Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün önce elimde olan 1 testim vardı onu yaptım negatif. adete 3 gün kaldı . siparişim de şimdi geldi. yarın sabah bi daha yaparım . nasılsa 10 tane aldık 🤣 çarşamba akşamı ve dün bütün gün adet olacak gibi karnım ağrıdı gelen olmadı ağrıda kayboldu. kısmet artık
Nasip kısmet canım ay süreç kötü ilerliyor günün geçiyor ama adet olmuyorsun ayyyy 4. Günüm bu gün olamıyorum halen ama teste aynı cikiyor

benimde çarşamba akşamı ve dün gündüz ve akşam karnım ağrıdı adet ağrısı gibi hasta olucam her halde dedim bekledim gelmedi .şuan ağrımıyor bakalım artık. yumurtlamadan dan beridir de kasık ağrım var 2 haftadır. göğüslerde hiç bişey yok bata 3 gün var. dün sabah test yaptım negatifti 😂
benmde göğüslerimde ağrım yok bu yasıma kadarda hiç olmadı adet amanlarıda dahil bende merak etmiştim herkeste oluyor mu diye :)

benmde göğüslerimde ağrım yok bu yasıma kadarda hiç olmadı adet amanlarıda dahil bende merak etmiştim herkeste oluyor mu diye :)
bende de adet önceside göğüs ağrısı olmaz. ama genelde hamile olanların yüzde doksanında göğüs ağrısı oluyor her halde herkes onu yazıyor anlamadım.

Bu ay yumurtlama olmadı sanırım bende 10 tane ovulasyon testim çöp oldu çok mutsuzum 😂
Döngünün kaçıncı günündesin canım? Ben 22.günde bile görmüştüm.
Bu ay saldım ne doktora gidiyorum ne ovulasyon testi yapıyorum ne de herhangi birşey kullanıyorum

Kızlar merhaba tüm gebelere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamaya nasip etsin bekleyenlere de nasip olsun inşallah ben 28 inde yumurtlama gördüm 29 unda çatlama oldu bugün tekrar bi test yaptım tekrar koyulaşma ya başladı ovulasyon testi beklenen adet 15_17 arası ikinci kere yumurtlama olucak olabilir mi sizce?

Eklentiler

• IMG_20211203_115357.jpg
    IMG_20211203_115357.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 54
X