Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucumu yorumlar mısınız hanımlar 🥺
Değerin çok iyi üstelik de adetini 4 gün geçmişken çok güzel sağlıkla gelsin canım seninki ikiz olabilir mi 🙈
0C0D33E7-0202-45E2-9286-9DDF67562F20.jpeg

Hala her gün 1 havuç yarım avokado ve bir kase yoğurt yiyip 2 litre su içmeye çalışıyorum 🤭🤭yani olmazsa bnm kesin stresten olmaz her şeyi yaptım bu ay düzenli 🤭
İğneyi vurulalı daha 20 saat falan olacak ama hiç göğüs hassasiyeti vs bir şey olmadı bende🙄
Dün ve ondan önceki gün akıntım vardı ama bütün o da yok, kısmet artık🙏
Havuç kemiriyorum ben de :)

Sizde olmuş muydu hassasiyet bir de progesteron baktırdınız mı çatlayıp çatlamadığını anlamak İçin? Ya da bir usg kontrolü yapıldı mı?

İğneyi vurulalı daha 20 saat falan olacak ama hiç göğüs hassasiyeti vs bir şey olmadı bende🙄

Sizde olmuş muydu hassasiyet bir de progesteron baktırdınız mı çatlayıp çatlamadığını anlamak İçin? Ya da bir usg kontrolü yapıldı mı?
Uzak olduğu için sonrasında hiç gidemedim Allaha emanet benim ki ama anladım sanki çatladığını ilk günler akıntı oldu batma oldu, ama şimdi hiç bir belirti yok artık 🤷‍♀️göğüs hassasiseyi hiç olmadı bende. Bazıları diyor yok yerleşme ağrısı hissettim öyle bir şey de yok 🤷‍♀️ haftaya bugün test yapcam son 8 🙈

benim de aşılamanın 12. günü
sabah idrar testi yaptım negatif..
pazartesi yine de kan vereceğim ama silik çizgi bari çıksaydı:halay:bir dahaki aya artık..

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz bu ay özel bir şey yaptınız mı
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz bu ay özel bir şey yaptınız mı
teşekkğr ederim özel birşey yumurtlama dönemin de sadece sürekli havuç yedim ❤️ Birde bu ay işten ayrılacağım onun düşüncesiyle de kendim hep rahattım o da etkilemiş olabilir .

Havuç ve avakado neye yarıyor acaba

Kızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım😂
Çatlamış normal düzenine girmişsindir, sulu akıntinin ertesi günü bende çatlama olmuştu..

Pazartesi aşılama olcam çipli hemide 1 tane 21mm 1 tane 20mm yumurtam var bakalım neler olcak=) heyecanlandım bu da olmazsa 2 3 ay ellemicem kendimi
Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberi bizimle de paylaşırsınız

X