Hiç kızarmadı çok sıkıldımahah bende sonucu da yuksek yaziyor ama gozle gorunur de hic oyle degil ama degerlendirdik tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kızarmadı çok sıkıldımahah bende sonucu da yuksek yaziyor ama gozle gorunur de hic oyle degil ama degerlendirdik tabi
Oooo maşallah maşallahOoo benim baya oldu baya da yatirim yaptım bak yaptıklarmdan
5 Aralık bat beni de ekler misinizKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bu ay mi başladın cnm inofolic e bende aldım 4 gündür kullanıyorum İnşallah vesile olurBnmde 12 Aralık ben de ınofolic kullanıyorum..hadi inşallah uğurlu gelsinnnn hepimize
Pek guzeller yaa
İnsAllah canım ya haberlesiriz zaten günlerimiz aynı hemen hemenAynen çok şükür olduk varmı yokmu diye daha çok yipraniyorsun inşallah bu ay nasip eder
Teşekkür ederimPek guzeller yaa
Beni de Ptesi tekrar çağırdı canım heralde usgde bakacak çatlayıp çatlamadığına.Kuzum benımde 20.günde baktı hami geçen hafta yumurtan yok demişti ya sağda 21mm olmuş yumurta ama catlamadı diye o gün yani 30 kasımda cstlatma ignesi yaptı.. 7 aralıkta da progesterona baktırcsm ben emin olmak icin
Evet canım bu ay doktorumu değiştirdim. Klomen verdi önce sonra 5 gün estrofem kullan dedi çatlatma iğnesi vuruldum, 9 gün kaldı bata, heyecan stres umut içinde bekliyorum Allahım nasip etsinn hepimizrBu ay mi başladın cnm inofolic e bende aldım 4 gündür kullanıyorum İnşallah vesile olur
Inofolic te 10 günlüm müş sonra devam etmem gerekiyor mu bilemedim, sabah akşam iç dedi doktorumBu ay mi başladın cnm inofolic e bende aldım 4 gündür kullanıyorum İnşallah vesile olur
İnofolic doktor mu verdi faydası neBu ay mi başladın cnm inofolic e bende aldım 4 gündür kullanıyorum İnşallah vesile olur
Stresten olduğunu düşünüyorum bende geciktikce de daha çok geriliyorumStreste geciktirmiş olabilir adeti canım
Hayirli uğurlu olsunTeşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Stres yapmamaya çalış insan kötü oluyo anlıyorum benimde başımdan geçtiStresten olduğunu düşünüyorum bende geciktikce de daha çok geriliyorum
İnşallah çatlamıştır canımBeni de Ptesi tekrar çağırdı canım heralde usgde bakacak çatlayıp çatlamadığına.
Hadi inşallah güzel haberlere, benim daha önceki aylar yumurtalarım fazlaca büyüdü çatlamadı iğne olmamama rağmen, bakalım ilk iğne nasıl tepki verecek