Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntım var genelde olur bende sürekli. Ondan anlamıyorum ben ama testler hep silik olunca yumurtlama olmadı diye düşündüm
Bazen testler göstermiyor ben anlamıyorum yaa doktor diyor 19 mm yumurta kasette silik çizgi,şu silik çizgileri bata 2gün kala görsekkk gebelik testinde artıkk😣😣

ay cok sevindim cokkk 🥰😍😍😍 inşallah sağlıklı yükselip 9 ay sonra pıt diye kollarını dolduruverir🥰🥰😍😍benimde 7 gün var adete sabah kalktığımda işe gitmek için dur bi yapayım yedi gün kala normal kaset teste hiç birşey cıkmaz sonucta dedim yaptım ve cıkmadı😁😁 hiç üzülmeden sacımı düzleştirip hazırlanmaya devam ettim ahahah😁😁😁 maksat yapmış olmaktı😁 şimdi 10 aralık adet tarihimi beklicem. Gerçi ogün çalısıyorım ama arkadasa dicem beni götür bi kan meselesi var😁😁😂 ondada varsa cıkar herhalde🥳22 kasımda yumurtam vardı doktor dedi 😁
Ayy canım inşallah 🥰 ben ovulasyon testi falan yapmadım ama benimde 21-22 kasım gibi çatladığını düşünüyorum. İnşallah vardır canım sende de 🥰

kızlar ovulasyon 22sinde peak oldu fakat ondan sonra peak kadar koyu olmasa da koyuluk var nadır günler de silikleşti son 5 6 gündür koyu çıkyor fakat C kadar koyu değil ama yukarıdaki arkadaşlar gibi koyuluk sorum şu bu lh koyuluğun bayağı silik olmamasının nedeni başka ne olabilir?

5 gün önce kasıklarımda çok belirgin batma oldu onun haricinde diğerleri adet belirtisi ile aynı olduğundan hiç belirti yok desem yeridir
benimde çarşamba akşamı ve dün gündüz ve akşam karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hasta olucam her halde dedim bekledim gelmedi .şuan ağrımıyor bakalım artık. yumurtlamadan dan beridir de kasık ağrım var 2 haftadır. göğüslerde hiç bişey yok bata 3 gün var. dün sabah test yaptım negatifti 😂

Akıntım var genelde olur bende sürekli. Ondan anlamıyorum ben ama testler hep silik olunca yumurtlama olmadı diye düşündüm
Ben hic takip etmiyorum testle akintim seffaf renk olunca anliyorum zaten yumurtlama gunu cogaliyor vucudunda degisiklik oluyo fark ediliyor yani dikkat etsen anlarsin sende yumurtladigini

Ayy canım inşallah 🥰 ben ovulasyon testi falan yapmadım ama benimde 21-22 kasım gibi çatladığını düşünüyorum. İnşallah vardır canım sende de 🥰
yaa maşallah çok çok sevindim, inşallah sağlıcakla kucağınıza almanız dileğimleeee :) birde benim de bat 1 aralık henüz regli olmadım geçikmezdi ama adet olacakmışım gibi de 1 haftadır . ama gelen giden yok test yapacağım korkuyorum. hafif karnım da kasıklarım da sızı oluyor. sizce yarın sabah yapsam mı

Eki Görüntüle 2963461 Eki Görüntüle 2963460 Günaydın arkadaşlar, ben yarın tekrar kan bakılacak ama dün hiç bir belirti olmadığı İçin korkmaya başladım ve her gün testi tekrarlıyorum ki artma var mo göreyim diye dün gece prediktör erken gebelik testi yaptım bu sabah ta normal kaset test le ovülasyon sizin de değerlendirmeniz için paylaşıyorum
bu ovulasyon testini de aynı anda ilk idrarla mı yaptınız yoksa ikisini de gün içerisinde mi yaptınız

kızlar ovulasyon 22sinde peak oldu fakat ondan sonra peak kadar koyu olmasa da koyuluk var nadır günler de silikleşti son 5 6 gündür koyu çıkyor fakat C kadar koyu değil ama yukarıdaki arkadaşlar gibi koyuluk sorum şu bu lh koyuluğun bayağı silik olmamasının nedeni başka ne olabilir?
Adeta yakın koyulasıyor canım tekrardan hormonlar yükseldiginden herhalde

benimde çarşamba akşamı ve dün gündüz ve akşam karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hasta olucam her halde dedim bekledim gelmedi .şuan ağrımıyor bakalım artık. yumurtlamadan dan beridir de kasık ağrım var 2 haftadır. göğüslerde hiç bişey yok bata 3 gün var. dün sabah test yaptım negatifti 😂
Benimde başta negatifti bekle bakalım battan sonra yaparsın daha net olur

yaa maşallah çok çok sevindim, inşallah sağlıcakla kucağınıza almanız dileğimleeee :) birde benim de bat 1 aralık henüz regli olmadım geçikmezdi ama adet olacakmışım gibi de 1 haftadır . ama gelen giden yok test yapacağım korkuyorum. hafif karnım da kasıklarım da sızı oluyor. sizce yarın sabah yapsam mı
Amin canım inşallahhhh 🥰🙏🏻 Adetin geciktiyse illa ki çıkıyor yap bence testini canım 😊

Selam canim ben halen adet olmadım testler aynı çıktı kan verdim o çıkmadı 2 gün evvel ama adet olamıyorum akıntım var diyorum adet oldum yok gelen 🤔 sen yaptın mı testini kaç gün kaldı
2 gün önce elimde olan 1 testim vardı onu yaptım negatif. adete 3 gün kaldı . siparişim de şimdi geldi. yarın sabah bi daha yaparım . nasılsa 10 tane aldık 🤣 çarşamba akşamı ve dün bütün gün adet olacak gibi karnım ağrıdı gelen olmadı ağrıda kayboldu. kısmet artık

X