- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
Progestanın eşdeğeri ilaç diye biliyorum.... kutusuyla vermediler mi anlamadım nası sadece ampul veriyolar... aldıgınız eczaneye tekrar gidin derim...Kızlarrr aranızda prolutex kullanan varmı doktor transfer sonrası için yazdı eczaneden sadece ampul vermişler şırınga filan yok siz nasıl kullanıyosunuz acil yardımmmm
Saglik ocaginda vurdururken kendi enjektorlerinden kullaniyorlar canim. Kalcadan vurulmucak miProgestanın eşdeğeri ilaç diye biliyorum.... kutusuyla vermediler mi anlamadım nası sadece ampul veriyolar... aldıgınız eczaneye tekrar gidin derim...
Canım kutuda sadece 7 alpul ilaç var başkada bişey yokProgestanın eşdeğeri ilaç diye biliyorum.... kutusuyla vermediler mi anlamadım nası sadece ampul veriyolar... aldıgınız eczaneye tekrar gidin derim...
Yok canım göbekten dedi doktorumSaglik ocaginda vurdururken kendi enjektorlerinden kullaniyorlar canim. Kalcadan vurulmucak mi
Canım oldugun yerde eczaneye ilacın resmini filan eşin göstersin.. bunu karından olmak için şırınga istiyorum desin verir eczane.... her iğne karna batırılmaz tüh yaa canına yazıkCanım kutuda sadece 7 alpul ilaç var başkada bişey yokşehir dışından aldık eve gelince farkettim evde enjektör vardı onla yapmak zorunda kaldım ama çok kalın karnımı mahfetti
Çok sağol canım eşimle söyledim alıcak eczaneden,transferin 1.günü bugün rahat olmam gerekirsen bu iğnenin yüzünden çok gerildim evdeki enjektör aynı yorgan iğnesi gibi kalın yapana kadar canım çıktı geri çekmeside ayrı bi dertCanım oldugun yerde eczaneye ilacın resmini filan eşin göstersin.. bunu karından olmak için şırınga istiyorum desin verir eczane.... her iğne karna batırılmaz tüh yaa canına yazık
Canım çok geçmiş olsun... doktor neden olduguna dair bişey demedimi peki... valla hamiş değilim bilemedim ne kadar sürer... Rabbim kucagına almayı nasip etsinKızlar merhaba bugün sabaha karşı tuvalete bir girdim heryer kan siyah renkli çok sakin kalmaya çalıştım temizlendim falan derken baktım kanama devam ediyo hastaneye gittim hemen nöbetçi ebe baktı keseler duruyo ama bakalım dedi ben daha kalp atışını duymamıştım yarım saat sonra kanama devam edince iğne yapıldı sabah doktorum geldi baktı bebeklerin gayet iyi dedi kalp atışlarını da duyduk eve geldim ama hala kanamam devam ediyo böyle ne kadar devam eder bir bilgisi olan var mı
Aminn inşallah doktor normal falan dedi 13 haftaya kadar ama iğneden sonra hala devam etmesi biraz korkuttu inşallah sende kavuşursun nasibindeki evlada ya da evlatlaraCanım çok geçmiş olsun... doktor neden olduguna dair bişey demedimi peki... valla hamiş değilim bilemedim ne kadar sürer... Rabbim kucagına almayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun insallah bebişlerine birsey olmaz sag Salim kucağına alırsın benim de lekelenmelerim var kahverengi ya da sarı oluyor bazen ve bir türlü bitmiyor tam bitti diyorum tekrar geliyor neden olduğunu ben de anlamadım hemşire ile görüştüm normal olabilir diyor inşallah bebişlerimize sağ salim kavuşuruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKızlar merhaba bugün sabaha karşı tuvalete bir girdim heryer kan siyah renkli çok sakin kalmaya çalıştım temizlendim falan derken baktım kanama devam ediyo hastaneye gittim hemen nöbetçi ebe baktı keseler duruyo ama bakalım dedi ben daha kalp atışını duymamıştım yarım saat sonra kanama devam edince iğne yapıldı sabah doktorum geldi baktı bebeklerin gayet iyi dedi kalp atışlarını da duyduk eve geldim ama hala kanamam devam ediyo böyle ne kadar devam eder bir bilgisi olan var mı
Aminn canım inşallahCanım çok geçmiş olsun insallah bebişlerine birsey olmaz sag Salim kucağına alırsın benim de lekelenmelerim var kahverengi ya da sarı oluyor bazen ve bir türlü bitmiyor tam bitti diyorum tekrar geliyor neden olduğunu ben de anlamadım hemşire ile görüştüm normal olabilir diyor inşallah bebişlerimize sağ salim kavuşuruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Kızlar merhaba bugün sabaha karşı tuvalete bir girdim heryer kan siyah renkli çok sakin kalmaya çalıştım temizlendim falan derken baktım kanama devam ediyo hastaneye gittim hemen nöbetçi ebe baktı keseler duruyo ama bakalım dedi ben daha kalp atışını duymamıştım yarım saat sonra kanama devam edince iğne yapıldı sabah doktorum geldi baktı bebeklerin gayet iyi dedi kalp atışlarını da duyduk eve geldim ama hala kanamam devam ediyo böyle ne kadar devam eder bir bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederim bide kabızlık var zaten oda karın ağrısı yapıyo karın ağrısı kasık ağrısı kanama derken bittim yani..Ay canm çok geçmiş olsun insallah en yakın zamanda düzelir dikkat et kendine bol bol dinlen sıvı tuket
Canm bak kabızlık için kupa bardak miktarı su kaynat içine 5 6 tane kuru kayısı koy vr soğumaya bırak oda sıcaklığında ondan sonra iç gerçekten çok etkiliÇok teşekkür ederim bide kabızlık var zaten oda karın ağrısı yapıyo karın ağrısı kasık ağrısı kanama derken bittim yani..
Denicem teşekkür ederim baya kötüyüm çünküCanm bak kabızlık için kupa bardak miktarı su kaynat içine 5 6 tane kuru kayısı koy vr soğumaya bırak oda sıcaklığında ondan sonra iç gerçekten çok etkili
Canm nasıl oldun ise yaradi miDenicem teşekkür ederim baya kötüyüm çünkü
Bugün doktor kontrolü vardı söyledim onada ikiz olduğu için zorlar bağırsakları dedi kabızlık normal zaten dedi öidem bulandığı için pek yiyip içemiyorum bekunis verdi bakalım zaten rahim içinde kanama alanı oluşmuş onu duyunca pek kabızlık falan düşünemedimCanm nasıl oldun ise yaradi mi
Üzülme kuzum Allah sağlık versinde gerisi bosBugün doktor kontrolü vardı söyledim onada ikiz olduğu için zorlar bağırsakları dedi kabızlık normal zaten dedi öidem bulandığı için pek yiyip içemiyorum bekunis verdi bakalım zaten rahim içinde kanama alanı oluşmuş onu duyunca pek kabızlık falan düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?