uygulama canimCanim bu uygulama mi adi ne
Merhaba bat 8 Aralık ekler misinizKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Sadece biraz masrafliKesinlikle bak çok faydasını göreceğimize inanıyorum ben karşıya da müzik aç komik film aç güzel geçer komşularını çağır sohbet et ben bu ay yapacam bunları karar verdim artık bi şeye karar verince kolay kolay dönmem umarım olumlu sonuçlar alırız
Yok kiz ben o asiyi kast etmedimGeçmiş olsun canım aşılama da kocadan oluyoeşinin güzel spermlerini ayıklıyorlar sana enjekte ediyorlar
Bende 8 aralik yapma yapma bekle sessizceMerhaba . 8 aralık bat tarihim düzenli adet olan biriyim ne zaman erken gebelik testi yapabilirim fikri olan var mı
Ay tebrik ederimmmMerhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım
Teşekkürler folik asit kullandım 8 aydır deniyoruz bizde bide reglimden sonra hergun düzenli ilişki olduBebeğiniz hayırlı olsunözel birşey yaptınız mı gebelik için?
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Ben de 29Kasimdaregl oldum Aralikta gebelik planliyoruz ayy hadi insallahKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Aynen masrafı çokSadece biraz masraflio yüzden satmayi düşünüyorum bir yandan
Bugün oldun benimkide 29gosteriyor ama değişebilirMavigrill benim adet belli oldu şükür benide 28 Aralık ekler misin
He tamam normal aşı olduysa olur bizim olmuyo da aşı yaptırıyozYok kiz ben o asiyi kast etmedimasi masi yaptirmam 2 tane normal oldu buda normal asi olmaliii
Evet canım ya bu ay hep bı dengesiz olduk bakar mısın ama inan rahatladım ya testler falan stres yani o çizgi neydi anlamış değilim halen gerçi ama önümüze bakalım en azından dimeSende mi
Bugün oldun benimkide 29gosteriyor ama değişebilir
Aynen çok şükür olduk varmı yokmu diye daha çok yipraniyorsun inşallah bu ay nasip ederEvet canım ya bu ay hep bı dengesiz olduk bakar mısın ama inan rahatladım ya testler falan stres yani o çizgi neydi anlamış değilim halen gerçi ama önümüze bakalım en azından dime
Ooo benim baya oldu baya da yatirim yaptımAynen masrafı çokzamanında BİM’den alıp fırsatım olup yapmamıştım yaparım artık