Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafadan atmak çok zor yapabilene helal olsun valla
Bende cok dusunuyorum ya .. bazen uyku tutmuyor ihtimallet kafamda donup duruyor .

Yani hep sanki çat diye olacakmis gibi anlatildigi icin cevremden ( yada insanlar yasadiklari sorunlari sakliyorlardi ), smdi arastirip ogrendikce gercekten sorunsuz hamilelik bu zamanda mucize ..
sadece stress degil , yediklerimiz ictiklerimiz hersey etkiliyor..

Yinede çat diye istemeden hamile kalanlar var. Hormonlarına maşallah hiç bu kadar uğraşacağımızı düşünmemiştim. Ne yapsak, olmuyor. Doktorlarda öyle de böyle de tüp bebekle de olsa olacak diyor. Olacak, ama ne zaman bilinmediği için stres yapıyoruz zaten bunu anlamıyorlar. Doktorların tuzu kuru tabi

Anliyorlar ama onlarinda yapacak birseyleri yok . Ellerinde ki basari oranlari cok yuksek o nedenle olacagini biliyorlar . kendilerinede guveniyorlar . Bu konuda cok sanslisiniz . Ben Kanada da yasiyorum , malesef burada Turkiye de ki gibi saglik hizmeti yok . Benim kadin doguma yonlendirilmem bir seneyi aldi . Kadin ve dogum hastanesi acilinde ultrason yok ya inana biliyor musun ? o yuzden daha cok acip okuyup arastiriyorum . yakinda herbirimiz diploma alriiz vallahi

Hamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
Kuzum doktor bize 20 dakika poponun altina yastik koyarak uzan hemen kalkma dedi bide hemen banyoya girme sabahi bekle

Kuzum doktor bize 20 dakika poponun altina yastik koyarak uzan hemen kalkma dedi bide hemen banyoya girme sabahi bekle
Ben banyoya girmedim kuzum 10 dk uzandım bi kalktım salona geçtim orda da 30 dk uzandım. Kalkınca ayıptır söylemesi cok bir şey geri çıkmadı zaten. Gitmişlerdir herhaldeyani banyoya yapmadan önce girmiştim zaten

Sizinde işiniz zor gerçekten o zaman. Allah kolaylık versin. Tez zamanda anne olmak nasip olsun

Bildigim kadariyla ilk 3 ay izin vermiyorlar yinede doktora sorsaydın durumuna göre izin verebilir belki

Kızlar salı günü idrar testim pozitif çıktı. Henüz kan vermedim doktorum ptesi gelmemi istedi bekliyorum. Dün ve bugün de yine test yaptım testlerde 2. çizgi hep aynı koyulukta çıkıyor bir sıkıntı olabilir mi yoksa daha yeni diye mi? Adet günüm gelmedi daha

Biraz daha beklemelisiniz 3 gün ilaç kullanmak için erken bence geç döllenme bile olmuş olablir.

2.ayda negatif..Adetim ilk ay 4 gün, ikinci ay 6 gün gecikti..3.ncu ayıma basliyorum bugun itibariyle
Bizde buyukler hep adet erken yada gec olmasindan yana adetin sapıtıyo hamile kalirsin diyodu oyle oldu bendede sanki cocuklarda 2 3 defa sapti sonra kalmistim bi bunda kalamadim yazik kalibima

Kuzum forumda birinde okudum hayıt oyu icip prolaktin değeri yükselmiş ilac kullanmak zorunda kalmıs sonra o yüzden öyle dedim ben
Incir kürü için dediler onu hayit otu, aslanpencesi, civanpercemi bunlar iyi gelen çaylar bende 3 ay kullandım 6 sene içinde adetimin en duzenli oldugu 3 ay gecirdim doktor Letu vermeseydi hala devam ederdim

İnşallah kuzum. Sigara içiyordum şimdi onu bırakma zamanı. Allahım güc versin. İlk cocugumdan öncede içiyordum duyar duymaz bıraktım
Ayyy tek benimde olsun hemen atarim cope cocuklarda tiksinmistim zaten stresten kac tane ictigimi bilmiyorum vallahi bugun bide sinavim var nabzim hizli yine yaniyorum bi hoşum

Yaa ciddi misin hemen belirtilerini yaz kendimi dinlicem cok sevindim hepinizin adina hayirlisiyla alin kucaklariniza
Canım adetime 9 gün varken kasık agrısı basladı sızı şeklinde. Sonrasında gün gün yürürken oldu o agrı. Top oturmus gibi dolgunluk vardı sag kasıgımda ve belime vuruyordu ara ara. Gögüs ucu sızlaması filan yoktu. Yanlardan dokununca hafif belli belirsiz agrı oluyordu. Adetime 5 gün kala yani dün peçeteye kahve rengi leke geldi ve yürürken agrı yapıyordu. Oğlumu kucagıma aldıgımdada agrı oluyordu yumurtalıklarımda. Onun harici hiç bir belirti yoktu.

Kızlarrr sonuc 29 cıktı

Benimki hep aynı koyulukta sanki ya 3.testi yaptım bugün

Hamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
Biz yumurtlama günü 2 kere Çatlama günü 1 kere ilişki yaşadık. Valla yarım saat bana çok geldi 15 dk falan ayakları dikip uzandım hemen banyo yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…