Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin sperm hızı düşük canim doktor hergün ilişki önermiyor sadece gün aşırı zaten tarihleri o yazıp veriyor kafamiza görede değerlendiremiyoruz 😊
Canim faydasi olurmu bilmiyorum ama .kalp doktoru kayinvalideme onermisti OUQ_10 adinda bir vitamini.genclik iksiriymis.ben arastirayim dedim herseye faydasi var. Sperm kalitesi kadinlarin yumurtaları fln. Onumuzdeku ay bende alacagim.bir arastir

Hakkinda hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin ama 🥰
Bu ay umutlu değildim zaten ama gene de üzüldüm çalışıyorum ben arkadaş covid olunca çalışmak zorunda kaldım Öyle bu aşılamada rapor alıp güzelce dinlencem kimseyi umursamışsam kim ne derse desin kim hastaysa hasta bahane bi ben miyim orda çalışan takviye çağırsınlar Allah alla aşılama öncesi evimi güzelce temizlicem bu ay umarım tutar 🙏🏻🤲🏻

Ya kizlar sormadi ayiptir akintinizi nasil takip ediyosunuz yani lavaboya girdigimizde gozden kacirmis olamazmiyiz yani camasira degilde tam biz lavabodayken geliyosa sacma bi sotu oldu ama merak ediyorum 🙈

Kızlar merhaba tüm gebelere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamaya nasip etsin bekleyenlere de nasip olsun inşallah ben 28 inde yumurtlama gördüm 29 unda çatlama oldu bugün tekrar bi test yaptım tekrar koyulaşma ya başladı ovulasyon testi beklenen adet 15_17 arası ikinci kere yumurtlama olucak olabilir mi sizce?
benimde böyle oldu bat 7 aralık ama hiç C kadar koyu olmadı koyu koyu gitti yani tekrar yumurtlama oldu diyemeyeceğim ama garip şekilde koyu hatta son 4 5 gundur bi tık daha koyu ama C kadar kpyu veya C den fazla koyu olmadı hiç..

Canım zararsız olabilecek şey tuzlu suyla boş bol garlara yap ve c vitamini al mümkünse eczaneden Ester C al vücuttan atılmadığı İçin hızlı toparlamana yardımcı olur.
Doktora gittim sabah antibiyotik verdi ama yutmayacagim evde bitkisel şeyleri yapacağım teşekkür ederim

1C1297E8-DFD8-41FF-9632-4DE12B370725.jpeg

Kızlar bu kuruma çizgis mi? İlk baktığımda yoktu

Doktora gittim sabah antibiyotik verdi ama yutmayacagim evde bitkisel şeyleri yapacağım teşekkür ederim
Kısa zamanda bende geçirdim grip aşılama olmuşken zaten tutmadı ama nasip değilmiş önümüzdeki aya bakcak kekik limon iç her gün 1 bardak bi de boğaz pastili var boğazını rahatlatır şeker gibi zaten iyi gelir sakın adaçayı içme düşüğe neden olur aklında bulunsun çocuk düşünüyorsan ıhlamur da içebilirsin

Yok bacım bekle bugun sancilarim var bakalim iki aydir hep erken geliyor bu ay ne olacak bakalım gelene kadar umudu kaybetmek yok herseyin hayirlisi 🌸🤩
Ne zman senin regl gunun beyaz akintin falan var mi canim ben baya hizli ve uzak mesafe yurudum 3 saat once yolda ölecektim kasik karin agrisindan gelmeyen regl erkenden getircektim😂😂

X