Sana demistim adetine var diye erken gelmiş 4 5 Aralik olarak hesaplamistim benMavigrill benim adet belli oldu şükür benide 28 Aralık ekler misin
7 aydır deniyoruz bu ay farklı olarak ilişkide cnm çok yandığı için kayganlastirici jel kullandık ayrıca yumurtlama döneminde hergun ilişki oldu bende bunların etkili olduğunu düşünüyorumKaç aydır deniyorsunuz bir de bu ay farklı bir şey yaptınız mı
Havuç çatlamaya avokado tutunmaya deniyor ama ben bir fayda göremedim henüzHavuç ve avakado neye yarıyor acaba
Ayrıca yumurtlama döneminde hergun havuç tükettim folik asit imi hiç ihmal etmedim7 aydır deniyoruz bu ay farklı olarak ilişkide cnm çok yandığı için kayganlastirici jel kullandık ayrıca yumurtlama döneminde hergun ilişki oldu bende bunların etkili olduğunu düşünüyorum
Bu yumurta boyları bugün mü ölçüldü? Aşılama esnasında yumurtalar bir tik daha büyük olacak yani değil mi yanlış anlamadım ben?Pazartesi aşılama olcam çipli hemide 1 tane 21mm 1 tane 20mm yumurtam var bakalım neler olcak=) heyecanlandım bu da olmazsa 2 3 ay ellemicem kendimi
Haliciiiiimmmmmm hayırlı olsunPazartesi aşılama olcam çipli hemide 1 tane 21mm 1 tane 20mm yumurtam var bakalım neler olcak=) heyecanlandım bu da olmazsa 2 3 ay ellemicem kendimi
Büyük ihtimalle catladı akıntım kesildi zaten kuzum artık 2 günde bir iliskiye devam ederiz 10 una kadar sonra bekleme artıkÇatlamış normal düzenine girmişsindir, sulu akıntinin ertesi günü bende çatlama olmuştu..
Halicimm napıyorsun sen ya göremiyorum seni uzun zamandırrPazartesi aşılama olcam çipli hemide 1 tane 21mm 1 tane 20mm yumurtam var bakalım neler olcak=) heyecanlandım bu da olmazsa 2 3 ay ellemicem kendimi
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin vardir bizim gonlumuze goredeTakip ediyorum canım seni inşallah güzel haberler alırsın alırızBu arada yürüyüş de iyi geliyormuş aklında bulunsun.
Al benden de o kadar valla ya gelemn giden yok iki aydır hep 3 5 gün erken geliyordu bu ay tık yok ara ara kasik ağrım oluyor akıntı geliuor gidip bakıyorum oldum diye ama olmamisimBekle bekle gecmiyor gunler kaldi 4 gun
Kayganlaştırıcının adı ne acaba7 aydır deniyoruz bu ay farklı olarak ilişkide cnm çok yandığı için kayganlastirici jel kullandık ayrıca yumurtlama döneminde hergun ilişki oldu bende bunların etkili olduğunu düşünüyorum
Bende ayniyim valla neyse aklima getirmemeye calisim kirmizilari aklima gelen basima gelir hepAl benden de o kadar valla ya gelemn giden yok iki aydır hep 3 5 gün erken geliyordu bu ay tık yok ara ara kasik ağrım oluyor akıntı geliuor gidip bakıyorum oldum diye ama olmamisim
Gelisi guzel dene gitsin kendini sartlandirma strese sokmaBen bu ay 3 2 3 2 mi denesem gün aşırı mı denesem kafam çok karışık
Test yap cikar erkende ona gore gitKızlar benim bat 10 aralık 5 gün önce kan testinde cıkarmı? Sizce gidip yarın kan vereyim mi
Ben hala her gün havuç yiyorm sevdiğim için, herhangi bir zararı olmaz heralde değil miAyrıca yumurtlama döneminde hergun havuç tükettim folik asit imi hiç ihmal etmedim
Hayırlısı olsun yeni yıla inşallah çok mutlu haberlerle gelirMeraba kizlar nihayet regl oldum..
Benim bat ta ileri tarihe kaydı..
Yeni bat 31 aralikhadi insallah hediyemiz olur..
31 aralığa kadar aralıksız çalışacağız bir iyileselim