Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
696B7FE7-BD47-4AE3-B52F-42F842FE30DC.jpeg
kızlar test yaptım 15-20 saniye sonra çıkan sonuç bu gebelik var gibi geliyor bana ama sizden de fikir alayım dedim çok heyecanlıyım :)

Bu hamilelikle regl arasinda ki kasik agrilari farki ne oluyo kizlar ya bi cozmedim reglme bu geceden sonra 5 gun kalcak ara ara sanki bicak deger gibi sancim oluyo aci mi desem batma mi desem.. regl yaklasiyor ondan midir acaba ..

Düzenli hcg takibi mi yapiyorsunuz? Ben 1 bucuk yillik evliyim çok bilmiyorum daha 2 aydir bebek istiyoruz. Suphelendigim icin yaptirmistim hcg 11.25 çıktı gecen hafta. Dun leke geldi bugun adet gibi bisey olmaya başladı. Yukselmesi gibi bir durum olur mu sizce ?
Kirmizi ve sancili mi peki lekelenme

İlk başladığında kahverengiydi. Gün içinde pembe suan da kırmızı gibi oldu. Adet muhtemelen
Bende gecen ay yasadim testlerde hic koyulasmadi ve reglyle dustu kimyasal gebelikmis meger seninde buyuk ihtimal oyle yerlesmede kirmizi olmuyor pek kahverengi ve 1 2 gun anca olup kesiliyor geri 😔

Bende gecen ay yasadim testlerde hic koyulasmadi ve reglyle dustu kimyasal gebelikmis meger seninde buyuk ihtimal oyle yerlesmede kirmizi olmuyor pek kahverengi ve 1 2 gun anca olup kesiliyor geri 😔
Bende öyle düşünüyorum. Aslında progesteron degerim 8.90 çıktı doktor gebelik icin cok iyi bir değer tutunabilir demişti. Bebek tutunamadiginda kimyasal oluyor diye biliyorum. Değer böyleyken tutunamamasi da garip geldi. Ya da ben bir seyleri eksik biliyorum 😔

Bende öyle düşünüyorum. Aslında progesteron degerim 8.90 çıktı doktor gebelik icin cok iyi bir değer tutunabilir demişti. Bebek tutunamadiginda kimyasal oluyor diye biliyorum. Değer böyleyken tutunamamasi da garip geldi. Ya da ben bir seyleri eksik biliyorum 😔
Tekrar test yapmismiydin bugun bende ilk defa ogrendim kimyasal gebeligin ne oldugunu kan vs baktirmadim ben bidaha doktor oyle diyince ne bilim yaa insan kimyasl bile olsa uzuluyor iste 😔

Bende volkan beyi istiyon kuzum. Arkadaslarım da var onda doğum yapan. Belim ağrımaya başladı moralim bozuldu adet olcam galiba
Volkan beye de yer bulmak mesele..Bu ay gebelik olmazsa ona yer alıcam onumuzdeki ay

X