- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Ha simdi anladim tamam insallah sizinde olur hic belli olmaz bu islerHe tamam normal aşı olduysa olur bizim olmuyo da aşı yaptırıyoz
Değerin çok iyi üstelik de adetini 4 gün geçmişken çok güzel sağlıkla gelsin canım seninki ikiz olabilir miSonucumu yorumlar mısınız hanımlar
İğneyi vurulalı daha 20 saat falan olacak ama hiç göğüs hassasiyeti vs bir şey olmadı bendeHala her gün 1 havuç yarım avokado ve bir kase yoğurt yiyip 2 litre su içmeye çalışıyorumyani olmazsa bnm kesin stresten olmaz her şeyi yaptım bu ay düzenli
Durmak en sagliklisi zaten gelen kirmizi bekleyincede geliyo beklemesende geliyor erken yada gec ogren nolcak ki hic degilse stresli olmuyor erken ogrenincede stresmaşallah iyi durabilmişsiniz
Erken dollenmede olabilir degeri guzel masallah darisi bizeDeğerin çok iyi üstelik de adetini 4 gün geçmişken çok güzel sağlıkla gelsin canım seninki ikiz olabilir miEki Görüntüle 2964099
Uzak olduğu için sonrasında hiç gidemedim Allaha emanet benim ki ama anladım sanki çatladığını ilk günler akıntı oldu batma oldu, ama şimdi hiç bir belirti yok artıkİğneyi vurulalı daha 20 saat falan olacak ama hiç göğüs hassasiyeti vs bir şey olmadı bende
Dün ve ondan önceki gün akıntım vardı ama bütün o da yok, kısmet artık
Havuç kemiriyorum ben de :)
Sizde olmuş muydu hassasiyet bir de progesteron baktırdınız mı çatlayıp çatlamadığını anlamak İçin? Ya da bir usg kontrolü yapıldı mı?
Ay ikiz mi olabilir mi ki yengemin ikizler varDeğerin çok iyi üstelik de adetini 4 gün geçmişken çok güzel sağlıkla gelsin canım seninki ikiz olabilir miEki Görüntüle 2964099
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz bu ay özel bir şey yaptınız mıSonucumu yorumlar mısınız hanımlar
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz bu ay özel bir şey yaptınız mı
teşekkğr ederim özel birşey yumurtlama dönemin de sadece sürekli havuç yedimTebrikler kaç aydır deniyorsunuz bu ay özel bir şey yaptınız mıBirde bu ay işten ayrılacağım onun düşüncesiyle de kendim hep rahattım o da etkilemiş olabilir .
6 ay oldu sanırımTebrikler kaç aydır deniyorsunuz bu ay özel bir şey yaptınız mı
Takip ediyorum canım seni inşallah güzel haberler alırsın alırızDurmak en sagliklisi zaten gelen kirmizi bekleyincede geliyo beklemesende geliyor erken yada gec ogren nolcak ki hic degilse stresli olmuyor erken ogrenincede stres
Havuç ve avakado neye yarıyor acabaİğneyi vurulalı daha 20 saat falan olacak ama hiç göğüs hassasiyeti vs bir şey olmadı bende
Dün ve ondan önceki gün akıntım vardı ama bütün o da yok, kısmet artık
Havuç kemiriyorum ben de :)
Sizde olmuş muydu hassasiyet bir de progesteron baktırdınız mı çatlayıp çatlamadığını anlamak İçin? Ya da bir usg kontrolü yapıldı mı?
Havuc catlama icin avakado da tutunmaya faydali diye biliyorum canimHavuç ve avakado neye yarıyor acaba
Teşekkürler canımHavuc catlama icin avakado da tutunmaya faydali diye biliyorum canim
Çatlamış normal düzenine girmişsindir, sulu akıntinin ertesi günü bende çatlama olmuştu..Kızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım
Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberi bizimle de paylaşırsınızPazartesi aşılama olcam çipli hemide 1 tane 21mm 1 tane 20mm yumurtam var bakalım neler olcak=) heyecanlandım bu da olmazsa 2 3 ay ellemicem kendimi
Insallahhhh=))Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberi bizimle de paylaşırsınız