- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Oooo bence süper benim dün 26.19 çıkmıştı bakalım cumartesi ne çıkacak inşallah yükselmiş olur yükselmemesinden korkuyorumBirinci beta hcg değerim 62 çıktı adet öncesi ikinci değerim 274 çıktı nasıl sizceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo bence süper benim dün 26.19 çıkmıştı bakalım cumartesi ne çıkacak inşallah yükselmiş olur yükselmemesinden korkuyorumBirinci beta hcg değerim 62 çıktı adet öncesi ikinci değerim 274 çıktı nasıl sizceee
Hemen kan vermelisin bence de bişeyler var sağlıkla gelsinCanım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim böyle çıktı
Bende volkan beyi istiyon kuzum. Arkadaslarım da var onda doğum yapan. Belim ağrımaya başladı moralim bozuldu adet olcam galibaMedicana da Volkan bey aklımda ama çok yoğun yer bulamıyorum kaç defadır senin dediğin doktoru araştırayim bide aslinda medicana daha kolayıma gelir ulaşım açısından
Canım çok üzüldüm ben de korkuyorum doktora gitmişmiydin ben de cumartesi tekrar test yaptırıcam umarım değerim yükselmiş olur bugün biraz korku bastıGecen hafta hcg 11.25 çıktı. Hamileyim sandım. Sonra düştü heralde bilmiyorum regl oldum bugün. Beni de ekleyin arkadaşlar
Belki yumurtlaman geç olmuşturKızlar reglim bir gün geçti sabah çok az kahve rengi akıntım geldi ama şuan yok hala . Test yapmadım çünkü akıntım geçtikten 3 gün sonra ilişki oldu muhtemelen yumurtlamadan 3 gün sonra ve olasılık çok düşğk diye test yapmadım yerleşme kanaması olabilir mi
Kuzum ben dedim cok beklemek istemiyorum bosu boşuna diye. Oda zaten hep gerek kalmıcak bu ay ketu kullan sonra hsg cekeriz filan erteledi yaniO değilde adam önüne gelene aşılamamı yaptıriyor acaba jinemedle ortak mı kıllandım şimdi
Düzenli hcg takibi mi yapiyorsunuz? Ben 1 bucuk yillik evliyim çok bilmiyorum daha 2 aydir bebek istiyoruz. Suphelendigim icin yaptirmistim hcg 11.25 çıktı gecen hafta. Dun leke geldi bugun adet gibi bisey olmaya başladı. Yukselmesi gibi bir durum olur mu sizce ?Oooo bence süper benim dün 26.19 çıkmıştı bakalım cumartesi ne çıkacak inşallah yükselmiş olur yükselmemesinden korkuyorum
Canım kimyasal olur diye korkuyorum benim 1 ay sonra 6 olacak oğlum var çok şükür yazdan beri kimyasal da yaşadığım ve yaşım nerdeyse 38 olduğu İçin doktor değerin artıp artmadığını görmek istedi.Düzenli hcg takibi mi yapiyorsunuz? Ben 1 bucuk yillik evliyim çok bilmiyorum daha 2 aydir bebek istiyoruz. Suphelendigim icin yaptirmistim hcg 11.25 çıktı gecen hafta. Dun leke geldi bugun adet gibi bisey olmaya başladı. Yukselmesi gibi bir durum olur mu sizce ?
Battan 4 gün önce progesteron baktirdim 8.90 çıkmıştı. Hcg de baktirdim 11.25 cikti doktor sinirda dedi (halbuki 5 ustu olunca ben direkt hamile sandigimdan nasıl sevinmiştim) 1 hafta sonra gel dedi bugün gittim sonuç yarin çıkacak. Bu yaşadığım kanama yerlesme olamaz heralde. Ustune gorme de yerlesme ile ayniymis galiba. Kalakaldim böyle. O kadar Agladim ki az önce bi de regl 3 gün geçikmişti. Hatta aglarken bile belki hamileyimdir ondan bu kadar hassasimdir diye bile düşündüm o kadar psikolojim bozuldu. Sanirim bu ay umut yok benim için. İnşallah sizlerin değeri sağlıkli bir sekilde artar dua edeceğimCanım çok üzüldüm ben de korkuyorum doktora gitmişmiydin ben de cumartesi tekrar test yaptırıcam umarım değerim yükselmiş olur bugün biraz korku bastı
Canım kanaman sokulduyse kimyasal gebeliktir muhtemelen 2 günde bir artışına bakılıyor normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor değerinDüzenli hcg takibi mi yapiyorsunuz? Ben 1 bucuk yillik evliyim çok bilmiyorum daha 2 aydir bebek istiyoruz. Suphelendigim icin yaptirmistim hcg 11.25 çıktı gecen hafta. Dun leke geldi bugun adet gibi bisey olmaya başladı. Yukselmesi gibi bir durum olur mu sizce ?
