Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 Aralık bat beni de ekler misiniz

Beni de Ptesi tekrar çağırdı canım heralde usgde bakacak çatlayıp çatlamadığına.
Hadi inşallah güzel haberlere, benim daha önceki aylar yumurtalarım fazlaca büyüdü çatlamadı iğne olmamama rağmen, bakalım ilk iğne nasıl tepki verecek

Bu ay mi başladın cnm inofolic e bende aldım 4 gündür kullanıyorum İnşallah vesile olur
Evet canım bu ay doktorumu değiştirdim. Klomen verdi önce sonra 5 gün estrofem kullan dedi çatlatma iğnesi vuruldum, 9 gün kaldı bata, heyecan stres umut içinde bekliyorum Allahım nasip etsinn hepimizr

benim de yarın aşılamanın 12. günü
sanırım sabah erken test yapıcam. hiç umudum yok ama direk kanda negatifi görmemek için önden kendimi alıştırayım diyorum

çift cizgiyi goren arkadaslari kutluyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu

zaman farkindan dolayi cogu mesaji gec gordugumden toplu kutlamak istedim

ovulasyon testim bugun yuksek gozukuyor , aksama tam peak olur

Eklentiler

• 77AC8EED-BCBC-4AE0-A6EA-D2BD568C8E77.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar pzrtesi günü 13cu günüm erken den 9 gibi gitsem devlet hastanesine kan alirmi kadin doğum yumurta büyütme ilacı kullanirkende kontrollerde randevu alamana gerek yok kontrol muane fişi istiyorum de öyle sıra al demisti aynı o şekil gitsem kan vermek istiyorum desem

İnşallah çatlamıştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…