Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala her gün 1 havuç yarım avokado ve bir kase yoğurt yiyip 2 litre su içmeye çalışıyorum yani olmazsa bnm kesin stresten olmaz her şeyi yaptım bu ay düzenli
İğneyi vurulalı daha 20 saat falan olacak ama hiç göğüs hassasiyeti vs bir şey olmadı bende
Dün ve ondan önceki gün akıntım vardı ama bütün o da yok, kısmet artık
Havuç kemiriyorum ben de :)

Sizde olmuş muydu hassasiyet bir de progesteron baktırdınız mı çatlayıp çatlamadığını anlamak İçin? Ya da bir usg kontrolü yapıldı mı?

Uzak olduğu için sonrasında hiç gidemedim Allaha emanet benim ki ama anladım sanki çatladığını ilk günler akıntı oldu batma oldu, ama şimdi hiç bir belirti yok artık göğüs hassasiseyi hiç olmadı bende. Bazıları diyor yok yerleşme ağrısı hissettim öyle bir şey de yok haftaya bugün test yapcam son 8

benim de aşılamanın 12. günü
sabah idrar testi yaptım negatif..
pazartesi yine de kan vereceğim ama silik çizgi bari çıksaydıbir dahaki aya artık..

Havuç ve avakado neye yarıyor acaba

Çatlamış normal düzenine girmişsindir, sulu akıntinin ertesi günü bende çatlama olmuştu..

Pazartesi aşılama olcam çipli hemide 1 tane 21mm 1 tane 20mm yumurtam var bakalım neler olcak=) heyecanlandım bu da olmazsa 2 3 ay ellemicem kendimi
Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberi bizimle de paylaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…