Canım umudunu yitirme YouTube da üstüne 5 gün adet göreni izledim. Değerine bakılır tek başına değerlendirilmiyor. Rengi miktarı da önemli ultrasonla da bakarlar kanama nerden geliyor diye. Ayrıca ben kalp atışını gördüğüm gün bebeği kaybettim çok insan İçin korkunç gelmiyor ama içinde olduğunu bildiğin canı kaybetmek en yakınını kaybetmek gibi 9 ay ağladım bunalıma girdim ama 9 ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür dünyanın en güzel duygusu Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi 2. Yi istiyoruz sağlıkla gelsin. Kendini korkutmamaya çalış test sonucunu bekle doktorla görüş bakalım ne çıkacak.Battan 4 gün önce progesteron baktirdim 8.90 çıkmıştı. Hcg de baktirdim 11.25 cikti doktor sinirda dedi (halbuki 5 ustu olunca ben direkt hamile sandigimdan nasıl sevinmiştim) 1 hafta sonra gel dedi bugün gittim sonuç yarin çıkacak. Bu yaşadığım kanama yerlesme olamaz heralde. Ustune gorme de yerlesme ile ayniymis galiba. Kalakaldim böyle. O kadar Agladim ki az önce bi de regl 3 gün geçikmişti. Hatta aglarken bile belki hamileyimdir ondan bu kadar hassasimdir diye bile düşündüm o kadar psikolojim bozuldu. Sanirim bu ay umut yok benim için. İnşallah sizlerin değeri sağlıkli bir sekilde artar dua edeceğim
Yükselmiştir canm kasma kendiniOooo bence süper benim dün 26.19 çıkmıştı bakalım cumartesi ne çıkacak inşallah yükselmiş olur yükselmemesinden korkuyorum
Yeni yeni şeyler ogreniyorum vallahi canim. İlk evlendigimde hemen hamile kaliniyor saniyordum surekli test yapiyordum simdi o halimi hatirlayinca gülüyorumCanım umudunu yitirme YouTube da üstüne 5 gün adet göreni izledim. Değerine bakılır tek başına değerlendirilmiyor. Rengi miktarı da önemli ultrasonla da bakarlar kanama nerden geliyor diye. Ayrıca ben kalp atışını gördüğüm gün bebeği kaybettim çok insan İçin korkunç gelmiyor ama içinde olduğunu bildiğin canı kaybetmek en yakınını kaybetmek gibi 9 ay ağladım bunalıma girdim ama 9 ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür dünyanın en güzel duygusu Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi 2. Yi istiyoruz sağlıkla gelsin. Kendini korkutmamaya çalış test sonucunu bekle doktorla görüş bakalım ne çıkacak.
Belki test yapmadım ovulasyon sadece akıntımdan anladığım öyleydi ama yatın sökülmezsem bir test yapacağım ama belim çok ağrıyor
Göğüslerim adetime 11 gün kala acımaya başladı, şu an bata 7 gün var hassasiyet halen devam ediyor. Dizlerimde de ve başımda ağrı var. Test yapsam çıkar mı? İlk defa deniyoruz o yüzden acemiyim belki de psikolojiktir
Çok teşekkür ederim biraz daha bekleyeyim bakalım.İsteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatlari olur inşallahYapmayın. Bir kez test yapmaya başlayınca devami geliyor. Kendinizi yipratmayin. Adetinizin geçmesini bekleyin. Hamile olsaniz bile negatif cikabilir şuan. O yuzden beklemenizi tavsiye ederim